Shorts

Køb shorts i Odense fra Onkel P herrebutik. Stor udvalg af klassiske shorts og smarte shorts både i den fysiske Onkel P herrebutik og www.onkelp.dk. Skal du bruge ferieshorts eller herreshorts til den danske sommer har Onkel P butikken et stort udvalg af korte bukser og badebukser.
Sorter stigende

31 vare(r)

Sorter stigende

31 vare(r)

Shorts til herre

En spejder der tager viking mærket skal du gå i shorts et helt år, også selv om det snert og er koldt. Men de fleste herre tager først shorts frem når vejrudsigten siger til godt vejr eller ferien går til varmere klimaer.

Herre shorts kommer i forkskellige styles, du har sports shorts, fodbold shorts, bermuda shorts og cowboy shorts. Men udvalget af shorts er stort og det gælder også når du besøger Onkel P herrebutikken. Her finder du et stort udvalg af både kortere shorts og shorts om går til knæet. 

Forét kanvas shorts og Forét fløjls shorts er et shorts hit for 2019 herre shorts moden, det er samtidig behagelige og slidstærke shorts i tidsløse shorts farver som du kan have i mange år. Foret shorts har både elastik lukning og snørre lukning samt Forét shorts er fremstillet i bæredygtige materialer.  

Jakkesæts short og chino shorts

Mange herre brands som laver bukser vil også have en version af deres bukser som skjorts. Oftest er det jakkesæts bukser og chino bukser som er populære hos mange herre. Mærker som Suit, Filippa K men, Foret  og Knowledge cotton Shorts er kendt for at lave shorts af chino typen i mange farver, nogle med lidt stræk.

De lidt kortere og sporty short er flotte hvis du gerne vil vise lidt mere af de flotte herre lår. Her er Foret shorts en dejlig short med snørre omkring livet og behagelig i et afslappet fit. F.eks. flotte Foret khaki shorts til herre er perfekte herreshorts.

Badeshorts

Badeshorts er til når du skal en tur i svømmehallen, poolen eller i havet. Men badebukser skal være behagelige at have på, de skal tørre hurtigt og ikke være gennemsigtige når de bliver våde. Det bedste vil dog at have nogle badebukser at skifte imellem så du kan tage et par tørre badebukser på så de våde kan tørre i solen. Et tip er at skulle dine badebukser i rent vand inden du hænger dem til tørre da ellers kan du se hvide salt skjolde hvis du har badet i havet. Kloren i poolen bleger farven på badebukserne så hvid de bliver skyllet efter brug vil de holde meget længere og med en flot farve. 

Du finder pool shorts og badeshorts hos Onkel P butikken i Odense hele året rundt, men naturligvis er udvalget om sommeren størst. Foret badeshorts er en stor success i oliven grøn eller sorte farver i hurtigtørende blødt materiale.

Cowboy shorts

Der er ikke noget mere afslappet at findet et par Levis herre shorts og du har allerede et par gamle cowboy shorts i skabet fra den gang du var yngre. Dine levis cowboy shorts har sikkert været brugt som en del af dit festival tøj.

Det er nok tid til at få nogle nye shorts så et godt valg vil være Levi´s 501 shorts frem i ren denim uden stræk eller er du til lidt stræk shorts og lidt mere tætsiddende denim shorts så prøv et par Levi´s 502 shorts.