SHOE THE BEAR

Tidsløse kvalitets sko og støvler fra danske Shoe the Bear. STB sko og støvler er fremstillet i Portugal til det danske klima så du kan nyde dit fodtøj i lang tid.
Sorter stigende

8 vare(r)

Sorter stigende

8 vare(r)

Shoe the Bear Odense

Du finder de nyeste herresko i skind og ruskind fra Shoe the Bear i Odense hos Onkel P herrebutik. Find lædersko, ruskindsko, sneakers, herrestøvler, chelseaboots og sandaler designet i Danmark og fremstillet i Portugal.

En sko fra Shoe the Bear kan du have i mange år på grund af et tidsløst design, samt at skoen er fremstillet i kvalitets materialer hele vejen igennem. Sålen på Shoe the Bear sko og shoe the Bear sandaler er fremstillet med en stødabsorberende så som er bedre for din ryg samt fødder når du bevæger dig rundt i byen eller på en gåtur.

En Shoe the bear sneaker har udsøgte detaljer og passer til et afslappet casual outfit.

Herresandaler i læder

Det er blevet populært for herre at bruge sandaler. Du kender sikkert Birkenstock sandaler som fremstiller en glimrende sandel, men de er nu blevet efterlignet og danske Shoe the Bear sandaler er ikke billigere end Birkenstock men er fuldt ud af samme meget høj kvalitet.

Køb kvalitet læder sandaler til herre i Onkel P butikken. Du finder den maskuline Shoe the Bear Cross Sandelen og også den klasisk sandal, begge typer sandal fremstillet til at være ekstra behagelige med en kvalitets sål der er stødabsoberende. Det stødabsoberende såle design er godt for din ryg samt dine ben, specielt hvis du står meget op i sommervarmen. Du kan bruge din STB sandal til en gåtur i byen eller når du skal til stranden så du kan nyde sommeren eller hurtigt skal have let fodtøj på.

Chelsea Boots til herre

En Chelsea boot fra Shoe the Bear er tidsløs og kan bruges året rundt. Hvilken Chelsea boot du skal vælge? Det vil afhænge af det look du gerne vil have. Er du til et mere råt cowboylook med jeans vil en ruskind Chelsea boot være et godt valg. En Ruskind støvl vil ofte virke mere afslappet og mindre formel. En Chelsea boot er dog altid et sikkert og tidsløst valg.

Så spørgsmålet er om du til en pæn eller den mere afslappe Chelsea boot? Uanset svaret så finder du Chelsea boots i skind fra Shoe the Bear i Onkel P herrebutikken hvor du har personlig service. Har du ikke tid eller mulighed for at komme i Onkel P butikken så ring på 53514151 og vi hjælper dig gerne, og hvis du bor i Odense, så kommer vi gerne til dig når det passer.

Shoe the Bear Chelsea støvler er fremstillet i Portugal som semi-hånlavet Chelsea boot der gør de bare holder lidt længere. Shoe the Bear sort Chelsea boot, Shoe the Bear brun Chelsea boot gør at du altid kan finde den farve som du synes om.

Duften af rigtigt læder glemmer man aldrig og man for næst lyst til at stikke næsen helt næst på. Sådan er det når du får et par Shoe the Bear sko eller Shoe the Bear støvler.

Der er forskeld på kvalitet når du køber en Chelsea boot. Når du køber en Shoe the Bear Chelsea boot så mærker du virkelig det er et naturmateriale denne kvalitets støvle er lavet af. Når du køber en Shoe the Bear Chelsea boot køber en støvle du kan bruge i mange år frem. Selv om din fod vil være istand til at ånde igennem læderet så anbefaler vi at du tager en strømpe i støvlen for at fødderne ikke kommer til at svede for meget når du har støvlen på en del dag.

Lace-up - Snørre støvler

Kan du godt lide at din herrestøvle sidder godt til så er en lace-up støvle et godt valg. Du kan vælge at spænde snørrebånd på de rigtige steder. En snørre støvle ser også meget elegant ud til et tidsløs outfit. Shoe the Bear snørrestøvlen i 2021 og 2022 har taget inspiration from 1920 lace-up boots.