Sko

Klassiske sneakers og Chelsea boot i shoppen i mange farver fra kvalitet brands Shoe the Bear og Dr. Martens og Le Coq Sportif. Så er du godt gående hele året rundt. Køb maskuline sandaler til sommer outfittet fra Shoe the Bear.

Køb fra fysisk Onkel P herrebutik ✆ 53514151

Sorter stigende

16 vare(r)

Sorter stigende

16 vare(r)

SKO TIL HERRE DER FULDENDER DET FLOTTE LOOK.

Sko er en nødvendighed for os mennesker, men sko er også med til at fuldende og komplimentere hele outfittet. Med de rigtige sko kan du skabe præcis det udtryk, du ønsker og vise, hvem du er. Du kan udtrykke din individuelle stil gennem et par sko, og det er en nødvendighed, når du gerne vil se velklædt og smart ud. En mand burde have et stort udvalg af sko i sin garderobe, så han altid kan smide de helt rigtige på til netop den lejlighed, han står overfor. 

Sko og støvler skal også tilpasses årstiden, således er chelsea boots perfekte til den kolde tid, men er også til et lidt mere råt eller rocket look. Onkel P sælger således chelsea boots med en isolerende gummi sål til vinter. Det er danske Shoe the Bear chelsea boots der kommer i klassiske farver som sort, grå, brun eller cognac farver. Shoe the bear Chelsea boots bliver fremstillet i kvalitets materialer enten blankt skind eller i ruskind.  Shoe the Bear boots er fremstillet i Portugal men designed i Danmark.

Køb ikke din chelsea boot for stor!

Når du køber en chelsea boot der er lavet af skind eller læder er det vigtigt at tænke på at det er et naturmateriale som vil give sig. Således når vælger størrelsen på din chelsea boot fra Shoe the Bear at den sidder godt til specialt omkring hælen og over foden. Du vil opleve at efter at have gået med din nye herrestøvle nogle få gange vil skindet have givet og chelsea booten vil sidde perfekt.

Dr. Martens har latid været lidt anderledes når det kommer til deres stølver og det branded står for. Men udover et fast antal Dr. Martens følgere så er der kommet en ny yngre generation som har hoppet på Dr. Martens boots bølgen. Dr. Martens booten ser rå ud, men den er samtidig smart og bare behagelige boots.

Sko fra Shoe the Bear

Skal det gå hurtigt kan et par sneakers fra Shoe the Bear eller Legends være løsningen, du skal bare vælge farve og måske er en klassisk sort sko farve eller hvid sko farve. Klassiske snørre sneakers med gummi sål er altid et sikkers valg i klassike sort eller hvid faver. Sko til enhver lejlighed når du ikke skal have dine sneakers eller boots på. 

Sko et vidt begreb, og der findes et hav af modeller. Her kan eksempel nævnes den klassiske herresko, sneakers fra Le coq Sportif, sandalen, og vinterskoen. Hos Onkel P går vi op i, at vores udbud er kvalitetssko fra anerkendte brands, som Filippa K, Shoe the Bear, Legends, Nike, Surprime, Nike Airforce 1, Nike Jordan så vi ved vores kunder får et par sko, som de kan være glade for i mange år. Udvalget er lavet med baggrund i anvendeligheden, som er en vigtig del i valg af sko. Onkel P’s sko kan du bruge til hverdag, men også til fest. De er tidsløse klassikere, som er opdateret med moderne detaljer og materialer. 

Onkel P Collectables

Er du til specielle sneakers? Så prøv at se på Onkel P collectable, her er Onkel P er løbende istand til at tilbyde nogen flotte sneakers som Nike Surpreme,  Adidas, Vans Golf Wang, Asic Side Winder, Nike Jordans, og mange flere. Da disse sneakers kan være ret svære at få fat i og de er derfor et flot udtryk for en unique personlig stil. Igennem vores netværk er Onkel P løbende istand til at tilbyde nogle ret specielle sneakers, som kun bliver lavet i et meget lavt antal.
Designer sneakers kan være gode at investere i, men vi synes også, at det er sjovt at finde nogle custom sneakers fra upcoming designere, og derfor vil du også have mulighed for at finde det i vores webshop.

Køb modesko til mænd hos Onkel P

Sørg for at få dig et par lækre sko i god kvalitet, som du kan blive glad for i de næste mange sæsoner. Vi er glade for, at vi kan være med til at klæde dig på, så du altid kan være klar til hverdag, sport, arbejde og fest.