Kjoler

- "Tusinde tak for suveræn service og så flot pakket ind, blusen er leveret samme dag, takker! ★★★★★" - Amalie Kristensen

 - Fri fragt ved køb fra 500 kr.      Fri fragt leveret til din hoveddør, køb fra 500 kr - leveret få timer senere 

Få gode tilbud og nyheder via vores nyhedsbrev.


Shop Women Onkel P

womens new arrivals onkel p 2

Kjoler

Rigtig mange kvinder, har en eller anden forkærlighed, for kjoler. Kjole moden, er sådan en der aldrig dør. I dag, er kjoler ikke udelukkende noget man bruger når man skal være ekstra fin eller feminin, de findes i udgaver der matcher de fleste kvinders ønske. De kan både være elegante og festlige, men samtidig være cool og casual. Endda, lidt sporty med et par cool sneakers til. Kjoler kan skabe så mange forskellige outfits, med de accessories du holder aller mest af. Om det er smykker, fede ure, tørklæder eller moderigtige hårbånd, er naturligvis op til dig og den du er. Der er så mange muligheder i kjoler, der både kan bæres simpelt og alene eller med det fineste tilbehør.

Les Deux kjoler

Kjoler i brandet Les Deux, er med fokus på kvalitet. Lækre stoffer og fine detaljer. Der er lidt for enhver smag og enhver kvinde. Kjolerne er i forskellige look, for at vi bedst kan matche din personlige stil. Kjolerne kan bruges både sommer og vinter. Om sommeren er de så fine med bare ben og lette sandaler eller stilletter, men om vinteren er de stadig lækre med et par leggings under og en cardigan eller blazer over. Kjolerne kan dresses op eller ned, så det passer til ens egen stil. En kjole kan gøres ekstra elegant med smukke smykker og en frisure der er skabt til looket, men kan samtidig være hverdags lækker med en cowboy - eller læderjakke over. Kjolerne fra Les Deux er knælange, eller lidt kortere. Derfor er de oplagte til sommerens varme.

Køb kjoler hos onkel P

Hos Onkel P, kan du altid finde et fint udvalg af smukke kjoler. Vi har lige nu forskellige kjoler fra mærket Les Deux og Won Hundred. Vi har både hverdagskjoler og festkjoler i mange størrelser og flere farver. Vi udvælger de kjoler der følger tidens trends, så du altid kan være med på moden i en af vores kjoler. Når du køber din kjole hos Onkel P, sender vi altid i fin indpakning og med Danmarks hurtigste levering. Så uanset om du mangler en kjole til hverdag eller fest, kan du finde din næste Les Deux kjole på vores webshop. Der er naturligvis vaskeanvisning på både kjolerne og fra Onkel P. Men, langt de fleste kjoler har bedst af enten finvask eller bare vask ved lave grader ikke mindst for at bevare farverne, pasformen, men også for miliøets og økonomiens skyld.