Skjorter

Sorter stigende

31 vare(r)

Sorter stigende

31 vare(r)

Skjorter til mænd. Næsten alle mænd har mange skjorter hængende i garderoben så han er forbedredt til de forskellige lejligheder. Nogen kalder det for mandens klædedragt og er det sikre valg til til festlige lejligheder men også til en afslappet søndag. En herreskjorte har et tons af anvendelsesmuligheder og er en af de mest anvendelig items i klædeskabet. Står man og er i tvivl om sit outfit, så kan man altid smide en skjorte over hovedet og være top moderne at se på. Vi hos Onkel P synes derfor, at skjorten altid er et sikkert valg, om du enten står og skal til fødselsdag, fest, arbejde eller til hverdagen. Den modebevidste mand Hos Onkel P kan du finde den nyeste trend indenfor skjorter. Vi har bla. Venti standard basis skjorte i 2 farver, Navy og hvid og 2 relevante pasformer Slim Fit og Body Fit.

Vi er altid opdaterede så vi kan tilbyde vores kunder både helårs baserede skjorter såsom sæsonbaserede. Den modebevidste Onkel P kunde sætter en cool skjorte sammen med et jakkesæt, tilsætter et par sneaks og et par solbriller, for at være klar til hverdagen og se cool ud samtidig. Dog kan han skifte skoene ud og bære et par klassiske herresko, og så er han klar til fødselsdag eller møde på jobbet. Uanset lejlighed, så har Onkel P skjorten til den modebevidste mand, som elsker at se godt ud. Skjorter til enhver lejlighed Skjorten går virkelig aldrig af mode. Det er en klassisk og stilfuld beklædningsdel, som kan bæres af mænd og drenge i alle aldre. Hos Onkel P tilbyder vi en masse lækre skjorter fra nogle anerkendte brands, bla fra Filippa K, Les Deux, Venti, Knowledge Cotton, LL72, Won Hundred, Suit, Ackite, Legends og Vito - som kan skabe dig dit ønskede look. Hos os finder du skjorter fra mærkerne Les Deux, Won Hundred, Filippa K, Knowledge Cotton, Suit og Vito. I Onkel P’s udvalg kan du både finde den klassiske hvide og blå skjorte, men du finder også skjorter med striber, prikker og i prints og forskellige farver. Onkel P tilbyder både slim fit og regular fit, så alle kropstyper kan finde sin nye skjorte blandt vores udvalg. Kraven på skorter er også en måde at udtrykke sin stil, om det er botton down eller den klassike med strive flipper. Kraven er også kommet i spil. Kina kraven, skjorten med den lille krave er blevet populær igen. Specielt Won Hundred har flere skjorte modeller som f.eks Faden, men de klassiske kraver er heller ikke kedelige mere. Også unge tøjmærker som Ackite har lavet nogle festlige skjorter med lynlås. Køb flotte skjorter hos Onkel P Køb din næste skjorte hos Onkel P og opdag vores store udvalg af brands og styles. Vi er glade for, at kunne tilbyde vores kunder et udvalg fra anerkendte mærker i god kvalitet. Vi har noget for enhver smag, som gør det enkelt og nemt at finde skjorten for dig. skjorter fra Les Deux, Won Hundred, LL72, Filippa K, Knowledge Cotton Apperal, Suit, Ackite,  og Legends. Alle sammen er af højeste kvalitet og vaske vejledning kommer med skjorterne. Vi anbefaler at vaske skjorter til mænd på 30 grader men specielt hvide skjorte kan med fordel sættes i blød. Krave bliver på inderside lidt pænere hvid den får lidt ektra vaskemiddel og lunkent vant inden den vaskes.

Kragen på skjorten skal vælge med omhu. Krent Kragen, Button-Down eller Cutaway Under-Button-Down er de mest kendte skjorte krager. 

Kent Kragen er den klassiske løsning bladt krager. Den passer til alle slips kunuder og også smart som åbenstående. Så en allround løsning.

Button-down kragen er den sporty og den afslappede skjorte. Hos Onkel P finder du Filippa K button-down Skjorter og Knowledge Cotton button-down skjorter.

Hvad enten de er hvide, sorte eller stribet – så er skjorter tæt på uundværlige. En strøget skjorte er elegant og sikrer det helt rigtige udtryk til den moderne gentleman.