Striktrøje - Pige

 - Fri fragt ved køb fra 500 kr.      Fri fragt leveret til din hoveddør, køb fra 500 kr - leveret få timer senere STRIK er striktrøjen  

Striktrøjen har længe været et must i enhver garderobe. Den er klassisk, klædelig og ikke mindst behagelig. Tag en strik under en læderjakke for et cool og casual look eller brug den som en form for let jakke til et par shorts en varm sommeraften. Strik fungerer også godt sat sammen med materialer som denim og ruskind. Hos Onkel P mener vi, at det er vigtigt at have basic items i god kvalitet. Og strikken hører i den grad hjemme under denne kategori.

FORSKELLIGE STILARTER

Hos Onkel P fører vi strik til piger fra mærkerne Won Hundred, Les Deux og Filippa K er på vej i shoppen. Won Hundred er elsket af mange stilbevidste unge for sit minimalistiske og skandinaviske udtryk med styles i gode kvaliteter og med lang levetid. Strikkene fra Won Hundred er holdt i et klassisk look, hvilket gør dem nemme at kombinere med resten af din garderobe. Samtidig indeholder de små overraskelser som en høj hals eller ribafslutning ved ærmerne, der giver dem den karakteristiske Won Hundred signatur, som vi er så mange, der er vilde med. 

På shoppen finder du også strik fra københavnermærket Les Deux, som er kendetegnet ved god kvalitet og en lettere sporty tilgang til deres designs. Kombiner din Les Deux strik med en feminin kjole eller nederdel for at tilføje kontrast til dit outfit. Mærkets 'preppy' stil tilfører strikken en lethed, der gør den anvendelig til enhver lejlighed.  

STRIK HOS ONKEL P

Tag et kig på vores udvalg af strik, og hvis du er i tvivl om størrelsen, så tøv endelig ikke med at spørge. Husk, at vi har Danmarks hurtigste levering, så det er bare at bestille, og du har din strik inden for få dage.