Shorts

Sorter stigende

12 vare(r)

Sorter stigende

12 vare(r)

Shorts til herre

En spejder der tager viking mærket skal du gå i shorts et helt år, også selv om det snert og er koldt. Men de fleste herre tager først shorts frem når vejrudsigten siger til godt vejr eller ferien går til varmere klimaer.

Herre shorts kommer i forkskellige styles, du har sports shorts, fodbold shorts, bermuda shorts og cowboy shorts. I onkel P herrebutikken finder du et stort udvalg af både kortere shorts og shorts om går til knæet. 

Jakkesæts short og chino shorts

Mange herre brands som laver bukser vil også have en version af deres bukser som skjorts. Oftest er det jakkesæts bukser og chino bukser som er populære hos mange herre. Mærker som Suit, Filippa K, Levis og Knowledge cotton er kendt for at lave shorts af chino typen i mange farver, nogle med lidt stræk.

De lidt kortere og sporty short er flotte hvis du gerne vil vise lidt mere af de flotte herre lår. Her er Foret shorts en dejlig short med snørre omkring livet og behagelig i et afslappet fit.

Badeshorts

Badeshorts er til når du skal en tur i svømmehallen, poolen eller i havet. Men badebukser skal være behagelige at have på, de skal tørre hurtigt og ikke være gennemsigtige når de bliver våde. Det bedste vil dog at have nogle badebukser at skifte imellem så du kan tage et par tørre badebukser på så de våde kan tørre i solen. Et tip er at skulle dine badebukser i rent vand inden du hænger dem til tørre da ellers kan du se hvide salt skjolde hvis du har badet i havet. Kloren i poolen bleger farven på badebukserne så hvid de bliver skyllet efter brug vil de holde meget længere og med en flot farve. 

Du finder pool shorts og badeshorts hos Onkel P butikken i Odense hele året rundt, men naturligvis er udvalget om sommeren størst. Foret badeshorts er en stor success i oliven grøn eller sorte farver i hurtigtørende blødt materiale.

Cowboy shorts

Der er ikke noget mere afslappet at findet et par Levi´s 501 shorts frem i ren denim uden stræk eller er du til lidt stræk og lidt mere tætsiddende denim prøv et par Levi´s 502 shorts.