Jeans

Sorter stigende

14 vare(r)

Sorter stigende

14 vare(r)

JEANS i denim TIL ENHVER SMAG Synes du det er let at finde de perfekte jeans?

Det ender ofte med når en mand har fundet nogle denim bukser som han synes passer, om det så er en klassisk Levis 501, eller Levis 512 eller andet, så når han ikke længere. Ikke noget galt med at holde fast i det du ved som virker men fornyelse og at prøve noget nyt skal der nu også til en gang imellem. Hvad siger dine jeans om dig?

Når du køb dine herre jeans hos Onkel P, hjælper vi dig med et perfekt par jeans der passer til netop dig og dit ønske. Vi ligger inde med rigtig mange forskellige typer jeans, bl.a. de lækre og altid populære Levi's herre Jeans,  Won Hundred Jeans eller Filippa K Stan Demin jeans som gør det nemt for dig at finde de jean som du ønsker. Vi mener, at jeans er et af de aller vigtigste klæder en mand kan have i sin garderobe, og derfor er det vigtigt for os, at vi har de fleste udgaver af jeans. Hos os finder du skinny jeans, ripped jeans, loose fit jeans, regular fit jeans, vintage jeans og stretch jeans, som du finder i forskellige farver, forvaskning og pasformer. Dean jeans fra Won Hundred og Stan fra Fillippa K er populære i Stay Black, Charcoul, vintage blå, ripped, klassik blå, lys blå eller de grå denim. Vi har solgt rigtig mange og de har en fantastisk pasform.

Herre JEANS FRA ANERKENDTE MÆRKER i Onkel P butikken Odense. Her finder du mange forskellige jeans mærker, men én ting er sikkert – og det er, at de varer vi tilbyder, er fra anerkendte mærker og i god kvalitet, så vores kunder altid kan føle sig sikre ved at handle hos os. Det samme er sig gældende for jeans. Her har vi udvalg fra mærkerne Filippa K jeans og Levis Jeans, som er anerkendte jeans mærker i god kvalitet, pasform og med en lang holdbarhed, som er alt afgørende for hvorfor vi netop har valgt disse brands. Vi er super glade for, at kunne tilbyde vores kunder et udvalg af stærke jeans brands. Vi er sikre på, at vi kan tilbyde jeans som passer til alle typer mænd, både i pasform, vask, farve og slid - så du altid kan finde netop den jeans du søger.

BILLIGE SUPER SLIMFIT JEANS Mange mænd elsker et par jeans som sidder tæt til ben og læggene. Onkel P har fået D.I.D (Denim is Dead) Jamie jeans i shoppen som er en super slim-fit jeans i høj kvalitet som du eller kun ser ved meget dyre mærker. Den har nenlig stræk i begge retninger som gør at den ikke snor sig om anklerne. Og det bedste ved det hele så kommer buksen til en meget attraktiv pris og i 3 farver, sort, blå og lys blå.                                                                                                              

SÅDAN HOLDER DINE JEANS FARVEN Når du køber jeans med med farve som du ønsker at skal holde i lang tid så er det vigtigt at de bliver behandlet på den rigtige måde. Om det er sorte jeans til mænd eller blå jeans til mænd er er det den samme måde man griver det an. Vendt længst muligt med at vaske dine jeans første gang! Det tillader at farven trækker længst muligt ind i stoffet og dermed holder farven længere. Inden du vasker dine jeans første gang læg dem eddike vand. Når du vasker dine jeans så altid med vrangen ud, med lynlås og knapper lukket ved lav temperatur, 30 grader. Endelig undgå at brug skyllemiddel i vasken. Sådan giver du dine jeans et langt liv, og du slipper for at skifte dem ud så tit til fordel for din økonomi og milijøet. Rigtig god fornøjelse med dine nye jeans.