Saddler | Tasker og accessories i ægte læder

SDLR by Saddler of Scandinavia i Onkel P herrebutik, du finder de nyeste kvalitets produkter i butikken og online.
Sorter stigende

27 vare(r)

Sorter stigende

27 vare(r)

Køb læder-produkter i høj kvalitet fra Saddler Scandinavia.

Historien omkring SDLR - Saddler læder

Mærket Saddler er et af skandinaviens ledende brands indenfor skind og læder accessories.

Firmaet har eksisteret siden 1986 og var oprindeligt sadelmager, Saddler of Scandinavia er stadig selv ligeså passioneret om deres brand SDLR, som de var da succesen startede. Du finder flotte læder accessoires fra kvalitetsmærket Saddler i Onkel P herrebutik og online.

Det kræver dedikation, at ramme de mode tendenser der kører og samtidig bidrage til den globale læder industri’s udvikling. Men for SADDLER, kommer det helt naturligt. Det føles naturligt, det føles rigtigt. De sigter efter langsigtede samarbejder med leverandører. Efter troværdige samarbejdspartnere og efter kvalitet der er til at stole på. Du kan stole på holdbarheden og være sikker på kvaliteten i de produkter du køber, det lover SADDLER.

Deres passion, ligger i at få dig til at se godt ud, men samtidig sikre at du føler dig tilpas med det tilbehør du vælger. De principper, har de altid med sig i produktionen. For at bevare deres gode ry og fantastiske omtale, i Skandinavien og i verden. Designteamet bag et af verdens førende bælte brands, SDLR bælter, finder deres inspiration fra hele verden.

Læder accessories til mænd

Saddler of Scandinavias solide kendskab til de forskellige læder typer og kvaliteten af kernelæderet, er ikke til at tage fejl af, i de slidstærke accessories. Saddler bælterne til mænd lever ikke bare længe, de er også skabt til at sikre det perfekte match til forskellige stilarter. Deres produkter er af den passion, skabt med rene linjer og et lækkert finish.

Popularitet for Saddlers kvalitets produkter har aldrig været større og Saddler mærket er nu førende I Skandinavien inden for at design, produktion og salg af fantastiske kvalitetsprodukter. Mærket Saddler specielt kendt for unikt læder-tilbehør, så som læder weekend tasker, arbejds tasker, sports tasker, computer tasker, toilet tasker og punge, men også flettede bælter i stræk. Du kan med Saddler også få disse hverdags-produkter i smagfuldt, rustikt læder I forskellige farver.

Fra virksomhedens hovedkontor i Kungsbacka, Sverige forgår produktion, distribution og salg. Saddler Danmark finder du med stort udvalg i udsøgte butikker som Onkel P herrebutik i Odense, Klaregade 10, Odense C.

Saddler læder mærket har også skabt kollektioner i samarbejde med andre velkendte mærker inden for modeindustrien igennem tiden, bl.a. et mærke som Tiger of Sweden og Lindberg.

Alle Saddler produkters design har focus ned til den mindste detalje. Når du køber Saddler skind produkter køber du nemlig kvalitativt ind i stedet for kvantitativt og det er du ikke i tvivl om når du modtager dit køb af et Saddler produkt.

Hos Onkel P har vi et bredt udvalg fra Saddlers kollektioner og du køber ikke kun kvalitets produkter fra Saddler men også en god oplevelse. En super oplevelse af holdbare kvalitets produkter til en fornuftig pris. Hvad med Danmarks mest solgte computertaske I brun eller sort læder, som er perfekt til skole, arbejde eller arbejde.? Saddler er synonym med kvalitet, design og at kæle for læderet. Hos Onkel P for du altid gratis indpakning af dine gaver når køber Saddler. Hvis du bor I Odense kan du benytte dig af vores unique Onkel P bud service hvor du kan får din vare leveret samme dag du bestiller. Onkel P tilbyder også gratis levering I resten af ladet ved køb over 399 kr. Se også vores handel betingelser hvor du har gratis ret til at byte hvis du skifter mening.

BÆLTER TIL MÆND Læfrt brandet SADDLER er et kvalitetsbevist mærke, med mere end 20 års erfaring i design og fremstilling af lædervarer i højeste kvalitet med fokus på bæredygtige læder produkter. Kvalitet, design og know-how, er nogle af de keywords vi forbinder med SADDLER. Brandet er kendt for at have hele verden som legeplads. Designteamet bag et af verdens førende bælte brands, finder deres inspiration around the world. Deres solide kendskab til læder, er ikke til at tage fejl af, i de slidstærke accessories. Bælterne lever ikke bare længe, de er også skabt til at sikre det perfekte match til forskellige stilarter. Deres produkter er af den passion, skabt med rene linjer og et lækkert finish Saddler – læder produkter kommer I mange former og farver Du finder alt hvad hjertet begærer inden for lækkert tilbehør i læder fra Saddler her hos Onkel P. Find seje bælter i mange farver, rummelige og praktiske tasker, elegante punge og stilfulde armbånd. Din computer ville vælge en taske fra Onkel P og så er den godt beskyttet. Når du vælger et Saddler bælte i en af de mange farver hos Onkel P kan det være svært at vælge men vi har et udvalg som passer til de flestes stil. Derudvoer har Onkel P naturligvis også de mere klassiske sorte og mørkebrune læder farver i blankt skring og i ruskind. De enkle og funktionelle designs er maskuline og har en tidsløs attitude. Onkel P tilbyder kvalitet på højeste niveau indenfor læder og tekstil bælter, læder tasker, Læderarmbånd og punge.

√ ÆGTE LÆDER, ÆGTE LOOK. SADDLER er det sikre valg, hvis du skal have et bælte hvor både pris og kvalitet holder. Det svenske mærke, er en af de få virksomheder indenfor branchen, der lever op til den standart de selv har sat for dagen indenfor ægte læderbælter. Designet kender ingen alder, kun mode. Teamet bag, forstår og formår at ramme tendenserne og følge med de trends tiden efterspørger.

SADDLER fuldender ethvert look, brandet fuldender dit look. Det er ikke bare accessories, det er personlighed i tilbehør. Tilbehør der giver et touch af dig. Uanset om det er en toilettaske, et læderbælte eller en weekendtaske du mangler, så har SADDLER skabt det, til dig. Skabt det, for at gøre det nemt for dig, at finde netop det der passer ind til resten af din garderobe. Det er farver der ikke skal koordineres, farver som matcher det meste. Farver, der holder. Saddler er nu ikke kun læder. Bygget på deres success i læder bælter har Saddler nu kommet det praktiske stræk bælte. Uden huller og med stræk vil bæltet altid passe både før og efter en slankekur. Stræk bælterne er lavet i syntetisk materiale som også holder ved dagligt bug. Bælterne kommer i afdæmpede farver som blå, sorte og grøn, men også mere friske som en gul, grøn samt forskellige kombinationer som sætter smil på læben. Det gør dig glad at bruge et lækkert stræk bælte måske i Navy Rød og Hvid flettet sammen er i sommergul. Og husk at du stadig får Saddlers høje kvalitet når du køber stræk bælter, flettede bælter og læder bælter fra Onkel P.

ACCESSORIES DER SÆLGER Et bælte er ikke bare et bælte. Det er ikke længere bare noget der sikrer bukserne på det rette sted, det er et tilbehør. Et vigtigt og trendsættende accessorie. Det skal være stilfuldt og det skal være en del af dit look. Onkel P, forstår hvilket touch et bælte giver dit outfit og har derfor med fuldt overlæg prioriteret et brand som SADDLER. Tilbehøret som brandet skaber, er til både hverdag og fest. Det er mode tilbehør, til enhver lejlighed. Tasker til skolen, til arbejdet og til weekendturen. Bælter til hverdagen, til bryllupsfesten og til en night out. Armbånd, der moderigtigt giver et ekstra pift, til både jeans og jakkesæt. Punge med plads til både kort og kontanter. Punge der holder !

Saddler – Flotte læder tasker, SDLR punge og SDLR bælter  Læder Accessories. IKKE KUN BÆLTER SADDLER er ikke bare et bælte-brand. Deres gennemførte læder, findes både i tasker, punge og armbånd, computertasker og toilettasker. Deres rustikke og maskuline trademark, er ført med i produkt forøgelsen og skinner igennem i hele kollektionen. Hele sortimentet produceres i farver, som “goes with everything and anything”. Farver der ikke kun er moderne i en sæson, farver der er populære hele året. Farver der matcher alle dine outfits, klassiske farver. Læder looket er stilrent, classy og maskulint. De enkelte produkter findes i flere farver og udgaver, så du kan finde lige netop de ting, der matcher dig. Samtlige produkter er skabt i et råt og alligevel detaljeret look. Skabt til at kunne bæres af enhver mand. Saddler fantastiske produkter i læder til glæde for dig Læder er et materiale, der er slidstærkt, bøjeligt og som får en flot patina og dermed bliver flottere med tiden. Det er materiale som har godt af at blive brugt og giver præg af din personlighed og historie. Sadler sørger for, at du kan købe produkterne med god samvittighed og de kontrollere at leverandører og de brugte materialer alle overholder de strenge krav til kvalitet og social ansvarlighed. Saddler har tilmeldt dig FN's mål og bæredygtig fremstilling samt menneskerettigheds-erklæring og OECDs retningslinjer. SADDLER SCANDINAVIA  går ind for bæredygtighed og miljøvenlig produktion.

Derfor er Onkel P sikker på at du bliver lige så glad for Saddlers produkter som vi er.