Computer Tasker

Computerstaske til herre i Onkel P butikken Odense eller online. Stort udvalg af kvalitets computerstasker.
Sorter stigende

2 vare(r)

Sorter stigende

2 vare(r)

Så dan vælger du den rigtige computertaske

Når du har valgt at bruge mange penge på en bærbar computer er det vigtigt at du passer godt på den. En funktionel taske ikke mindst skal du passe på den når du er på farten, og her skal du vælge en taske som passer til dig og dit behov. Er det en taske med plads til computer og bøger, er det en computer sleeve, en computer taske eller en business taske til herre. Mange computertasker er computertasker til damer og computer tasker til herre. 

Computer tasker er som navnet siger det lavet efter størrelsen på den Mac eller laptop som den skal beskytte. Hvis de har en Computertaske 13", computertaske 15" eller computertaske 17" til bærbar computer skal computer tasken være stor nok og eventuelt også til opladeren, hørebøfferne eller anden tilbehør. 

Rygsækken til computer

Den computer taske kan du vælge at være som en rygsæk som f.eks. SDLR Palermo læderrygsækken . Du kan let bruge en rygsæk og er en praktisk løsning når du cykler til skole eller arbejde. Eller du bare skal have computeren sikkert frem sammen med dine nogle bøger og papir eller sportstøjet så er ren læder rygsæk en god løsning. Saddler computertaske rygsækken er fremstillet tyk kernelæder og har den sikkerheds lukning i toppen så det ikke frister en tyv at stjæle computeren op af tasken når du holder ved et trafiklys.

Skulder tasken til computer

Er du typen der godt kan lide at bære din computer i skuldertaske. Her har Saddler et par fantastiske lædertasker du bør se nærmere på. Ikke mindst fordi at Saddler of Scandinavia har arbejdet med læder i mange årtier, og her finder computertasker med kvalitets skulder ren. Det er vigtigt at skulderremmen ikke skærer i skulderen når du er på farten. Derudover skal du vælge en kvalitets skulder taske der beskytter din computer.  SDLR Nimes i grøn eller sort farve kunne være et godt valg for dig og din computer. 

Den cassual computertaske eller en klassiske computertaske er ofte brugt som en arbejdsmappe, business taske hvor pladsen til den bærbare er i fokus. Det virker profesionelt og organiseret at komme på kontoret eller til mødet med en flot computertaske i kerne læder.

Sundvall computertasken fra Saddler er en af Danmarks mest populære og mest solgte computer tasker. Kom og mærk kvaliteten hos Onkel P butikken i Odense eller få den i løbet af 1-2 dage med GLS med fri retur. Du kan købe taske in brun (mid-brown) eller sort farver.

Du finder udsalg computer tasker fra SDLR i Onkel P butikken og på vores webshop. Husk hvis du finder en Saddler computer taske billiger på en anden webshop så matcher vi selvfølgelig prisen. 

Computer tasker er ikke bare en computer taske, det kan blive en ven for livet hvis du køber en kvalitets taske. Du vil se at den patina som din læder computer taske vil få vil gøre at du kan genkende at det er din taske til den bærbare.

Husk hvis du køber SDLR computer tasken til en gave så pakker vi den altid ind gratis i pænt gavepapir. Du skal bare sige at det er en gave i checkout.