T-shirt

Stort og spændende udvalg af t-shirt til mænd og t-shirt til drenge fra kendte mærker som Levis®, Filippa K herre, Le Coq Sportif, Suit Denmark, Foret Studio t-shirt, Anderkjendt, Audace og mange flere. 

Kom og prøv din nye t-shirt i Onkel P herebutik i Odense eller ring direkte til butikken på 53514151 så hjælper dig med hvad der passer bedst til dig.

T-shirts kan du ikke få nok af så et godt at du finder forskellige t-shirt designs og t-shirt farver og t-shirt pasform.

Sorter stigende

1-36 of 48

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-36 of 48

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb de nye T-shirts i Onkel P butikken

Der er altid brug for en ekstra herre T-shirt. Nogle glemmer årstiderne og bruger stort set altid en T-shirt også selv om termomenteret siger noget helt andet. En T-shirt tilbyder mange muligheder og hos Onkel P herrebutik finder du et stor udvalg af de nyeste T-shirts til enhver smag og der passer lige til din personlige stil.

Alle T-shirt mærker har vi nøje udvalgt og vi tager kun de T-shirt brands der har vist evnen til at fremstille spændende herre T-shirts, i udsøgt kvalitet og til en god pris. Pris og kvalitet på en T-shirt skal bare hænge sammen og vi er glad for at kunne tilbyde en bred vifte af interessante T-shirts i butikken så vores kunder har et stort herre T-shirt udvalg. T-shirt smag er ikke ens så derfor er det vigtig at vores kunder kan vælge T-shirt til enhver lejlighed og til det personlige look.

En mand har brug for mange T-shirts

T-shirten var oprindeligt brugt af arbejderne, militæret og så som undertrøjen under en skjorte.

Ungdommen og studerende fangede hurtigt trenden og en T-shirt blev et must have, og ikke kun en men gerne mange at skrifte med. Nogle sover i deres T-shirt and dyrker sport i en T-shirt og de fleste tager bare en T-shirt på for et er let, afslappet og i det hele taget bare behagelig at have på.

T-shirt med tryk eller uden tryk

De fleste herreT-shirts er fremstillet i et ret simpelt snit så det kan til tider være lidt kedeligt at have en alt for simpel T-shirt i en ens farve. Så derfor kan det være sjovt at udstille et billede eller en simpel tekst på fronten eller bag på T-shirten. T-shirt er ofte brugt til at udtrykke en stil eller et budskab igennem det tryk som er på T-shirten Det kan være en gul smiley, et symbol på noget man står indenfor som f.eks. en fodboldklub. Det kan også være navnet på producenten som har fremstillet T-shirten eller deres logo. Logo skaber genkendelse på din T-shirt som f.eks. en grøn krokodille er lig med Lacoste, en hane er Le Coq Sportif, Levis T-shirt med deres ikoniske logo osv.  

Nogle T-shirt har også et budskab som Knowledge Cotton Apperal tee er dybt forankret i økologi, og Daily Paper T-shirts har stærke udtryk om at vi skal tænke os om, respektere hinanden og at vi alle er del af den gruppe.

De fleste mænd her både T-shirts med tryk som fra mærker som Le Coq Sportif T-shirts, Foret Studios T-shirt og Audace of Copenhagen T-shirts men også T-shirts i mere ens farver fra f.eks. Filippa K herre T-shirts.

Onkel P har vi den klassiske T-shirts fra Filippa K i rene linjer en T-shirt uden de store komplikationer. 

Herregarderoben er fyldt med T-shirts

T-shirten er klart i overtal i garderoben hos den moderne mand har garderoben, til tider er den fyldt med denne anvendelig beklædningsgenstand. Fordelen ved at have mange T-shirts at vælge imellem er at du kan skabe præcis det look du ønsker hver dag uden at se ens ud hver dag. Du kan være præcis den type du har lyst bare ved at vælge en T-shirt.

I Onkel P butikken finder T-shirts enhver smag. Vi har de klassiske T-shirts i sort, hvid eller navy som kan holde i mange år og mange vaske fra Filippa K som er et mere klassisk men stilrent look. Det er også et mærker som kan tilbyde en T-shirt med lidt kant og rå look ved roll-neck eller roll-edge T-shirts in flere farver. Også Audace of Copenhagen på deres signature CPH T-shirt korte marker med en afskåret finish i lækker blød bomuld.

De fleste T-shirts har korte ærmer men i den kolde tid kan det være behageligt at din T-shirt har lange ærmer. Levis har tilbyder nogle lækre T-shirt i simpelt design med lange ærmer.

I blandt de T-shirts vi udbyder finder du også forskellige pasforme og kvaliteter, så du altid selv kan være med til at præge dit ønskede look for din T-shirt og stil endnu mere. Med vores valg af brands, modeller, farver og pasforme præsenterer vi et bredt udvalg af T-shirts til mænd, er vi sikker på, at du hos Onkel P finder T-shirten du søger.

T-shirts er ofte fremstillet i bomuld

De fleste T-shirt er fremstillet i bomuld, men bomuld er ikke bare bomuld. Bomulds T-shirts bliver fremstillet i mange forskellige kvaliteter, Onkel P sælger kun T-shirts i blød kvalitets bomuld og ofte økologisk bomuld der sikre at du får en mere behagelig oplevelse at have den på. Bomuld i T-shirten kan mixes med lidt syntetisk materiale for at give lidt stræk så T-shirten sidder lidt tættere på overkroppen. Kvalitets bomulds t-shirts du køber i Onkel P butikken krymper ikke når du bare følger vaskevejledningen og du kan nyde din t-shirt i meget lang tid.

T-shirts med god længde til den skandinaviske mand

Er der noget værre end en herre t-shirt som stumper fordi den enten er for kort eller er krympet i vasken. Og så er der også lige det at mange skandinaviske mænd har en lang overkrop og her er det en fordel at købe t-shirts med en god længde. Mærker som Audace of Copenhagen og Daily Paper har T-shirts med god længde men ellers ring til Palle i butikken og han kan guide dig til T-shirts med god længde.

T-shirts i Odense finder du Onkel P herrebutik og på webshoppen har du et stort udvalg af kvalitets t-shirt i mange farver og i bæredygtige materialer.