Saddler bælter til mænd

Flotte bælter og livremme til mænd fra SDLR by Saddler i kernelædder bælter, fletbælter og praktiske stræk bælter.
Sorter stigende

10 vare(r)

Sorter stigende

10 vare(r)

Livrem til mænd

Bælter til mænd er den vigtig del til at fuldende tøjstilen. Bælter blev tidligere brugt af praktiske årsager, for at holde bukserne oppe. Selvfølgelig er det stadig tilfældet men det er blevet mere et mode symbol som mænd bruger for at skille sig lidt ud (bare ikke for meget;-)) Der findes mange forskellige typer herre bælter i mange materialer, i forskellige længer og forskellige farver.

Kernelæder bælter

Læder bælter kan du få i mange forskellige farver fra SDLR by Saddler, brun læder bælte, sort læder bælte.  Alle disse lækre skind bælter fremstille i kvalitets læder så det er et bælte du kan have i rigtig mange år.

Ruskinds bælter er blevet meget populært til et par jeans og det er også det perfekte bælte valg til et jakkesæt eller som suitpants bælte. Når du vælger et ruskinds bælte til herre fra Saddler kan du vælge mellem farverne brun farve eller dueblå farve. Et ruskindsbælte fremstår som et meget klassisk herrebælte som vi sælger som konfirmant bælter, bryllups bælter men rent faktisk er det et meget alsidigt bælte til herre.