Suit

"SUIT TAILORED TO THE PEOPLE" Hverdags tøj med finesse til en fornuftig pris. Suit tøj er inspireret af uban living med er samtidig klassisk og tidsløst og vil passe til de flest danske herre. Suit tøj er god stil med lækre detaljer og god kvalitet.
Sorter stigende

9 vare(r)

Sorter stigende

9 vare(r)

SUIT, PRISVENLIG STIL 

SUIT er et af danmarks stærkeste brands. Et brand der siden 2004, har produceret moderigtige kollektioner, til den modebevidste mand. Det er et globalt brand, for den moderne mand. De har skabt brede kollektioner, med både tøj i afdæmpet og enkel stil og til andre produkter, tilføjet ekstra kant. Der er derfor stor garanti for, at du finder noge fra SUIT, der passer til din stil og dit budget.

SUIT produceres i materialer, der kan tåle at blive brugt! Ganske simpelt, det er til for at blive brugt. Det er gennemført stil, det er mode til mænd. Det er kvalitetstøj til overkommelige priser - Suit | Tøj til en skarp pris – Stort udvalg på Onkelp.dk !

SUIT, SKRÆDDERSYET TIL FOLKET Tøjet er ikke skabt efter en bestemt stil. Det er skabt med intentionen om, at kunne passe de mange stile der findes. Der er både sprælske farver og prints der er designet efter tidens trends, og simple casual looks. Ens for tøjet, er at det er rå og urban stil men og til tider også klassiske med lidt kant. Suit jakker er overtøj det holder selv den mest kræsne mand interesseret og der er ikke store mærker på tøjet så det kan være lidt neutral.

Det er behagelige materialer der i den grad kan anvendes igen og igen. Kollektionerne udstråler en eksklusiv og moderne stil, til mange anledninger. Brandet har skabt et internationalt look, med skandinavisk touch. Deres trademark, ligger i at skabe tøj der adskiller sig. Samtidig er det i et fit design, et design der sidder som skræddersyet. Det er produceret ud fra realistiske og autentiske mål, på den nutidige mandekrop. Syet til dig, tailored to the people.

SUIT SKANDINAVIAN DESIGN SUIT har lavet meget brede kollektioner, som både er work inspired og samtidig med et tvist af sportswear. Der er masser af lækre detaljer, fra den klassiske skrædder industri. Detaljer der kendetegner SUIT. SUIT er street stil med moderne udtryk. Det giver både mulighed for at stjæle den stil de skaber og samtidig tilføje dit eget udtryk til de looks der findes i kollektionerne. Der kan tilføjes, tvistes og matches, alt det man vil. For at skabe sit helt eget personlige look. Meget af inspirationen fra teamet bag SUIT, er fundet direkte på de danske gader og stræder. De stræber efter både at sikre de klassiske looks, og samtidig være first in business med de innovative kreationer. Det er ren fashion. Teamet udvider og udvikler konstant. De nye ideer er altid at spore i deres tøj linjer og de er altid med på nyeste mode.

Onkel P's Udvalg af SUIT.  Vi har hos Onkel P, naturligvis valgt en bred skare af lækkert tøj fra brandet. Valgt de designs der for alvor repræsenterer de minimalistiske designs og rene linjer, brandet står for. Deres sans for detaljen, skinner igennem i de kollektioner i finder hos Onkel P.  Suit T-shirts i klassiske farver, i fede prints og med smukke detaljer. T-shirts i mange farver, størrelser og udgaver. Suit skjorter er i fede materialer, gerne lidt tykke skjorter, skovmands skjorter eller sjove skjorter.

Shorts én masse, der kan bruges på både kontoret og stranden. Vi har shorts mærkerne Free dot i navy med hvide små prikker, grønne free dot med prikker, Field shorts i jeans materiale som bare sidder rigtig godt og er de billigste på markedet. en rigtig god pasform og en meget yndet er frank shorts der fås i flere farver, sandfarvet, navy, og sorte. SBasic bluser og bluser med det lille ekstra. Med den lille kant, den lille detalje der skaber stil. Vi har helt bløde uldstrik og sweatre fra Suit i grønne og blå-melerede nuancer. Kalle sweater/uldstrik der holder dig varm i efterårs månederne og vinteren der kommer, er helt sikkert en vinder! Jakker der passer til sæsonen, jakker til mænd ! Skjorter der er lige i øjet. Skjorter der sidder som syet på, skjorter til det hele ! Vi kan anbefale den taylored jakke Ken blazer i grå melange og grøn farve, sammen med jonah skjorte og kurtis frakke i sand er det et must indenfor modeverden og onkel P.

Vi har et varieret udbud fra modemærket SUIT og vi følger sæsonens farver og trends. Måske kan en kent vest væe fristende til en skjorte og et par jeans? Vi holder os løbende orienteret - i denne sæson og fremadrettet i kommende sæsoner har vi slips. Thunder slips fra Suit fås i butikken i farver thunder slips navy, grøn og sort - alle meget fint accessori til skjorter og blazers! Hvis du mangler en lækker frakke til de kolde aftener kan onkel P og Suit sagtens tilfredstille dine behov og pengepung med frakker, i sand og navy - prøv vores kurtis frakke Vi opdaterer og udvider løbende vores lager, ligesom brandet selv - for at sikre vi altid har noget til tidens trends. Hvis du blot ønsker en t-shirt til daglidagen eller til gaven der er prisvenlig og overkommelig, kan onkelp.dk varmt anbefale at købe Bradi, brett eller bayswater, cobra, olsen Stort udvalg fra det danske mærke Suit - Tøj til en skarp pris. Køb nu på Onkelp.dk – Hurtig levering – Fri fragt. – Gratis ombytning.

KØB SUIT HOS ONKEL P SUIT up ! SUIT er for dig der ikke vil gå på kompromis med hverken pris, kvalitet eller stil. Brandet har det hele.. Din tøjmæssige fremtoning, bliver helt i top, med tøj fra SUIT. Hos Onkel P, finder du et bredt udvalg af kollektionerne fra det danske mærke. Onkel P, har valgt at føre brandet, da vi mener det er et stærkt brand til hverdagens mode. Et førende brand indenfor mode til mænd, et brand der er noget for sig !

Vi har en masse gode tilbud på udvalgte varer √