Vito

Vito blazeren med et fantastisk slim fit snit
Sorter stigende

2 vare(r)

Sorter stigende

2 vare(r)

VITO HERRETØJ

Vito er et up to date brand. Et brand med herretøj, der er stilrent, elegant og klassisk. VITO formår at skabe et produkt der er sikker på både design og komfort. Et produkt du vil elske, både at have på og og for det look det iver dig. Det er elegante detaljer og smarte cuts. Med på moden og alligevel helt uden udløbsdato. Tøjet kan overleve længe, både på grund af den høje kvalitet og det tidsløse design. For teamet bag brandet, er en af passionerne, netop at skabe designs til enhver personlighed. At være med på moden, uden at gå på kompromis med de ønsker, mændene i virkeligheden har til deres tøj. Du får et alsidigt udtryk og et differentieret look med det tøj mærket producerer. Deres kollektioner fraviger aldrig fra de ting de tror på og de ting de står for. Designet og udtrykket går igen, med et touch af de trends der rør sig. Uanset hvilken stil du har, kan du sikkert finde noget der matcher din personlighed, i det kvalitetssikre VITO.

VITO FASHION har formået at skabe den lækreste blanding af business wear og moderigtigt street wear. VITO er et kvalitetsprodukt, med kniv skarpe detaljer. Det er resultatet af, når design møde funktion. Det er skabt til, at udstråle et fejlfrit look og samtidig kunne bære dette, med en følelse af komfort. Det er et skarpt look, på den virkeligt behagelige måde ! Inspirationen til de designs teamet skabet, er at finde i den skandinaviske mode. I de trends, moden efterspørger. I de looks, mændende efterspørger. Det er designet med direkte fokus, på helt klassiske looks til moderne mænd. Til mænd med stil og fokus på både pengepung og kvalitet.

VITO HOS ONKEL P Hos Onkel P, har vi lagt vægt på at have de klassiske designs fra brandet VITO. Vi har sørget for at have skjorter, bukser, veste og blazere, til dit pæne look med også til a fuldende et smart casual look. Til dagene på kontoret, skolen og til weekendens arrangementerne. Pasformen er i top men vægt på slim fit til den almindelig bygning og det bliver stort set ikke mere komfortabelt. Størrelserne er mange og farverne er ofte klassiske men men det tvist der går igen. Derfor kan farverne på både t-shirts, skjorter og blazere kombineres på tværs af hinanden for at skabe et unikt og individuelt look. Du kan altså sætte tingene samme på tværs, så de skaber det look der passer til det der står i kalenderen. Uanset, om det er arbejde eller fest. Farverne går samtidig igen, for at sikre den tidsløse mode. For at du kan genbruge bukserne eller Cayle-Jakken med nye skjorter. For at muligheden for at anvende tøjet på forskellige måder, er ubegrænset. Vi forhandler de mest solgte og populære kollektioner og modetøj fra VITO. Vi forsøger at holde Vito stilen og betragter os som de bedste oh mest pris-konkurrerende indenfor Vito´s blazer, jakkesæt & modedesign. Cayle blazer i navy farve kommer med matchende Maddex jakkesæt buks & Thus vest. Cayle blazer og buks kan købes hver for sig, dvs stykvis, men også som jakkesæt. Vito Cayle jakken er bestemt bestsellers igennem mange år hos Onkel P butikken i Odense!

KØB VITO ONLINE HOS ONKEL P Stay Classy, buy VITO ! Når du bestiller dit VITO tøj online, behøver du hverken bekymre dig om kvalitet eller service. Kvaliteten hos VITO er skabt så du kan vise dig fra din aller bedste side og i vores service, viser vi os fra vores aller bedste side. Vi leverer dit VITO outfit, så du er klar til arrangementer både sommer og vinter. Vi sørger for at du får bragt dit elegante nye sæt hjem, direkte fra VITO & Onkel P. Se inspiration hvordan du kombinere dit Vito tøj via vores Instagram, Facebook og Nyhedsbrev. - Vito er grundlagt i visionen om at skabe tøj der balancerer mellem clean cuts, elegance og farverige mix. Design, komfort og kvalitet. Vito er et mærke med stilet tøj til en skarp pris, som både passer til fest og hverdag.