Plain

Sorter stigende

3 vare(r)

Sorter stigende

3 vare(r)

Plain Nordic med fokus på chino og suit pants

Plan eller som de også hedder Plain Nordic er et Dansk tøj mærke der kun fremstiller bukser til Skandinaviske mænd. Fokus er på suit pants og chinos i elegant design til hverdags brug men også sådan at de er kan bruges til festlige lejligheder.

Bukser der passer den skandinaviske mand

Der er ikke noget mere frustrerende end tøj som ikke passer og specielt når det gælder herrebukser. Skandinaviske mænd har ofte lidt længere ben og lidt andre mål omkring hofter end mænd fra andre steder i verden.

Du kan vælge at få tilpasset dine bukser ved en skrædder eller købe chino og suitpants fra et mærke som Plain som har gjort den dyd ud at fremstille herrebukser til den skandinaviske mand. Du vil ikke glemme den fornemmelse af en Plain buks som bare passer dig de rigtige steder.

Praktiske bukser

Med Plain buksen har du en buks som altid ser pæn ud også selv om du efter en tur i byen eller efter et hurtig tøjskifte har kommet til at lægge dine bukser på gulvet. Plan buksen krøller ikke og tager ikke mod skidt og skulle det ske er det let et tøre buksen af med en våd klud.

Årsagen er at Plan buksen er fremstillet i primært bløde syntetiske materialer som er fremstillet at kunne modstå en lidt hård tilværelse om mænd let kan udsætte sine bukser for. Så du kan rolig vælge en Plain buks. 

Plain buksen er let at vaske ved 30 grader i vaskemaskinen, du tager den bare ud af tromlen og hænger til tøre. Kort tid efter er din buk klar til brug og er pæn klar til brug uden krøller. 

Plain Josh buksen er den du skal vælge hvis du gerne vil have god længe i din buks og ikke synes om en buks som stumper. Yderligere er det en buks som kan lægges ned uden problemer og uden at det kan ses bag efter. Således er der mulighed for ekstra god længde i din Plain Josh buks.