Sweatshirts & Hoddies

Sorter stigende

1-36 of 43

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-36 of 43

Side:
  1. 1
  2. 2

Sweatshirten

En sweatshirt er blevet det mest perfekte item til utrolig mange anledninger. Med forbilleder og modeikoner som Kanye West er modebranchen blevet påvirket, og enhver tøjbutik med respekt for sig selv har i en eller anden udstrækning beklædningsgenstande, der er lårlange. Sweatshirten har haft sit udspring i gangstermiljøet og basket kulturen, men er på nuværende tidspunkt et fantastisk, accepteret item i enhver mands garderobe.

Praktiske egenskaber. Der er utrolig mange praktiske egenskaber og fordele med en sweatshirt. Ønsker man at bære en sweatshirt om sommeren, kan den fungere som en jakke eller pullover, da den er varm nok til de danske sommernætter. Ønsker man at bære sweatshirten om vinteren, kan man ”ladyer up” og bære den inden under en jakke, da den på denne måde giver isolering.
Kendte mærker er med på trenden

Der findes et kæmpe udvalg af mærker, der forhandler sweatshirts på verdensbasis, men her hos Onkel P finder du de ypperste i klassen. Vi forhandler sweatshirts fra foret, Filippa K, Foret, Legends, Won Hundred og Knowledge Cotton Apperal, Audace, Ackite. Ellen Pedersen og mange flere.

Særligt afslappet men stilet look hos Foret er den foretrukne inspiration en, og at det hele så er økologisk skader da ikke når man bære sweatshirten eller hoddien. 

Basketball og stilikoner. Den fede, afslappede stil, som sweatshirts udstråler har selvfølgelig oprindelse i de sportsgrene, der er blevet dyrket i USA igennem tiden. At samles med vennerne omkring et spil basketball klokken 22 om aftenen var ingen hindring, fordi man kunne bære en sweatshirt. Selvom en sweatshirt ikke er åndbar, har den alligevel en isolerende effekt, som man har brugt til under opvarmning.
I dag er stilikoner, der bærer sweatshirts særlig Kanye West men i høj grad også den danske variant, Peter Falktoft. Peter Falktoft lader sig inspirere af Kanye West, men han har alligevel et dansk touch, der gør ham til et stilikon af højeste klasse.

Sweatshirts til herre. Sweatshirten har været i kolossal udvikling de seneste par år, da den er gået fra at være et kedeligt item i garderoben, til at være et virkelig smart og top moderne item, som alle mænd burde have sig. Den har taget fart og er blevet en beklædningsgenstand som mænd bruger til alle lejligheder – både hverdag, arbejde og fest. Funktionaliteten er i top, da du bruge den året rundt. Om vinteren varmer den inden under jakken, og i sommer tiderne er den cool og behagelig at have på.

Skab dig et casual look. Sweatshirten er med til at udtrykke den casual stil. Dette er endnu en af grundene til, at det er et fantastisk element at have sig i garderoben, da den er så anvendelig og nem at style. Vi har et bredt udvalg af sweatshirts, som kan skabe dig dit ønskede look. Vores sweatshirts er nemme at style og sammensætte de items du allerede ejer i din garderobe. Sæt din sweatshirt sammen med et par jeans og hvide sneakers, for at skabe dig et top moderne casual look, med rå undertoner. Hvis du ønsker det lidt mere klassisk og pænt, så sæt din hvide skjorte indenunder, for at fuldføre netop dit ønskede look. På den måde kan du altid skabe dig et casual look, med præcis de præferencer du ønsker dig.

Lækre sweatshirts fra gode brands. Hos Onkel P går vi meget op i, at vi kan tilbyde lækre varer fra anerkendte brands men også fremtidens stjerner. Selvfølgelig gælder det også for sweatshirts, og vi er mere end tilfredse med vores udvalg af fede mærker som tilbyder sweatshirts i god kvalitet. Hos Onkel P finder du sweatshirts fra mærkerne foret, Filippa K, Legends, Foret, Audace of Copenhagen, suit, Won Hundred og Knowledge Cotton. Her tilbydes et bredt udvalg af sweatshirten, så du altid kan finde det du søger i mange farver om det er bomuld eller i uld kombinationer. Hos Onkel P finder du forskellige former af sweatshirten så det godt med et stort udvalg. Du finder den i forskellige farver der passer til årstiden, med eller uden print og den helt enkle. Alle mærker er i høj kvalitet, så du kan have din sweatshirt i mange år. Vask sweats på 30 grader på alm vask eller finvask og gerne med vrangen ud for at beskytte sweat og logo foran på sweatshirt.
Se det store udvalg hos Onkel P og find din nye sweatshirt fra et af vores lækre brands.