Chelsea Boots til gode priser

Onkel P fører de flotteste og helt uundværlige boots til mænd fra Legends og Dr. Martens. Herre støvlerne findes i mange farver og udtryk og fås både i ruskind og blankt læder.

Læder er ikke bare læder, og det kan være svært se hvad der er kvalitets læder. Legends chelsea boots vælger kvalitets skind så du kan nyde dine støvler i mange år. Det blanke støvle skind skind er således fremstillet af Kobe skind.

Hos Onkel P finder du flere støvle-leverandører og alt efter årstiden, har vi de rette støvler, gerne Legends Chelsea boots, der passer til enhver lejlighed men også Dr. Martens boots som har en fantastisk historie. Mange af vores kunder køber støvler både forår, sommer, efterår og vinter. Hvorfor? Fordi støvler og Chelsea boots er meget behagelige, og alt efter om det er en sommer eller vinter, så kan en støvle pifte ethvert outfit op.

En chelsea boot er lavet af naturmaterialer og indpasser sig hurtigt efter temperaturen, og den er derfor aldrig for varm eller for kold. Mange køber støvler til sommerens festivaller, og andre simpelthen for at være med på moden og trenden. Vores støvler fra Legends er semi håndlavet i Portugal, og de er 100% læder med fabrikeret isoleringssål. Vores Dr. Marten støvler er fremstillet i England og har holdt fast i stødpude absorberende såler.

Smarte vandre støvler finder du i Onkel P herrebutik. Skal du vandre byen tynd eller ud på markerne er det vigtigt at du har fornuftigt vandre fodtøj på. Din smarte vandre støvle fra Shoe the bear er i flot læder og er yderst en behagelig støvle. Shoe the bear vandre støvle har snørelukning som fremstillet er håndlavet i Portugal men designet i Danmark så støvlen passer til når den danske herre skal bruge en vandrestøvle.

Du bør behandle din støvle med beskyttelse inden du bruger den i sne og regn, til det formål kan du med fordel købe læder beskyttelse fra Dr. Martens eller Saddler læder eksperten i Onkel P butikken. Så er du sikker på at dine læderstøvler holder den sit flotte udseende meget længere.

 

Sorter stigende

2 vare(r)

Sorter stigende

2 vare(r)

U-undværlige Chelsea Boots fra Shoe the Bear og Dr. Martens

Vi har støvler i mange farver og udtryk og sælger både i ruskind og læder. Hos Onkel P finder du flere støvle-leverandører og alt efter årstiden har vi de rette støvler der passer til enhver lejlighed.

Hvorfor hedder hedder den Chelsea boot?

Chelsea booten har egenligt rødder tilbage fra den Victorianske tid i England, men navnet kom egenligt først frem da det blev det foretrukne fodtøj i den trendie London bydel Chelsea tilbage til 1960'erne. Her var Roling Stones, The Who osv videre alle trendsætterne. Dr. Martens red med på bølgen og du finder deres boots i Onkel P butikken i den orignale versioner.

Hvornår bruger man en Chelsea boot?

Det er ikke et størgsmål om årstiden og temperaturen da en læder støvle indpasser sig hurtigt efter temperaturen og den er aldrig for varm eller for kold. Mange køber støvler til festivaller og andre simpelthen for at være med på moden og trenden. Vores støvler er semi håndlavet i Portugal eller England og overdeln er 100% læder med fabrikeret isolerings sål. Du bør dog behandle din støvle inden du bruger den i sne og regn.

Det er et spørgsmål om at du følger dig tilpas hvor den Chelsea boot er udtryk for en mand som er en mand der har styr på tingene. Tæk på hvordan en cowboy ser ud hvordn han oser af testosteron. Enhver herre bør have boots i deres skoskab.

Dr. Martens boots

Den klassiske boot er kommet tilbage med fuld skrald. Dr. Martens boots er en klassisk unix støvle selv om den oprindelig er designed til mænd. Men det rå look tiltaler rigtig mange og med det glatte skind så kan det let mixes med meget tøj.