Besøg Onkel P herrebutik 

Kompetent rådgivning fra Palle hos Onkel P
Onkel P - En kendt herrebutik i Odense

Nomineret af kunderne i 2018 & 2019 til årets herretøj butik Odense, stedet med et godt udvalg, høj service og god stemning. Onkel P butikken finder du  Klaregade 10, 5000 Odense C med lokaler på stueplan og første sal.

Onkel P har fokus på kvalitet og bæredygtige produkter, og gerne mærker som du ikke finder i de fleste andre herrebutikker i byen, til en pris så alle har råd!

Vi gør op med upersonlige butikker og i stedet fokusere på det personlige, indkøb uden stress ved at handle hos Onkel P. Følg os på Facebook, Instagram og vores nyhedsbrev, for at følge nyheder og når der er penge at spare med udsalg og gode tilbud.

Besøg Onkel P herrebutik i Klaregade 10, 5000 Odense C. 
  • Gratis levering til døren eller pakkeshop
  • Du har din pakke i løbet af 1-2 dage
  • Gratis gaveindpakning
  • Fri ombytning

Onkel P butikken - velkommen til vores univers

I vores univers forsøger vi at mixe de gode oplevelser med populære stilretninger. Med vores unikke sortiment af tøj og sko til herre, kan du også læse vores blog med tips og inspiration om tøjskoaccesories.

Selvfølgelig skal tøjet også være i orden. Derfor har vi sat vores kollektion nøje sammen og udvalgt de mest cool styles til garderoben. Hos os finder du f.eks.

Filippa K Men, Levi's, Audace of CopenhagenKnowledge Cotton, Suit, Saddler, Forét, Anerkjendt, Le Coq Sportiff , Anerkjendt og mange andre.

pic2_clothes3

Vi er hvor du er

Hvis vi gerne vil yde en god service – så skal vi også stå ved det.

Står du lige og mangler en pæn skjorte til arrangementet om aftenen? Skal du have købt den der fødselsdagsgave du har glemt? Så hjælper vi dig! Bestiller du inden kl 13.30, så leverer vi samme dag. Lige til døren (kræver pt. at du bor inden for 5 km af Odense M – ellers er der dag til dag levering i resten af landet med GLS).

Ønsker du at se og mærke tøjet, inden du handler, så kig forbi vores herretøjbutik i Odense.

Klaregade 10, 5000 Odense C. Tel: 53 51 41 51.

Der er altid hygge i butikken samt fredag og lørdag er der altid lidt godt at smage. Følg med på vores nyhedsbrev, Facebook og vores Instagram for at blive opdateret.

pic_shoes_etc3