Blazere & Jakkesæt

Sorter stigende

4 vare(r)

Sorter stigende

4 vare(r)

Blazere til mænd.

Vi mener, at alle mænd burde have en blazer hængende i klædeskabet, som han kan tage på og skabe præcis det look de ønsker. Med en blazer jakke kan du dresse dit outfit op og ned, så den passer til enhver lejlighed. Du kan køre den helt formelle stil og tilføre en skjorte under blazeren, så du er klar til fest. Tilsæt tværtimod en hvid t-shirt og et par jeans, og du har skabt dig et mere afslappet look, som du kan bruge til hverdag.

Du kan til hver en tid mixe og matche din blazer med resten af din garderobe og skabe dit ønskede look, med det lækre touch en blazer skaber. Blazere bliver lavet ti at passe manden krop, fra en slim fit til en regular fit.

Onkel P har blazer mærker fra Vito, Suit og Filippa K. Vito blazer Cayle er en god blazer til prisen, perfekt til konfirmation, bryllup og fest.

Filippa K er stilren Scandinavisk kvalitet der bare holder.

Blazere i slim fit. Hos Onkel P tilbyder vi blazere i slim fit fra mærket Vito, som har designet lækre blazere i rene snit med moderne linjer. Vito følger nutidens trends og tilbyder jer et kvalitetsprodukt, som bare fungerer helt perfekt når det kommer på. Med en slim fit blazer fra Vito sikrer du enhver tøj løsning med et elegant look til en finere anledning eller som casuelwear. Med Onkel P’s udvalg af slim fit blazere kan du som kunde anskaffe dig et stilsikkert stykke tøj, som du kan have i garderoben i rigtig mange år.

Historien om blazeren. Egentlig var blazeren brugt som en uniform i flåden, hvor de engelske flåde officerer var iførte blazer som uniform, farven var navy blå. De fleste blazere havde en lomme nederst på hver side og en brystlomme. Tidligere havde den et personligt tilhørspræg som et klublogo broderet som man med stolthed kunne vise frem. Blazeren bliver til tider også kaldt en blazerjakke eller en sportsjakke, det skyldes at en del blazere nu er blevet mindre formelle og er blevet mere til business brug men også til daglig brug. Men blazeren vil aldrig helt miste det mere formelle look af en "uniform".

Hos Onkel P finder du ofte herre blazere tilbud og blazer udsalg og i det hele taget køber du blazeren til en god pris i butikken.