Overtøj

Sorter stigende

33 vare(r)

Sorter stigende

33 vare(r)

Lækkert udvalg af overtøj til al slags vejr.

Hos Onkel P finder du et lækkert udvalg af overtøj til mænd, som kan bruges året rundt. Vores udvalg gør, at du kan finde jakken du søger, til netop den begivenhed du skal til. Uanset årstid, så har alle mænd brug for en overtøj til garderoben. Hos Onkel P har vi jakker til de kolde tider, som kan være med til at holde dig varm. Vi har også de lette sommerjakker, som skaber et lækkert touch på en dejlig sommerdag.

Hos Onkel P kan købe overtøj som kan holde i flere sæsoner samtidig med, at vi har designs som er så klassiske og tidsløse, at de aldrig går af mode. Overtøj i god kvalitet Kvalitet er et af nøgleordene hos Onkel P, og det gælder selvfølgelig også i forhold til vores overtøj. Vores udvalg er fra anerkendte brands, som Filippa K, Knowledge Cotton Apperal, Ledgends, Daily Paper, Audace, Ellen Pedersen og Suit som er kendt for deres gode kvalitet og designs. Det er med til, at vores kunder kan have deres overtøj i flere sæsoner og år, som er med til at tilfredsstille vores kunder og samtidig gør os glade. Vi går op i, at du som kunde kan finde overtøj til alt slags vejr.

Vi har vind- og vandtætte frakker fra Suit, Filippa K, Ellen Pedersen og Legends, så du er sikret tørt tøj, når det danske vejr ikke er i top.

Reflekterende overtøj har vi nu også fået i butikken fra Ellen Pedersen. Det er ikke kun smart i nattelivet men også sikkert i det alt for mørke Danmark.

Du kan finde den klassiske herrefrakke, som kan holde dig varm og trendy med de tidsløse snit. Vi har også de lette forårs og sommerjakker i form af cowboy og bomberjakker og overgangs jakker, som du kan tage på når vejret er lidt lunere og fuldende præcis det look du ønsker. Køb din nye frakke hos Onkel P og anskaf dig et klædeligt stykke overtøj, som kan holde i flere sæsoner. Vi er glade for, at kunne tilbyde vores kunder vores store udvalg af overtøj til alle 4 årstider.