Jeans

Levis Denim Jeans køber du her i Onkel P.

Du finder et stort udvalg af Levis Jeans i det kendte 501, 502, 511 eller 512. Køb de klassiske denim vaske eller prøv nogle af de nye kollektioner med fokus på bæredygtig denim jeans.

Levis Odense er i Onkel P butikken og du finder  har altid et stort udvalg af Jeans fra 

Sorter stigende

31 vare(r)

Sorter stigende

31 vare(r)

JEANS i denim TIL ENHVER SMAG

Synes du det er let at finde de perfekte jeans?

Det ender ofte med når en mand har fundet nogle denimbukser som han synes passer, om det så er en klassisk Levis 501, eller Levis 512 eller andet, så når han ikke længere. Ikke noget galt med at holde fast i det du ved som virker men fornyelse og at prøve noget nyt skal der nu også til en gang imellem. Hvad siger dine jeans om dig?

Når du køb dine herrejeans hos Onkel P, hjælper vi dig med et perfekt par jeans der passer til netop dig og dit ønske. Vi ligger inde med rigtig mange forskellige typer jeans, bl.a. de lækre og altid populære Levi's herre Jeans, Denim Project Jeans eller Filippa K Stan Denim jeans som gør det nemt for dig at finde de jeans som du ønsker.

Hvorfor lugter jeans af eddikie? 

Du har måske købt et par nye jeans og du synes at de lugter lidt. Du tænker nok at de er gamle eller måske har ligget et fugtigt sted. Men nej, du kan være helt roligt og lugten er som den skal være. 

Mange jeans producenter har forbehandlet dine jeans ved at dyppe dem i almindelig eddike for at farven på dine nye jeans holder længere tid. Se nedenfor "Sådan holder dine jeans farven". Levi's og Filippa K herre jeans har forbehandlet deres jeans i eddike og du vil opleve at lugten forsvinder meget hurtigt men farven holder til gengæld på dine bukser.

Jeans måske de vigtigste tøj for en mand

Vi mener, at jeans er et af de vigtigste klæder en mand kan have i sin garderobe, og derfor er det vigtigt for os, at vi har de fleste udgaver af jeans. Du finder hos Onkel P herrebutik jeans bukser i mange forskellige snit så du finder netop den som der passer bedst til dig. Du vælger selv om det skal være skinny jeans, ripped jeans, loose-fit jeans, reguler fit jeans, vintage jeans og stretch jeans, som du finder i forskellige farver, forvaskning og pasformer.

Jeans er ikke kun sorte eller blå

Selv om langt de fleste vil vælge en sort eller blå jeans så er der mange forskellige sorte jeans og mange forskellige blå jeans. Ofte spiller årstiden inde hvor de lyser nuacer er mest populære hen over sommeren og de mørkere i venter halvåret. Naturligvis skyldes det at din jeans gerne må passe til resten af tøjet du har på.

Men en blå jeans kan nærmest være petroleums farvet eller i den anden ende af den blå farve paletten har vi også lyseblå jeans eller de grå denim jeans til dem som ønsker det i Onkel P butikken.

Herre JEANS FRA ANERKENDTE MÆRKER i Onkel P butikken Odense.

I Onkel P butikken, Klaregade 10, Odense finder du mange forskellige jeans mærker, men én ting er sikkert – og det er, at de jeans varer vi tilbyder, er fra anerkendte mærker og i god kvalitet, så vores kunder altid kan føle sig sikre ved at handle i vores butik.

Når det gælder jeans går vi ikke på kompromis. I Onkel P butikken i Odense og vores webshop finder du et stort udvalg fra mærkerne kvalitets jeans mærkerne Filippa K jeans og Levis Jeans. Det er anerkendte jeans mærker i god kvalitet, fantastisk pasform og med en lang holdbarhed, som er alt afgørende for hvorfor vi netop har valgt disse brands.

Palle og resten af Onkel P teamet er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg fra så stærke jeans brands. Vi er sikre på, at vi kan tilbyde jeans som passer til alle typer mænd, både i pasform, vask, farve og slid - så du altid kan finde netop den jeans du søger.

Slimtfit Jeans er ikke altid det rigtige valg

SLIMFIT JEANS er ofte det foretrukket valg fra mange yngre mænd som elsker et par jeans som sidder tæt til ben og læggene. Men hvis du er har meget lange ben og tynde ben må et jeans ikke sidde for tæt på kroppen, da dette vil fremhæve de tynde ben. Så slimfit jeans er godt men de skal ikke altid være for slimfit da det vil ikke være optimalt for dit look. Ring direkte til Levis Odense butikken på 53514151 eller kom ind butikken og få rådgivning omkring hvilke type jeans der passer til din kropsbygning.                                         

SÅDAN HOLDER DINE JEANS FARVEN

Når du køber farvet jeans vil du naturligvis gerne at de holder den farve som du har køb, og gerne i rigtig lang tid. Men hvis de skal holde farven er det vigtigt at de bliver behandlet på den rigtige måde.

Om det er sorte jeans til mænd eller blå jeans til mænd er er det den samme fremgangsmåde du følger. Så følg disse lette råd der vil betyde at dine jeans holder farven meget længere tid. 

  • Vendt længst muligt med at vaske dine jeans første gang! Det tillader at farven trækker længst muligt ind i jeans stoffet og dermed holder farven længere.
  • Jeans i eddike vand. Inden du vasker dine jeans første gang læg dem i koldt eddike vand. Efterfølgende hæld gerne en halv kop eddike i vasken når du vasker dine jeans.
  • Vask jeans med vrangen ud. Når du vasker dine jeans så altid med vrangen ud, med lynlås og knapper lukket og gerne ved lav temperatur, 30 grader.
  • Undgå at brug skyllemiddel i vasken.

Som en lille bonus bør du ikke vaske jeans sammen med andet tøj og dette skyldes at jeans stoffet vil virke som sandpapir på dit andet tøj og du vil opleve at resten af dit tøj hurtigt vil miste farven og virke kedeligt.

Følge disse simple råd og du vil given dine jeans et langt liv, og du slipper for at skifte dem ud så tit til fordel for din økonomi og miljøet.

Rigtig god fornøjelse med dine nye jeans.