Saddler Tasker i ægte læder

Søger du en kvalitets taske uden at behøder at koste en formue? Du finder skandinaviens førende producent af kvalitets læder tasker SDLR - Saddler tasker. Og så er de en af de læder producenter som tænker mest på miliøet. Du kommet til det rette sted

Køb fra fysisk butik, Onkel P - Klaregade 10, 5000 Odense C. ✆ 53514151. Ring hvis du har spørgmål direkte til butikken.

Har vi ikke vare på lager bestiller vi den gerne hjem.

Sorter stigende

4 vare(r)

Sorter stigende

4 vare(r)

Hvilken taske skal du vælge, din herretaske guide 2019?

Har du forelsket dig i en taske? Stop lige op. Før du køber din nye taske skal du stille dig selv nogle spørsmål omkring tasken og hvad du egenlig har brug for. Heldigvis er de fleste mænd praktisk anlagt når de vælger en taske så det gør det hele meget lettere, men drømme tasken må gerne se godt ud og kunne holde i mange år.

Du må ikke impulskøbe din taske?

Forestil dig at du du har brug for en rejsetaske og køber en flot kuffert. Du er træt af at vente i Kastrup lufthavn i 20 minutter på at din taske kommer frem, hvis den kommer fremt. Så planen er at din nye weekend taske skal er en som du vil tage med ind i flyet. Hvis tasken ikke overholder de størrelses krav som mange flyselskaber har omkring håndtasker, så kan du godt være forbredt at din nyedin skindtaske ikke kan komme ud og rejse med dig eller skal smides rundt på samlebåndet og en tur under flyet.

Hvad er dit taske behov, hvilken type taske har du brug for?

Nedenfor finder du lidt inspiration til kvalitets skind tasker fra nordens førende fabrikant af læder herretasker SDLR (Saddler of Scandinavia), Elllen Pedersen trendy sportsbags og Daily Paper's trendy "manbags" og taske over skulderen til urban life. Om du søger en herre skuldertaske, en herrerygsæk eller herrecomputer taske så finder du inspiration of kvalitets tasker i Onkel P butikken. 

Den bærbare computer skal beskyttes godt.

En labtop er egenligt utrol robust og de holder til overraskende meget. Man med sådan en dyr investering som det også er at købe en ny bærbar skal du passe godt på den specielt når du er på farten. Derfor er en computer taske en rigitig god investering. Det er her vigtigt at tasken er lettere vatteret der vil beskytte mod mindre stød og fald. Derudover er det vigtigt at computeren ligger i et seperat lukket rum væk fra mønter, nøgler eller omlader som kan ridse eller ødeligge overfladen.  Hvad med Danmarks mest solgte computertasker I brun eller sort læder, som er perfekt til skole, arbejde? Saddler computer tasker er synonym med kvalitet, design og at der kælet for læderet. En computertaske kommer i forskellige størrelser og en rygsæk er også en mulighed.

Weekend tasken når du er på farten

Vi taler ikke om den moderne vagabond, men mange lever et aktivt liv med weekend rejser, kro ophold eller bare skal besøge venner eller kæresten. Skal du afsted på storbysferie kan du få inspiration på Onkel P's rejseblog og suse afsted sammen SDLR tasken som er den perfekte rejsekamerat fremstillet tyk kernelæder. Du kan vælge weekend taske i brun eller sort farve og specielt den brune bliver bare flottere med årene fra det personlige patina som dine ture giver sådan en taske. Saddler weekend tasker har en perfekt størrelse som fly håndtasle pg du har plads til at det du skal bruge på turen med lukkede rum til rejsepasset, pungen og telefonen. Og så er SDLR taske perfekt til at tage med ind i flyet så den ikke behøver at komme ned til fly bagagen.

Toilettaske til herre 

Toilet tasken er den perfekte gave til manden som har alt, så der er samling så herrens toilet sagerne, dufte og barber udstyrer. I Onkel P herrebutik finder du en flot bøffelskinds toilettaske med et maskulint udtryk på manden som har styr på situatione.

Skind toilettasker til herre fra SDLR have god plads til barbermaskinen, aftershave, deodorant og tandbørsten. Du får en flot herre toilettaske du kan være stolt af i manage år og stille frem i badeværelset når du er sammen med kæresten. Du finder også toilettasker på udsag i Onkel P herrebutikken og på vores webshop.

Skuldertaske i læder

Skuldertasker i skind til herre kommer i forskellige størrelse afhængig hvad du vil bruge den til. Har du brug for en skuldertaske til når du skal på arbejdet eller skole, hvor der også skal være plads til en bærbar computer, eller er det mere til at kunne have salgs information når du skal til kundemødet? En brun læder skuldertaske fra SDLR eller en sort læder skuldertaske i skind kan være god at have med når du vil have en solid herre taske det kan holde tunge og vigtige ting. En en solid læder skuldertaske der kan holde i mange år og paser til det det hårde danske klima er vigtigt at tage hensyn til inden du vælger skuldertasken. Den skal beskytte både når solen står højt fra en skyfri himmel og også når det regner eller sner. Du finder et stort udvalg af skulder tasker i læder til herre i Onkel P herrebutikken.

Læder rygsæk - praktisk og slidstærk

En læderrygsæk kan være praktisk når du skal have tunge ting med på cyklen, på storbys turen eller turen med offenlig transport.

Saddler tilbyder flere flotte læder rygsække i sort tyk skind eller læder rygsæk i brun skrind, der er solide og kan holde til det danske klima.

Rygsækken hedder Palermo og den kan også bruges som computer taske. Du finder et stort udvalg af rygsække i Onkel P herrebutikken i forskellige materialer, SDLR læder rygsække og så har du Daily Paper som fremstiller i forskellige farver tasker og rygsække i kunstmaterialer. 

Hos Onkel P for du altid gratis indpakning af dine gaver når køber Saddler. Hvis du bor I Odense kan du benytte dig af vores unique Onkel P bud service hvor du kan får din vare leveret samme dag du bestiller. Onkel P tilbyder også gratis levering i løbet af 1-2 dage I resten af landet direkte til din dør således at du kan hurtig blive klar med din nye taske. Du kan altid returnere din taske gratis eller bytte din taske hvis den ikke lever op til dine forventerning når du modtager den.