Overtøj

Herre overtøj til de 4 årstider er klar til dig i Onkel P butikken. Varme vinter herre frakker eller er du mere til overgangs jakker med lag på lag. Du finder også de lidt lettere frakker både når du skal til fest eller overtøj til når du skal til og fra arbejde eller skole.
Sorter stigende

10 vare(r)

Sorter stigende

10 vare(r)

Lækkert udvalg af overtøj til al slags vejr.

Hos Onkel P finder du et lækkert udvalg af herre overtøj og vindjakker til herre, som kan bruges året rundt. Du kan finde jakken du søger, til netop det outfit og den stil du gerne vil udtrykke. Uanset årstid, så har alle mænd brug for en overtøj til garderoben. Hos Onkel P har vi fraller til de kolde tider, som kan være med til at holde dig varm. Vi har også de lette overgangs jakker herre og den tynde sommerjakke, som skaber et lækkert touch på en dejlig sommerdag.

Køb overtøj som holder flere sæsoner

Du vil opleve at overtøj er lidt større udgift på budgettet, så kan det være en fordel at køben overtøj som kan holde i flere sæsoner gerne med et klassisk og tidsløst design som ikke går af mode. Men for at det kan holde er det også vigtigt at du køber kvalitets overtøj som kan beskytte dig imod det hårde danske klima. Hos Onkel P kan du købe overtøj der er fremstillet i kvalitets materialer og i designs som du vil nyde at bruge år efter år. Specielt 

Overtøj i god kvalitet Kvalitet er et af nøgleordene hos Onkel P, og det gælder selvfølgelig også i forhold til vores overtøj. Vores udvalg er fra anerkendte brands, som Levis, Filippa K, Knowledge Cotton Apperal, Ledgends, Daily Paper, Audace of Copenhagen, Ellen Pedersen og Suit som er kendt for deres gode kvalitet og designs. Vi går op i, at du som kunde kan finde overtøj til alt slags vejr.

Varme vinter frakker

I Danmark er en ting sikkert at vi efteråret, vinteren og foråret kan være yderst koldt og vådt. Derfor er det vigtigt at herren beskytter sig ved at holde kroppen varm og før. Så det er en god ide at have en herre vinterfrakke klar når det pludselig bliver koldt udenfor.

Vi har en af markedes bedste vind- og vandtætte frakker Suit Ron Frakken kommer i blå, grøn og sort farver som er perfekt når du opholder dig ude i kulden. Ron jakken har både sticklommer på siden og lukkede lommer på ydersiden og på indersiden. Med Ron Frakken fra Suit Denmark har den en vinter frakke der ikke kun sidder flot men også er holdbar.

Udvalget af frakker er stort men du finder også mange andre flotte herre overført som vil holde dig varm fra Levis, Filippa K, Ellen Pedersen, Anerkjendt og Legends, så du er sikret tørt tøj, når det danske vejr ikke er i top.

Overgangs jakken

Du kan finde den klassiske herrefrakke, som kan holde dig varm og trendy med de tidsløse snit. Men når vi går den varmere tid imøde ken en de lette forårs og sommerjakker være mere passende. Således kan en kanvas skjorte i oversize eller en tyk skjorte være et flot valg. Du finder overgangs jakker fra mærker som Forét herretøj, Audace of Copenhagen, Filippa K, Anerkjendt og Knowledge Cotton.

En cowboy jakke fra Levis eller Audace of Copengen, eller en bomberjakke kan også være et godt alternativ til en overgangs jakken, som du kan tage på når vejret er lidt lunere og fuldende præcis det look du ønsker. Køb din denim jakke i forskellige farveri Onkel P herrebutikken i Odense. Du finder også let din nye frakke hos Onkel P og du kan være sikker på at anskaffe dig et klædeligt stykke overtøj, som kan holde i flere sæsoner. Vi er glade for, at kunne tilbyde vores kunder vores store udvalg af overtøj til alle 4 årstider.