Kom og besøg os i Onkel P herrebutikken 

Kompetent rådgivning fra Palle hos Onkel P
Onkel P - En kendt herrebutik i Odense

Nomineret 2018 til årets herretøj butik i Odense af kunderne, stedet med et godt udvalg, høj service og god stemning. Onkel P butikken ligger på Klaregade 10, 5000 Odense C med lokaler på stueplan og første sal.

Vi kombinerer erfarne Onkel P-kræfter sammen er vi et dynamisk team, med fokus kvalitet og gerne bæredygtige brands.

Vi går op i det tøj vi sælger og vi går i særlig grad op i dig som kunde. Vi vil gerne gøre op med upersonlige butikker og i stedet fokusere på det personlige og det sjove, ved at handle hos Onkel P. Følg os på Facebook, Instagram og vores nyhedsbrev, for selv at se hvordan vi gerne vil kommunikere med dig. Du bliver en del af Onkel P med goodie extras og penge at spare. Alt dette hvis vi må sende dig et nyheds email 1-2 gang om måneden.

Besøg Onkel P herrebutik i Klaregade 10, 5000 Odense C. 

Bor du i Odense, så bringer vi ud samme dag. Lige til døren. Skal vi tage en ekstra størrelse med, så du lige kan se hvad der passer? 

  • Levering samme dag – i Odense. Resten af landet 1-2 dates levering
  • Gratis levering til døren eller pakkeshop
  • Gratis gaveindpakning
  • Fri ombytning

Onkel P - Univers

I vores univers forsøger vi at mixe de gode oplevelser med populære stilretninger. Med vores unikke sortiment af tøj til herre, kan du også læse vores blog med tips og inspiration om tøjskoaccesories.

Selvfølgelig skal tøjet også være i orden. Derfor har vi sat vores kollektion nøje sammen og udvalgt de mest cool styles til garderoben. Hos os finder du f.eks.

Filippa K Men, Levi's, Audace of CopenhagenKnowledge Cotton, Suit, Saddler, Vito, Forét, Anerkjendt, Le Coq Sportiff og mange andre.

Vi er hvor du er

Hvis vi gerne vil yde en god service – så skal vi også stå ved det.

Står du lige og mangler en pæn skjorte til arrangementet om aftenen? Skal du have købt den der fødselsdagsgave du har glemt? Så hjælper vi dig! Bestiller du inden kl 13.30, så leverer vi samme dag. Lige til døren (kræver pt. at du bor inden for 5 km af Odense M – ellers er der dag til dag levering i resten af landet med GLS).

Ønsker du at se og mærke tøjet, inden du handler, så kig forbi vores herretøjbutik i Odense.

Klaregade 10, 5000 Odense C. Tel: 53 51 41 51.

Der er altid hygge i butikken samt fredag og lørdag er der altid lidt godt at smage. Følg med på vores nyhedsbrev, Facebook og vores Instagram for at blive opdateret.