Bluser

- "Tusinde tak for suveræn service og så flot pakket ind, blusen er leveret samme dag, takker! ★★★★★" - Amalie Kristensen

 - Fri fragt ved køb fra 500 kr.      Fri fragt leveret til din hoveddør, køb fra 500 kr - leveret få timer senere 

Få gode tilbud og nyheder via vores nyhedsbrev.Blusen - den perfekte overdel 

Hvis der er noget, der er et must i enhver piges garderobe, så må det være blusen. Hvad enten du skal på arbejde, ud med vennerne eller have en hjemmeaften, så er en lækker bluse i god kvalitet, der smyger sig til huden, altid et sikkert valg. 

Hos Onkel P fører vi et bredt udvalg af forskellige slags overdele – bluser, sweatshirts og strik. Der er altså noget for enhver pige – både til hende der går efter et casual look, og hende der ønsker et mere feminint udtryk.   

MANGE STYLINGMULIGHEDER MED BLUSE

Blusen kan styles på et utal af måder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du gerne vil have et look med kontrast, så sæt din feminine bluse sammen med et par rå og gerne vintage jeans, eksempelvis et par Levi's 501 og et par sneakers. Hvis du er en af dem, der synes, at kjolen hurtigt bliver for formel, er blusen også et godt alternativ. Sæt da blusen sammen med et par højtaljede slacks og et par flade herresko eller loafers, og du får et helt andet udtryk.

Blandt andet Won Hundred, Les Deux og Filipa K er garanter for lækre bluser i god kvalitet og med fine små detaljer. Hos Onkel P kan du være sikker på, at når du køber en bluse hos os, så kan du bruge den flere sæsoner. Det er en god idé at erhverve sig bluser i forskellige neutrale toner. Så har du altid en overdel ved hånden, når du skal ud ad døren, og du er sikker på, at de alle passer til resten af dit outfit.

BLUSER HOS ONKEL P 

Tag et kig på vores udvalg af bluser, og hvis du er i tvivl om størrelsen, så tøv endelig ikke med at spørge. Husk, at vi har Danmarks hurtigste levering hvor vi levere samme dag du bestiller i Odense og resten af landet den følgende dag du bestiller din bluse.  Så det er bare at bestille, og du har din bluse inden for få dage. Og husk at du får din bluse pakket gratis ind hvis det er til en gave.