Won Hundred

Sorter stigende

2 vare(r)

Sorter stigende

2 vare(r)

WON HUNDRED HERRE KOLLEKTION

Denim, læder, sweatshirts, skjorter og frakker, er nogle af de basis varer der altid er at finde i kollektionerne fra Won Hundred hos Onkel P. Won Hundred er et brand af raffinerede og rene linjer. Et brand der går op i detaljerne og lægger deres signatur i de små snit. Det københavner baserede team, formår at skabe et klassisk og enkelt design, med plads til personlighed. Der er et væld af tanker og et skarpt øje for detaljer bag de designs Won Hundred skaber. Det emmer af en enorm bevidsthed, om de linjer og snit der sendes i produktion. Der er masser af passion og forkærlighed for kvalitet at spore i udvalget. Won Hundred, er kvalitetsvarer, altid. Uden tvivl, Won Hundred skaber fashion for all. Won Hundred | Stort udvalg – Køb det nyeste hos Onkel P

WON HUNDRED, INSPIRED BY.. “A focus on details and longevity rather than short term trends” er en af passionerne bag brandet, som i 2004 blev startet af Nikolaj Nielsen. Denimskjorter, denimjakker og et bredt udvalg af denim jeans, er bare en snært af de kollektioner denim geniet efterhånden har sat i produktion. Med en baggrund indenfor Denim, var ambitionen for Nikolaj, at udfordre den måde Danmark greb netop det an. Stilen er skandinavisk og altid up-to-date med tidens looks. De klassiske farver og looks, er ingen tilfældighed. Det er med i lidenskaben hos Won Hundred teamet, at skabe et brand der i deres design, ikke dikterer en opfundet stil, men i stedet lader tøjet vokse med den personlighed der bær det. Du finder altid kvalitet hos Won Hundred. Rendyrkede kollektioner af bedste kvalitet.

Won Hundred "MÆRKET MED FULD TILFREDSHED" Tidsløst og klassisk. Det stilrene og rå design, ligger op til at lade den enkelte personlighed tale for sig selv. Won Hundred giver looket masser af kant og masser af muligheder. Det er i de små snit og udtryk brandet skaber, at signaturen kan findes. Det er enkelt og sobert, så enhver kan bære de kollektioner teamet skaber. Det er klassiske look, med nye udtryk. Pris og kvalitet hænger sammen hos Won Hundred. Det er mode der kan genbruges, mode der går igen. Det er varer der kan bruges sæson efter sæson, i en kvalitet der holder ! Ny kollektion fra Won Hundred netop nu på onkelp.dk. Et mærke der giver dig det sikre, såvel det skæve look – Altid gratis fragt v. køb for 500 kr. No wonder, at Won Hundred er yndlings mærket, hos rigtig mange mænd.

WON HUNDRED UDVALG Hos Onkel P, finder du altid et bredt udvalg af Won Hundred. Et udvalg med øje for de klassiske farver brandet selv fokuserer på og et udvalg med noget for de fleste.. Sweatshirts, sko og klassiske skjorter er nogle af de varer der ofte præger hylderne. Der er altid et lækkert udvalg af Won Hundreds denim sager, som jeans, jakker og skjorter. Der er både til dagene på kontoret, hvor Won Hundred er med til at skabe dit business wear, og til de dage hvor der er plads til at være casual klædt i en blød sweatshirt. Onkel P har naturligvis et stort udvalg af herre størrelserne og har samtidig valgt både at føre Won Hundred tøj og tilbehør. Vi har blandt andet, sko der matcher resten af dit klædeskab. Sko i helt neutrale og cool farver, der uden problemer matcher din stil. Der er noget til hver dag, noget til enhver mand.

KØB WON HUNDRED HOS ONKEL P Et af mantraerne for Won Hundred, er lidenskab. Det deler vi ! Lidenskab for tøj, til modebevidste mænd. Det urbane udtryk mærket skaber i mange af deres kollektioner, er noget der sælger. Noget der får mange til, hurtigt at falde for tøjet. Til at have Won Hundred, på listen over favorit brands. Won Hundred, ønsker ikke at diktere stil arter. De ønsker at bidrage til den stil du selv har, med basis tøj der i den grad kan kombineres med - eller tilsættes personlige detaljer. Det sobre brand, tilfører masser af international karisma til et ellers nordisk og originalt moderigtigt look. Hos Onkel P, tror vi på brandet. Vi tror på, at det er sådan et brand, der aldrig går af mode. Netop på grund af den tidsløse fashion, de formår at skabe hos Won Hundred. Se vores kollektion af Won Hundred ! Gratis levering af din yndlings Won Hundred fra Onkel P. Få leveret samme dag du bestiller med vores lokale Onkel P bud. Danmarks hurtigste levering fra Onkel P.