Overtøj

Herre overtøj til de 4 årstider er klar til dig i Onkel P butikken. Varme vinter frakker eller er du mere til overgangs jakker med lag på lag. Du finder også de lidt lettere frakker både når du skal til fest eller overtøj til når du skal til og fra arbejde eller skole.
Sorter stigende

34 vare(r)

Sorter stigende

34 vare(r)

Lækkert udvalg af overtøj til al slags vejr.

Hos Onkel P finder du et lækkert udvalg af herre overtøj, som kan bruges året rundt. Du kan finde jakken du søger, til netop det outfit og den stil du gerne vil udtrykke. Uanset årstid, så har alle mænd brug for en overtøj til garderoben. Hos Onkel P har vi fraller til de kolde tider, som kan være med til at holde dig varm. Vi har også de lette overgangs jakker og den tynde sommerjakke, som skaber et lækkert touch på en dejlig sommerdag.

Køb overtøj som holder flere sæsoner

Du vil opleve at overtøj er lidt større udgift på budgettet, så kan det være en fordel at køben overtøj som kan holde i flere sæsoner gerne med et klassisk og tidsløst design som ikke går af mode. Men for at det kan holde er det også vigtigt at du køber kvalitets overtøj som kan beskytte dig imod det hårde danske klima. Hos Onkel P kan du købe overtøj der er fremstillet i kvalitets materialer og i designs som du vil nyde at bruge år efter år. Specielt 

Overtøj i god kvalitet Kvalitet er et af nøgleordene hos Onkel P, og det gælder selvfølgelig også i forhold til vores overtøj. Vores udvalg er fra anerkendte brands, som Levis, Filippa K, Knowledge Cotton Apperal, Ledgends, Daily Paper, Audace of Copenhagen, Ellen Pedersen og Suit som er kendt for deres gode kvalitet og designs. Vi går op i, at du som kunde kan finde overtøj til alt slags vejr.

Varme vinter frakker

I Danmark er en ting sikkert at vi efteråret, vinteren og foråret kan være yderst koldt og vådt. Derfor er det vigtigt at herren beskytter sig ved at holde kroppen varm og før. 

Vi har en af markedes bedste vind- og vandtætte frakker fra Suit, Suit Ron Frakken kommer i blå, grøn og sort farver som er perfekt når du opholder dig ude i kulden. Udvalget af frakker er stort men du finder også mange andre flotte herre overført som vil holde dig varm fra Levis, Filippa K, Ellen Pedersen og Legends, så du er sikret tørt tøj, når det danske vejr ikke er i top.

Reflekterende overtøj har vi nu også fået i butikken fra Ellen Pedersen. Det er ikke kun smart i nattelivet men også sikkert i det alt for mørke Danmark.

Du kan finde den klassiske herrefrakke, som kan holde dig varm og trendy med de tidsløse snit. Vi har også de lette forårs og sommerjakker i form af cowboy og bomberjakker og overgangs jakker, som du kan tage på når vejret er lidt lunere og fuldende præcis det look du ønsker. Køb din nye frakke hos Onkel P og anskaf dig et klædeligt stykke overtøj, som kan holde i flere sæsoner. Vi er glade for, at kunne tilbyde vores kunder vores store udvalg af overtøj til alle 4 årstider.