Jakkesæt

Vær klar til en festlig anledning - altid et jakkesæt der passer
Sorter stigende

4 vare(r)

Sorter stigende

4 vare(r)

Super velsiddende og perfekt jakkesæt til gode priser.

Vi er super stolte af, at kunne tilbyde nogle fantastiske jakkesæt i god kvalitet til gode priser fra leverandøre der sætter pris på kvalitet som Filippa K, Vito, Suit og flere. Hos Onkel P finder du slimfit jakkesæt i navy, sort, grå farve og ternet stof som kan skabe præcis det look du ønsker.

Vi har jakkesæt til både mænd og drenge til begivenheder som konfirmation, bryllup og festlige lejligheder, men også til arbejde og hverdag. Nutidens trend Vores gode priser er mikset med den perfekte pasform, hvis du ønsker det moderne jakkesæt look, som har været i gadebilledet de sidste mange år. Hos os kan du skabe dig præcis det look du ønsker, da vores jakkesæt er slim fit, tidløst og minimalistisk. Her til kan du sætte dit helt eget præg, for at udstråle det du vil og føler dig bedst tilpas i. Tilsæt en t-shirt og et par sneakers, for at køre streetstyle looket, som er meget populært. Du kan også tilsætte en skjorte og butterfly sammen med et par fine sko, og du kører den klassiske suit stil. Vores jakkesæt kan mixes og matches på forskellige måder så det sidder lige i skabet, lige meget hvilken person du er. Bliv 100% klar med Jakkesæt fra Onkel P Det er vigtig for os hos Onkel P, at du kan blive 100% klar og kan fuldende dit look med vores udvalg.

Vi har jakke og buks som passer sammen som sæt, med tilhørende veste. Her til kan du kombinerer dit suit med vores udvalg af lækre skjorter eller t-shirts, præcis som du ønsker til dit look. Som tilbehør og for at fuldende det klassiske suit look, så har vi et stort udvalg af butterflys i mange farver, som kan skabe et ekstra touch. Køb dit næste jakkesæt hos Onkel P, og få et jakkesæt du kan være rigtig glad for i mange gode år. Der sørger den gode kvalitet og det tidsløse look for. Vi har kombineret siden med et par skjorter og enkelte butterflys, så har du mulighed for let at sammensætte et sæt eller bare som inspiration. √ Bor du i Odense får du dine varer leveret få timer senere. I resten af landet vil det være i løbet af 1-2 dage.

Har du brug for et jakkesæt i Odense som kom ind i Onkel P butikken og tal med vores erfarne ansatte som har solgt jakkesæt i Odense i mere end 30 år. Hos Onkel P finder du altid et kvalitets jakke sæt og ofte et godt jakkesæts tilbud når du kommer i Onkel P butkken i Odense eller på websiten.