Chelsea Boots fra Legends

Onkel P fører de flotteste og helt uundværlige Chelsea Boots til mænd fra Legends. Herre støvlerne findes i mange farver og udtryk og fås både i ruskind og læder. Læder er ikke bare læder, Legends chelsea boots i blank skind er således fremstillet af Kobe Skind.

Hos Onkel P finder du flere støvle-leverandører og alt efter årstiden, har vi de rette støvler, gerne Legends Chelsea boots, der passer til enhver lejlighed. Mange af vores kunder køber støvler både forår, sommer, efterår og vinter. Hvorfor? Fordi støvler og Chelsea boots er meget behagelige, og alt efter om det er en sommer eller vinter, så kan en støvle pifte ethvert outfit op.

En chelsea boot er lavet af naturmaterialer og indpasser sig hurtigt efter temperaturen, og den er derfor aldrig for varm eller for kold. Mange køber støvler til sommerens festivaller, og andre simpelthen for at være med på moden og trenden. Vores støvler fra Legends er semi håndlavet i Portugal, og de er 100% læder med fabrikeret isoleringssål.

Du bør behandle din støvle med beskyttelse inden du bruger den i sne og regn. Så holder den sit flotte udseende meget længere. 

 

Sorter stigende

5 vare(r)

Sorter stigende

5 vare(r)

Onkel P fører de flotteste og helt u-undværlige Chelsea Boots fra Legends.

Vi har støvler i mange farver og udtryk og sælger både i ruskind og læder. Hos Onkel P finder du flere støvle-leverandører og alt efter årstiden har vi de rette støvler der passer til enhver lejlighed. Mange af vores kunder køber støvler både forår, sommer, efterår og vinter, hvorfor? Fordi støvler og Chelsea boots er meget behagelige og alt efter om det er en sommer eller vinter støvle så kan den pifte ethvert tøjsæt op til det ypperste. støvlen indpasser sig hurtigt efter temperaturen og den er aldrig for varm eller for kold. Mange køber støvler til festivaller og andre simpelthen for at være med på moden og trenden. Vores støvler er semi håndlavet og de er 100% læder med fabrikeret isolerings sål. Du bør behandle din støvle inden du bruger den i sne og regn.