Sneakers

Sorter stigende

13 vare(r)

Sorter stigende

13 vare(r)

Sneakers året rundt.

Det er ikke forkert at gå med sneakers året rundt, bare du har forskellige at skift med gå dine sko bliver luftet inden du tager den på igen.

Le Coq Sportif sneakers

Le Coq sportif er et gammel sko mærke som du kan stole på. Du finder en sko som er den perfekte skater sko med vans look i netrale sort eller grøn sko farve, en perfekt lærred Le Coq sko.

Sports sneakers fra Le Coq

Le Coq sports sko finder du også i mange sport sko designs og sneakers sko farver, så du kan let finde et på sneakers til dine jeans eller din løbetur.

Sneakers bliver fremstillet i mange forskellige materialer, men ofte er en kombination af naturmaterialer og kunstoffer. Naturmaterialerne kan være ruskind eller blankt skind

Om du vælger dine sneakers i ruskind eller blankt skind er en smags sag, så det er mere et både og end et enten eller. Shoe the Bear kan du købe i både ruskind og med blankt skind hos Onkel P. Shoe the Bear kendt for deres minimalistisk look, fremstillet i Portugal og er et sikkert valg. Resort Classic Sneakers og Linden fra Shoe the Bear går du aldrig galt med. Det er en kvalitets sneaker sko fremstillet med en skind overdel og en lædersål og farvet snørrebånd. Skoen kommer i en klassiske farver, så kom ind i butikken.