Bukser

Stort udvalg af herrebukser

Køb herre bukser, herre chino bukser, jakkesæts bukser eller herre jeans ifra Onkel P herrebutik i Odense. Køb herrebukser fra kendte brands. og bæredygtig og økologiske buksemærker. 

Bukser fra: Knowledge Cotton Apparel, Forét Studio og Filippa K, Plain Nordic Pants, Anerkendt bukser, Le Coq Sportif, Suit herretøj og Levis Jeans®.

Søger du efter bukser til herre kom i Onkel P butikken i Odense, vi hjælper dig med at finde busker som passer til dig krobsform og din tøjstil.

Sorter stigende

1-36 of 46

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-36 of 46

Side:
  1. 1
  2. 2

Herrebukser i Odense's bukse butik

Hos Onkel P herrebutik i Odense, Klaregade 10, 5000 Odense C finder du bukser til herre og drenge til enhver lejlighed. Du finder et stort udvalg fra den nyeste buksemode og buksemodeller. Er du mere til klassiske bukse modeller så Onkel P herrebutikken stedet for dig. Står du og skal til fest eller har brug for nye bukser så hjælper vi i butikken dig gerne med rågning omkring størrelser og farverne som passer godt til dig. Mangler du et par nye bukser eller har du ikke nået at få renset dine gamle bukser så levere Onkel P dine nye bukser samme dag du bestiller dem hvis du bor i Odense. I resten af landet vil du modtage dine bukser i løbet 1-2 dage og er det til en gave så pakker vi pakken ind gratis.

Du kan få personlig og ærlig rådgivning i butikken omkring hvilke bukser passer bedst til din krops bygning. Vi er alle forskellige og derfor er det vigtigt at du vælger den bukse type er både behagelig at have på men også passet til din stil. 

Vigtigt at have et udvalg af herrebukser

I garderoben hos enhver mand må der meget gerne være mange forskellige slags bukser, så han altid har noget at vælge imellem, og kan klæde sig på til enhver lejlighed. Jeg bruger kun Levis Jeans, jeg bruger kun Gant chinos eller kun træningsbukser høre vi fra mange mænd, men når det kommer til stykket vil en mand gerne have noget at skifte med. Om det er bryllups bukser, konfirmations bukser, gå i byen bukser, hverdags bukser eller arbejdsbukser så finder du mange forskellige smuligheder hos i Onkel P butikken. Palle og vores erfarne rådgivere hjælper gerne vores kunder med netop at finde det rigtige buksevalg. Vi stiller gratis en personel shopper til rådighed i Onkel P butikken, men også når du ringer til Palle eller skriver til os så står vi til din rådighed. En smart måde er at vi viser frem via Facetime så kan du er sikker på at du vælger den rigtige buks. Skal du have pakket ferie bukser eller fritidsbuksen så har Onkel P også et stort udvalg af aftensbukser og tykke brukser eller tynde bukser afhænding af hvor du skal på ferie.

Bukserne fortæller hvem du er!

Hos Onkel P mener vi, at en herrebuks siger meget om et sæt tøj, du bør vælge en buks om understøtter din figur så du kan vise at du har en god røv. Hvis du ikke ønsker at fremhæve dine kropsform kan buksemodellen og buksestørrelsen være alt afgørende for at du stadig kan fremvise en flot figur. Derfor finder du stort udvalg af bukse modeller og bukse størrelser som vil dække netop dit bukse behovt til enhver lejlighed. Om det er jeans bukser, chino bukser, suit pants (jakkesæts bukser)  du søger har Onkel P butikken i Odense et stort udvalg.

Bukse look og buksemoden

Hos os finder du bukser fra anerkendte mærker som Filippa K bukser, Levi's bukser, Suit bukser, Vito bukseog Knowledge Cotton Apperal bukser. Vi har et udvalg af træningsbukser som passer perfekt til et urban eller sporty look, her er finder du flotte stylish bukser fra Le Coq træningsbukser også kaldt tracksuit. Le Coq Sportif som et mere traditionelt sportsmærke har valgt fodbold træningsbukser som forbillede og de lange joggingbukser passer fint på fodboldbanen eller håndboldbanen. Træningsbukserne fra Le Coq Sportif passer rigtig fint til en afslappet tur rund i byen eller til hjemmelig hygge buks til mænd.

I vores store udvalg af brands finder du de populære buksemærker og buksemærker som Levi´s jeans, og, Filippa K bukser, Plain Josh bukser.

Suit Pants

Suit pants eller jakkesætsbukser er meget populære og Onkel P forhandler i stort udvalg i mange farver, mange kvaliteter til forskellige priser. Du finder hos Onkel P nemlig et bredt sortiment af styles, så vi har noget til enhver stil og kropsbygning. Den klassiske jakkesætsbuks har vi naturligvis fra Filippa K, Vito og Suit, men vi finder også nye suitpant snit. Legends har lavet en  stumpet chino suit pants som er tætsiddende bukser med lidt træk der er blevet meget populært hos drenge og ungre mænd. Her har Plain stumpet chinos i forskellige farver er tidens buksevalg. 

Er du til den klassiske buks, jeans eller chinos, så finder du det hos Onkel P. Her tilbyder vi forskellige farver og pasforme, som spænder fra super slim-fit, via slim-fit og regular fit til et mere løst fit. Med et stort udvalg kan du altid kan finde dig et par smarte bukser der passer til dig og din smag. Bukser skal også være praktiske Når du er på farten kan smuds afvisende stof være en fordel, eller buser som ikke behøver at stryges. Se vores blog hvordan du renser pletter fra et jakkesæt . Onkel P har et bredt udvalg af bukser og få inspiration og tips på blog og via Instagram.

Hos Onkel P finder du den klassiske habit buks, også kaldet herrebuksen. Denne kan du altid dresse op og ned, til netop det du ønsker. Tilsæt et par sneakers og en hvid T-Shirt for at skabe det mere moderne og afslappede look. Eller kan du sætte en skjorte og en habitjakke til for det klassiske look, og du er klar til fest. Jeans, som vi du også kan finde under kategorier, hører også under bukser og er klassiker.

Jeans bukser til herre

Hos Onkel P herrebutikken har vi jeans eller som nogen kalder dem cowboybukser i Odense butikken i mange forskellige farver og modeller og du finder både slim fit bukser, så som regularfit bukser. Jeans er meget anvendelige og noget alle burde have flere forskellige cowboybukser i sit klædeskab. Jeans kan både bruges til hverdag til en t-shirt, men kan også sættes sammen med en skjorte, når du står og skal til fest med vennerne. Sorte jeans til mænd er en sikker vinder lige som blå jeans til mænd også kan passe til det meste. Men også klassiske blå jeans til mænd har altid været populært hos mange herre. 

Chinos bukser

Hvad er chinos? Chino bukser er en type buks som ofte er fremstillet i bomulds materile måske blandet med et strækmateriale, chino buksen er ofte i et blød materiale. Du har også lidt mere plads omkring skridet en du normalt vil se i en jean.

Chino buksen er således lidt mere afslappet casual en en jakkesætsbut -suit pants men mere formel end en jeans eller end en cargobuks.  Du finder Chinos i Odense i Onkel P butkken. Vi levere dine chino bukser til dig samme dag hvis du bor i Odense. Chino bukser er en af de mest populære type bukser til mænd i hele Danmark og vi sælger  selvfølgelig denne populære buksetype i løbet af 1-2 dage.  Knowledge Cottan Apparel chinos er kendt for at fremstille de klassiske bløde chinos i farver og former som altid komplimenterer en mand, ligemeget alder og figur. KCA bukse mærket som er kendt for deres lille ugle fremstiller deres chino kollektion i økologisk bomuld i farver hvor de selv har fundet på farvet navnet. Således hedder Knowledge Cotton's navy blå chino farve "total eclipse" og en koks grå chino farver hedder farven phantom.

En chino kan komme med meget stræk til de høje og tynde herre som Knowledge Cotton Apparel (KCA) joe modellen. En mere klassisk chino buks er chuck fra Knowledge Cotton, et sikkert valg til den modne herre.

Stumpet chinos eller stumpet suit pants er blevet meget populær hos drenge og yngre mænd. En chino er en klædelig buks, som er behagelig hele året rundt men passer rigtig godt til sommertiden, da materialerne ofte er lette og farverne kan være lyse.

Fløjls bukser var et must have i 1970'erne hvor fløjlsstoffet ofte var tykt og lidt stift. Hvem havde dog drømt om at fløjlsstoffet ville komme tilbage til bukserne? Men det er det. Vi startede 2017 med at have bredriflet bukser og smalriflede bukser i butikken i en blød fløjl fra Knowlegde Cotton Apparel. Da fløjl er et lidt tykkere materiale er det noget som vi sælger mest i de holdere perioder, men Fløjlsbukser er kommet for at blive i nogle år endnu.

Køb dine nye bukser hos herrebutikken i Odense Onkel P.  Find dine nye ynglings par i vores store udvalg. Du finder leftover bukser og bukser på udsalg. En buks siger meget om et sæt tøj og derfor har vi produkter, som gerne skulle dække enhver anledning.