Saddler Tasker i ægte læder

Søger du en kvalitets taske uden at behøder at koste en formue? Du finder skandinaviens førende producent af kvalitets læder tasker SDLR - Saddler tasker. Og så er de en af de læder producenter som tænker mest på miliøet. Du kommet til det rette sted!

Sorter stigende

13 vare(r)

Sorter stigende

13 vare(r)

Hvilken taske skal du vælge, din herretaske guide 2018?

Har du forelsket dig i en taske? Stop lige op. Før du køber din nye taske skal du stille dig selv nogle spørsmål omkring tasken og hvad du egenlig har brug for. Heldigvis er de fleste mænd praktisk anlagt når de vælger en taske så det gør det hele meget lettere, men drømme tasken må gerne se godt ud og kunne holde i mange år.

Du må ikke impulskøbe din taske?

Forestil dig at du du har brug for en rejsetaske og køber en flot kuffert. Du er træt af at vente i Kastrup lufthavn i 20 minutter på at din taske kommer frem, hvis den kommer fremt. Så planen er at din nye weekend taske skal er en som du vil tage med ind i flyet. Hvis tasken ikke overholder de størrelses krav som mange flyselskaber har omkring håndtasker, så kan du godt være forbredt at din nyedin skindtaske ikke kan komme ud og rejse med dig eller skal smides rundt på samlebåndet og en tur under flyet.

Hvad er dit taske behov, hvilken type taske har du brug for?

Nedenfor finder du lidt inspiration til kvalitets skind tasker fra nordens førende fabrikant af læder herretasker SDLR (Saddler of Scandinavia), Elllen Pedersen trendy sportsbags og Daily Paper's trendy "manbags" og taske over skulderen til urban life.

Den bærbare computer skal beskyttes godt.

En labtop er egenligt utrol robust og de holder til overraskende meget. Man med sådan en dyr investering som det også er at købe en ny bærbar skal du passe godt på den specielt når du er på farten. Derfor er en computer taske en rigitig god investering. Det er her vigtigt at tasken er lettere vatteret der vil beskytte mod mindre stød og fald. Derudover er det vigtigt at computeren ligger i et seperat lukket rum væk fra mønter, nøgler eller omlader som kan ridse eller ødeligge overfladen.  Hvad med Danmarks mest solgte computertasker I brun eller sort læder, som er perfekt til skole, arbejde? Saddler computer tasker er synonym med kvalitet, design og at der kælet for læderet. En computertaske kommer i forskellige størrelser og en rygsæk er også en mulighed.

Weekend tasken når du er på farten

Vi taler ikke om den moderne vagabond, men mange laver et aktivt liv med weekend rejser, kro ophold eller bare skal besøge venner eller kæresten. Skal du afsted på storbysferie kan du få inspiration på Onkel P's rejseblog og suse afsted sammen Saddler Åre tasken som er den perfekte rejsekamerat fremstillet tyk kernelæder. Du kan vælge weekend taske i brun eller sort farve og specielt den brune bliver bare flottere med årene fra det personlige patina som dine ture giver sådan en taske. Åre tasken har en perfekt størrelse som fly håndtasle pg du har plads til at det du skal bruge på turen med lukkede rum til rejsepasset, pungen og telefonen. Og så er SDLR Åre tasken perfekt til at tage med ind i flyet så den ikke behøver at komme ned til fly bagagen.

Toilettasken gaven til manden som har alt

Toilet tasken er den perfekte gave til manden, så der er samling så toilet sagerne, dufte og barber udstyrer. En tyk bøffelskinds toilettaske en mulighed er oser af testoron udtryk på manden som har styr på situatione. Toilettasken til herre fra SDLR have god plads til barbermaskinen, aftershave, deodorant og tandbørsten. Du får en toilettaske du kan være stolt af i manage år og stille frem i badeværelset når du er sammen med kæresten. Du finder også toilettakser på udsag i Onkel P butikken fra Saddler eller på vores webshop. 

Skuldertasker til herre kommer i forskellige størrelse afhængig hvad du vil bruge den til. Er det til arbejdet hvor der også skal være plads til en bærbar, eller er det mere til at kunne have salgs information når du skal til kunde mødet. En brun læder skuldertaske fra SDLR eller en sort læder skuldertaske i skind kan være god at have med når du vil have en solid herre taske det kan holde tunge og vigtige ting.

En sort læder rygsæk kan være praktisk når du skal have tunge ting med på cyklen, på storbys turen eller turen til offenlig transport. Saddler har en gennemført rygsæk i sort tyk skind der er solid og kan holde det danske klima. Rygsækken hedder Palermo og den kan også bruges som computer taske.

Hos Onkel P for du altid gratis indpakning af dine gaver når køber Saddler. Hvis du bor I Odense kan du benytte dig af vores unique Onkel P bud service hvor du kan får din vare leveret samme dag du bestiller. Onkel P tilbyder også gratis levering i løbet af 1-2 dage I resten af landet direkte til din dør således at du kan hurtig blive klar med din nye taske. Du kan altid returnere din taske gratis eller bytte din SDLR computer taske hvis den ikke lever op til dine forventerning når du modtager den.