Poloer & Poloshirts

Sorter stigende

6 vare(r)

Sorter stigende

6 vare(r)

Poloer i Onkel P til herrer og drenge!

Poloen, der er bedre kendt som golf skjorten eller tennis skjorten, er altid en sikker vinder hos mænd, hvis man er på farten og gerne vil se godt ud. Hos Onkel P tilbyder vi poloer fra blandt andet Le Coq Sportif polo, Filippa K polo og Ellen Pedersen polo. De er alle variationer af de mest kendte polo trøjer som Ralp Lauren Polo eller LaCoste polo.

Poloen er anerkendt i hele verdenen og kan blive båret til stort set alle stiltyper. De Poloer vi tilbyder her hos Onkel P herrebutikken, kommer i en variation af farver, man kan kombinere på kryds og tværs og få til at se godt ud.

Mange vælger at bære poloshirts i afslappede omgivelser eller til et sporty look, men polo t-shirten kan ligeledes benyttes til formelt brug. Khaki farvet bukser er som regel go-to buksen, hvis man gerne vil forsøge sig med poloer på en sommeraften, men poloe kan også kan benyttes sammen med jeans, shorts eller andre typer bukser.

Poloen er perfekt til en dansk sommer eller nå tasken skal pakkes til varme ferien eller weekend turen til en storby.  Men en langærmet polo er også tegn på god stil og er et godt alternativ til en skjorte hvis du ønsker at være lidt mere afslappet.

Onkel P foreslår derfor poloen, som et godt køb eftersom de er fremstillet i åndbare bomulds materialer, og hjælper med at køle brugeren ned.