Plaîn

Plaîn bukser i mange farver og styles i Onkel P herrebutik og online. En suitpant  med en perfekt pasform, meget anvendelig og holder pasformen.

 

Sorter stigende

15 vare(r)

Sorter stigende

15 vare(r)

Plain Nordic Kvalitets chino og suit pants

Plaîn Nordic bliver often bare kaldt "Plaîn" er et dansk tøjmærke der kun fremstiller bukser.  til Skandinaviske mænd. Fokus er på suitpants og chinos til Skandinaviske mænd i elegant design til hverdags brug men også sådan at Plain bukserne kan bruges til festlige lejligheder.

Plan bukser er fremstillet i kvalitets materialer hvor farver og pasform vil holde i meget lang tid. Plain følger årstiden, således fremstiller de bukser som er lidt tykkere kvalitet i den kolde tid men til sommeren er buksen i en lidt tyndere materiale kvalitet.

Vores bedst sælgende Plain buks hedder Josh som du kan købe i mange forskellige farver men pasformen er altid behagelig og perfekt.

Kom i Onkel P herrebutik Odense og prøv din nye Plain bukser eller bestil online . Har du spørgmål omkring Plain bukser, plain bukse størelser og plain pasform er du velkommen til at ringe direkte til butikken på 53514141.

Vi sender din Plain bukser gratis til dig og hvis de ikke passer sender du den bare retur på vores regning eller vi kan sende dig en anden størrelse i stedet for.

Bukser der passer den skandinaviske mand

Der er ikke noget mere frustrerende end tøj som ikke passer og specielt når det gælder herrebukser. Skandinaviske mænd har ofte lidt længere ben og lidt andre mål omkring hofter end mænd fra andre steder i verden.

Du kan vælge at få tilpasset dine bukser ved en skrædder eller købe chino og suitpants fra et mærke som Plain Pants som har gjort den dyd ud at fremstille herrebukser til den skandinaviske mand. Du vil ikke glemme den fornemmelse af en Plain buks som bare passer dig de rigtige steder.

Praktiske bukser

Med Plain buksen har du en buks som altid ser pæn ud også selv om du efter en tur i byen eller efter et hurtig tøjskifte har kommet til at lægge dine bukser på gulvet. Plan buksen krøller ikke og tager ikke mod skidt og skulle det ske er det let et tøre buksen af med en våd klud.

Årsagen er at Plan buksen er fremstillet i primært bløde syntetiske materialer som er fremstillet at kunne modstå en lidt hård tilværelse om mænd let kan udsætte sine bukser for. Så du kan rolig vælge en Plain herre buks. 

Plain buksen er let at vaske ved 30 grader i vaskemaskinen, du tager den bare ud af tromlen og hænger til tøre. Kort tid efter er din busk klar til brug og er pæn klar til brug uden krøller. Det er perfekt til den travle mand som måske ikke har tid til at pleje sine brukser. 

Plain Josh buksen er den du skal vælge hvis du gerne vil have god længe i din buks og ikke synes om en buks som stumper. Yderligere er Plain Josh busker en buks med skjult læg der gør det mulight atlægges ned uden problemer, og uden at det kan ses bag efter. Således er der altid mulighed for ekstra god længde i Plain Josh bukser.

Plain Ask boksen er mere afstumpet end Plain Josh buksen som gør at du kan få dit personlie udtryk til et par flotte sneakers eller Dr. Martens sko. 

 

Plain shorts

Søger du en shorts der sidder som en jakkesæts buks men unden at være alt for fomel og samtidig skal være en praktisk chino short der ikke krøller, så er Plain shorts en god løsning. Det er en herreshorts med elastik i livet samt snørre der går til lige over knæet fremstillet et polyester og viscose mix der gør shortens yders slidstæk. Så kan vi kun håbe at 2020 shorts året bliver lige så perfekt som året før.