Sko

Classic sneakers og Chelsea boot i shoppen i mange farver fra Legends, Dr. Martens og Le coq Sportif. Så er du godt gående hele året rundt.
Sorter stigende

20 vare(r)

Sorter stigende

20 vare(r)

SKO TIL HERRE DER FULDENDER DET FLOTTE LOOK.

Sko er en nødvendighed for os mennesker, men sko er også med til at fuldende og komplimentere hele outfittet. Med de rigtige sko kan du skabe præcis det udtryk, du ønsker og vise, hvem du er. Du kan udtrykke din individuelle stil gennem et par sko, og det er en nødvendighed, når du gerne vil se velklædt og smart ud. En mand burde have et stort udvalg af sko i sin garderobe, så han altid kan smide de helt rigtige på til netop den lejlighed, han står overfor. 

Sko og støvler skal også tilpasses årstiden, således er chelsea boots perfekte til den kolde tid, men er også til et lidt mere råt eller rocket look. Onkel P sælger således chelsea boots med en isolerende gummi sål til vinter. Det er Legends chelsea boots der kommer i klassiske farver som sort, grå, brun eller cognac farver. Legends Chelsea boots bliver fremstillet i blankt skind eller i ruskind.

Køb ikke din chelsea boot for stor!

Når du køber en chelsea boot der er lavet af skind eller læder er det vigtigt at tænke på at det er et naturmateriale som vil give sig. Således når vælger størrelsen på din chelsea boot fra Legends at den sidder godt til specialt omkring hælen og over foden. Du vil opleve at efter at have gået med din Legends støvle nogle få gange vil skindet have givet og chelsea booten vil sidde perfekt. Dr. Martens har latid været lidt anderledes når det kommer til deres stølver og deres immage. Men udover et fast antal følgere så er der kommet en ny yndre generation som har hoppet på Dr. Martens boots bølgen. Det råt det er smart men de er bare behagelige boots.

Sko med Snørre eller slip-on fra Legends

Skal det gå hurtigt eller være let kan Legends slip-on sneakers være løsningen fra Legends i beige og sort farver. Klassiske snørre sneakers med gummi sål er altid et sikkers valg i klassike sort eller hvid faver. Sko til enhver lejlighed når du ikke skal have dine sneakers eller boots på. 

Sko et vidt begreb, og der findes et hav af modeller. Her kan eksempel nævnes den klassiske herresko, sneakers fra Le coq Sportif, sandalen, og vinterskoen. Hos Onkel P går vi op i, at vores udbud er kvalitetssko fra anerkendte brands, som Filippa K, Legends, Nike, Surprime, Golf Wang Vans, Asics, Puma McQueen, Nike Airforce 1, Nike Jordan så vi ved vores kunder får et par sko, som de kan være glade for i mange år. Udvalget er lavet med baggrund i anvendeligheden, som er en vigtig del i valg af sko. Onkel P’s sko kan du bruge til hverdag, men også til fest. De er tidsløse klassikere, som er opdateret med moderne detaljer og materialer. 

Onkel P Collectables

Er du til specielle sneakers? Så prøv at se på Onkel P collectable, her er Onkel P er løbende istand til at tilbyde nogen flotte sneakers som Nike Surpreme,  Adidas, Vans Golf Wang, Asic Side Winder, Nike Jordans, og mange flere. Da disse sneakers kan være ret svære at få fat i og de er derfor et flot udtryk for en unique personlig stil. Igennem vores netværk er Onkel P løbende istand til at tilbyde nogle ret specielle sneakers, som kun bliver lavet i et meget lavt antal.
Designer sneakers kan være gode at investere i, men vi synes også, at det er sjovt at finde nogle custom sneakers fra upcoming designere, og derfor vil du også have mulighed for at finde det i vores webshop.

Køb modesko til mænd hos Onkel P

Sørg for at få dig et par lækre sko i god kvalitet, som du kan blive glad for i de næste mange sæsoner. Vi er glade for, at vi kan være med til at klæde dig på, så du altid kan være klar til hverdag, sport, arbejde og fest.