Striktrøje

Er du til tynde herre striktøjer, tykke striktrøjer, ensfarvede strik eller flerfarvet strik så har Onkel P butikken i Odense et stort udvalg fra kendte mærker som Fiippa K herre strik og knowlege cotton strik.
Sorter stigende

18 vare(r)

Sorter stigende

18 vare(r)

Herre striktrøjer til enhver lejlighed.

Striktrøjer er svært at undvære i det danske klima, til en kold forårsmorgen, kold vinder dag, efter en dag i solen eller en kølig efterårs aften.

Hvornår bruger man en drenge striktøje eller en herre striktrøje? Det afhænger af hvordan du klæder dig på og det klima du er i. I sydeuropa bruger de often en tynd strik over en tynd teeshirt men til tider også uden en tee under. Men den typisk danske sommer hvor temperaturen kan være lidt svingende er en en tynd aften strik en pratisk løsning i stedet for en letterer jakke eller under en frakke. Den tynde strik er ikke kun pratisk men men også behagelig og stilfuldt med en strektrøje over en skjorte eller en t-shirt. Mange yndre mænd som er meget aktive bruger often en sporty striktrøje som er tynd og mænd oppe i årene kan også have svingende krops temperatur og derfor synes at det kan være ubehageligt at have en for tyk og varm stik på. Mærker som Filippa K og Knowledgen Cotton Apperal fremstiller tynde strik som er klassike og behagelige for de fleste drenge og herre.

Den tykke herre striktrøje bliver kun brugt i de kolde perioder men nogle bruger den også på de kølige sommeraftener når man sidder uden for. Således er udvalget hos Onkel P butikken af tykke strik størst i vinteren halvåret og AW kollektionen.

Striktrøjen fremstilles med den klassiske runde hals men også med en V-hals. Det er lidt en smag om hvor meget du ønsker at vise af din bystkasse.

De fleste mænd foretrækker ensfarvet herrestrik i klasske farver som navy strik, sort stræk. Mange vælger i sommerhalv året en lysere strik. Det er således vigtigt at mænd har mange strik at vælge imellem så det passer til resten af tøjet.

Vi tilbyder et udvalg af trøjer med lynlås lukning og knaplukning men de fleste strik er pullover striks.

Skriktrøjer kan være fremstillet af forskellige materialer bomuld, uld eller merino uld samt forskellige uld og akryl blandings produkter. Often striktrøjen et blanding af flere forskellige materialer til at given strikken den egenskab som designere ønsker. Således vil en tyk uld sweater often virker tung og hurtigt se slasket ud, derfor bliver den tykke strik ofte blandet med syntetiske produkter i strikningen.

Onkel P butikken har noget der passer til en smart mands hverdag strik og weekend strik. Onkel P har strik til de rigtige priser, vi har Danmarks hurtigste levering i lokal området.

Du får ALTID Gratis indpakning til den perfekte gave eller bare for a glæde dig selv. Du kan ønske dig strik i gave eller få din kæreste, mor, far, bror eller familie til at købe en striktrøje til dig.

Vores Onkel P butik sælger mang fede kvalitets strik og andre lune striktrøjer hos Onkel P. Striktøjer er et must og gerne i forskellige farver og kvaliteter som passer til stemningen, skjorten og buksen, både til hverdag eller fest.

Onkel P har mærker som Filippa K, Foret, Audace of Copenhagen, Legends, Knowledge Cotton Apperal og Suit der gør at det kan være svært kun at købe en striktrøje af gangen.