Striktrøje

Er du til tynde herre striktøjer, tykke striktrøjer, ensfarvede strik eller flerfarvet strik så har Onkel P butikken i Klaregade 10, 5000 Odense C et stort udvalg fra kendte mærker som Fiippa K Men, Knowlege Cotton Apperal og Suit Danmark, 

Sorter stigende

10 vare(r)

Sorter stigende

10 vare(r)

Herre striktrøjer til enhver lejlighed.

Striktrøjer er svært at undvære i det danske klima, til en frist forårsmorgen, kold vinder dag, efter en dag i solen eller på en kølig efterårs aften. Men ud over at en striktrøje til mænd er praktisk stiller mange sig det afgørende spørgsmål.

Hvornår bruger man herre striktøje?

Svaret på hvornår og hvordan blusen vil naturligvis afhænge i hvilket klima du opholder og hvordan du ellers klæder dig på. Bor du I sydeuropa eller skal du på ferie der bruger de lokale often en tynd strik over en tynd t-tshirt men til tider også bare en strik uden at have den t-shirt under. Men det er ikke kun klimaet som er afgørende om du skal tage en strik på. Det er f.eks. rigtig flot stil at have en strik over en skjorte eller en striktøje under en blazer. Du opnår en mere modet og selvsikkert look ved at bruge herre striktrøjen sammen med skjorte og blazer. 

En tynd strik til den danske sommer

I løbet af en typisk dansk sommer vil du opleve svingende temperaturen og specielt her vil en tynd strik eller en pullover en pratisk løsning. I stedet for at slæbe en jakke med er det både praktisk men også elegant at klæde sig i herrestriktrøje når det bliver køligt om aftenen. Den tynde strik er også behagelig ventilerende og stilfuldt med en strektrøje over en skjorte eller en t-shirt. I stedet for at tage strikken på kan du tage den rund om livet eller over skulderene.

Har du svingende kropstemperatur er en trynd strik praktisk

Mange yndre mænd som er meget aktive bruger often en sporty striktrøje som er tynd og mænd oppe i årene kan også have svingende krops temperatur og derfor synes at det kan være ubehageligt at have en for tyk og varm stik på. Mærker som Filippa K og Knowledgen Cotton Apperal fremstiller tynde strik som er klassike og behagelige for de fleste drenge og herre.

Den tykke striktrøje er praktisk i garderoben

Den tykke herre striktrøje bliver kun brugt i de kolde perioder men nogle bruger den også på de kølige sommeraftener når man sidder uden for. Den tykke strik kan bruges i stedet for at bruge en vinterfrakke, således klæder mange mænd sig i lag på lag hvor et tyk strik på en kold tør vinterdag er flot stil.

Således er udvalget hos Onkel P butikken af tykke strik størst i efterår og vinteren halvåret også kaldet "AW kollektionen".

Striktrøjen fremstilles med den klassiske runde hals men også med en V-hals. Det er lidt en smag om hvor meget du ønsker at vise af din bystkasse.

De fleste mænd foretrækker ensfarvet herrestrik i klasske farver som navy strik eller sort striktrøje. Mange vælger i sommerhalvåret en mere lys strik som passer til et par lyse chinos eller jeans. Det er dog vigtigt at mænd har mange strik at vælge imellem så det passer til resten af tøjet.

Onkel P herrebutik har et udvalg striktøjer i klassiske desgin men også  trøjer med lynlås lukning og knaplukning men de fleste strik er pullover striks.

Striktrøjer i forskellige materialer

En herrestriktøje kan være fremstillet af rene materialer eller blandings materialer. Skriktrøjen kan være fremstillet af forskellige naturlige materialer f.eks bomuld, hamp, uld eller merino uld.

Dog er striktrøjen ofte fremstillet af et blanding af flere forskellige materialer til at given strikken den egenskab som designere ønsker. Således vil en tyk ren uld sweater often virker tung og hurtigt se slasket ud, derfor bliver den tykke strik ofte blandet med syntetiske produkter i strikningen.

Onkel P butikken har noget der passer til en smart mands hverdag strik og weekend strik. Hos Onkel P butikken i Odense finder du herre pullover til rigtig fornuftige priser, og Onkel P tilbyder  Danmarks hurtigste levering i lokal området hvor du kan modtage din bestilling samme dag du bestiller.

Du får ALTID Gratis indpakning til den perfekte gave eller bare for a glæde dig selv. Du kan ønske dig strik i gave eller få din kæreste, mor, far, bror eller familie til at købe en striktrøje til dig.

Vores Onkel P butik sælger mang fede kvalitets strik og andre lune striktrøjer hos Onkel P. Striktøjer er et must og gerne i forskellige farver og kvaliteter som passer til stemningen, skjorten og buksen, både til hverdag eller fest.

Onkel P har mærker som Filippa K, Foret, Audace of Copenhagen, Legends, Knowledge Cotton Apperal og Suit der gør at det kan være svært kun at købe en striktrøje af gangen.