Saddler Tasker i ægte læder

Søger du en tasker, der oser af kvalitet? SDLR - Saddler tasker -du kommet til det rette sted!

Sorter stigende

11 vare(r)

Sorter stigende

11 vare(r)

Kvalitets skind tasker fra nordens førende fabrikant af læder herretasker SDLR (Saddler of Scandinavia)

Hvad med Danmarks mest solgte computertasker I brun eller sort læder, som er perfekt til skole, arbejde? Saddler computer tasker er synonym med kvalitet, design og at der kælet for læderet. 

Weekend tasken når du skal afsted på storbysferie. Få inspiration på Onkel P's rejseblog og sus afsted sammen med Saddler Saddler Åre tasken er i tyk kernelæder i brun eller sort farve. Den bliver bare flottere med årene. Du har plads til at det du skal bruge på turen samt lukkede rum til rejsepasset, pungen og telefonen. Og så er SDLR Åre tasken perfekt til at tage med ind i flyet så den ikke behøver at komme ned til fly bagagen.

Toilettasken til manden som har alt, så er en tyk bøffelskinds toilettaske en mulighed. Toilettasken til herre fra SDLR have god plads til barbermaskinen, duftevandet og tandbørsten. Du får en toilettaske du kan være stolt af i manage år og stille frem i badeværelset når du er sammen med kæresten. Du finder også toilettakser på udsag i Onkel P butikken fra Saddler eller på vores webshop. 

Skuldertasker til herre kommer i forskellige størrelse afhængig hvad du vil bruge den til. Er det til arbejdet hvor der også skal være plads til en bærbar, eller er det mere til at kunne have salgs information når du skal til kunde mødet. En brun læder skuldertaske fra SDLR eller en sort læder skuldertaske i skind kan være god at have med når du vil have en solid herre taske det kan holde tunge og vigtige ting.

En sort læder rygsæk kan være praktisk når du skal have tunge ting med på cyklen, på storbys turen eller turen til offenlig transport. Saddler har en gennemført rygsæk i sort tyk skind der er solid og kan holde det danske klima. Rygsækken hedder Tottenham og den kan også bruges som computer taske.

Hos Onkel P for du altid gratis indpakning af dine gaver når køber Saddler. Hvis du bor I Odense kan du benytte dig af vores unique Onkel P bud service hvor du kan får din vare leveret samme dag du bestiller. Onkel P tilbyder også gratis levering I resten af ladet ved køb over 399 kr. Du kan altid returnere eller bytte din SDLR computer takse hvis den ikke lever op til dine forventerning når du modtager den.