Skjorter

Hvad skjorte er du til og hvad skjorte skal du vælge er ikke altid let. En skjorter kan være klassisk og stilfuld men du finder også festlige skjorter som kan give dig den opmærksomhed du søger.  Skjorten har mange muligheder udtryk og så er det heldigt at du finder et stort udvalg af kvalitets skjorter fra kendte skjorte mærker men også nogle nye spændende skjorte producenter.

Sorter stigende

1-36 of 70

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-36 of 70

Side:
  1. 1
  2. 2

Skjorter til en gentleman og den smarte herre.

Mænd har flere skjorter hængende i garderoben så han er forberedt til de forskellige lejligheder. Nogen kalder det for mandens klædedragt og en skjorte er det sikre valg til festlige lejligheder, ikke kun et bryllup eller familiefødselsdagen men det kan også være til en fest sammen med gode venner. En skjorte kan også være afslappet på søndag eftermiddag.

En herreskjorte har et tons af anvendelsesmuligheder og er en af de mest anvendelig items i klædeskabet. Står man og er i tvivl om sit outfit, så kan man altid smide en skjorte over hovedet men vi kommer efterfølgende med nogle generelle tips til hvilke skjorte du skal vælge.

Vi hos Onkel P synes derfor, at skjorten altid er et sikkert valg, om du enten står og skal til fødselsdag, fest, arbejde eller til hverdagen. Den modebevidste mand finder de nyeste skjorter i Onkel P herrebutikken i forskellige farver, i pasformer som passer den slanke mand og ham som har brug for lidt mere plads til maven.

En skjorte skal sidde pænt på en herre når han står op men også være behagelig når han sidder ned ved middagsbordet eller lænestolen.

Skjorte under jakkesættet

Når du vælger en skjorte der skal passe under et jakkesæt eller en blazer bør du se dig efter mere klassisk skjorte med kent krave. Skjortens farve og eventuelt mønster skal passe til jakkesættet således kan den rigtige kombination gøre hele forskellen. Det sikre vil være at gå efter en ensfarvet hvid eller blå skjorte. Hvis du forventer at have blazeren på over en længere periode vil det med fordel at have en skjorte som er behagelig og i et åndebart materiale. Hvis du tager skjorten af, så må skjortematerialet ikke være gennemsigtig. Med fordel anbefaler vi har Filippa K herreskjorter som er let slimfit i økologisk og blød bomuld eller Venti skjorter er en tysk kvalitets skjorte til en god pris.  

En skjorte du bruger i forbindelse med en blazer må du forvente at den skal stryges for at du kan fuldende dit stilfulde look.

Skjorten til den unge herre

Der sker mange ting omkring konfirmationsalderen for den unge herre. Nu rykker skjorten ind i klædeskabet og vi ser således at mange drenge ønsker en skjorte som en del af deres konfirmations beklædning. Onkel P har stort udvalg af konfirmations skjorter til den unge herre. Det det er en stor dag som de vil mindes i mange år.

Skjorten til den afslappede herre

Kraven på skjorten er også en måde at udtrykke sin stil på, en afslappet version er botton-down skjorten. Denne type skjorte hedder også en oxford skjorte som er fremstillet i en tykkere bomulds kvalitet som ikke altid behøver at stryges.  

Vælg den rigtige skjorte krave

med Kraven på skjorten skal vælge med omhu. Krent Kraven, Button-Down eller Cutaway Under-Button-Down er de mest kendte skjorte kraver. 

Kent Kraven er den klassiske løsning blandt kraver. Den passer til alle slips knuder og er også smart som åbenstående. Så en allround løsning.

Botton-down kraven passer på den sporty og den afslappede skjorte. Hos Onkel P finder du Filippa K button-down Skjorter og Knowledge Cotton button-down skjorter.

Hos Onkel P tilbyder vi en masse lækre herre skjorter fra nogle anerkendte brands, bl.a. fra Filippa K, herre, Venti, Knowledge Cotton, Suit, Levis, Legends og Vito. Med det stort udvalg af skjorter i butikken kan du skabe dig dit ønskede look.

Hvordan vaske du din skjorte

Vi vaskr ofte det meste af vores tøj ved alt for høj varme uden at det forbedre vaske resultatet, og istedet bruger du unødvendig energi. Vi anbefaler således at du vaske skjorter til mænd på 30 grader men specielt hvide skjorte kan med fordel sættes i blød in du ligger dem ind i vasketromblen. TIP: Kraven bliver på inderside lidt pænere hvid hvis den får lidt ekstra vaskemiddel og lunkent vant inden den vaskes. 

Hvad enten de er hvide, sorte eller stribet – så er skjorter tæt på uundværlige. En strøget skjorte er elegant og sikrer det helt rigtige udtryk til den moderne gentleman.