SHOE THE BEAR

Sorter stigende

7 vare(r)

Sorter stigende

7 vare(r)

Shoe the Bear Odense

Du finder de nyeste herresko i skind og ruskind fra Shoe the Bear i Odense hos Onkel P herrebutik. Find lædersko, ruskindsko, sneakers og sandaler designet i Danmark og fremstillet i Portugal.

En sko fra Shoe the Bear kan du have i mange år på grund af et tidsløst design, samt at skoen er fremstillet i kvalitets materialer hele vejen igennem. Sålen på Shoe the Bear sko og shoe the Bear sandaler er fremstillet med en stødabsorberende så som er bedre for din ryg samt fødder når du bevæger dig rundt i byen eller på en gåtur.

En Shoe the bear sneaker har udsøgte detaljer og passer til et afslappet casual outfit.

Herresandaler i læder

Det er blevet populært for herre at bruge sandaler. Du kender sikkert Birkenstock sandaler som fremstiller en glimrende sandel, men de er nu blevet efterlignet og danske Shoe the Bear sandaler er ikke billigere end Birkenstock men er fuldt ud af en meget høj kvalitet.

Køb kvalitet læder sandaler til herre i Onkel P butikken. Den maskuline Shoe the Bear Cross Sandelen eller en klasisk sandal shore som Shore Shue the Bear, begge typer sandal fremstillet til at være ekstra behagelige med kvalitets sål der er stødabsoberende. Det stødabsoberende såle design er godt for din ryg samt dine ben, specielt hvis du står meget op i sommervarmen. Du kan bruge din Shoe the Baear sandal til en gåtur i byen eller når du skal til stranden.