Levi's Jeans

Din lokale Levi´s Jeans butik Odense. Du finder altid et stort udvalg af de klassiske Levi´s Jeans bukse modeller men også de helt nye Levi Jeans modeller i mange jeans farver og mange jeans vaske.
Sorter faldende

12 vare(r)

Sorter faldende

12 vare(r)

Jeans fra din lokale Levis butik i Odense

Det skal være let at købe dine favorit jeans i din lokale jeans butik, derfor har Levis butikken i Odense Klaregade 10, 5000 Odense C altid et stor udvalg af de klassiske Levis cowboy jeans modeller men du finder også de helt nye jeans vaske og jeans modeller.

Levis 501 Jeans

501 Jeans, er denim buksen til dem som søger en klassisk jeans der sidder lige op og ned. Ikke noget med stræk og en alt for tætsiddende buks. Det er en jeans som er let at få udover anklerne når du skal have buksen af om aftenen og let at trække på om morgenen igen.

Du finder buksen i typisk blå 501 denim farve, i sort 501 jeans farve eller i en lys blå farve så der er helt sikkert en 501 jeans også til dig i Onkel P herrebutikken i Odense.

Levis 511, 512 Jeans og 512 Chinos

I Levis Odense butikken finder du stort udvalg af de populære Levis 511 Jeans og Levis 512 jeans. Det er begge jeans modeller der har lidt træk og derfor mere tætsiddende end en 501 model.

Køb levis chinos i 512 jean snit i flotte sand eller navy farve. Det er en chino buks som har lidt stræk til ekstra komfort.  

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde netop den, der passer dig bedst. Hvad end der er tale om den klassiske lyseblå Levis jeans, dark denim Levis jean, sort Levis jeans eller en helt tredje farve, så er Levi’s altid et go-to, når du hurtigt skal ud af døren, men stadig gerne vil se cool ud.

Levis 501 i Odense, Levis 512 i Odense eller Levis 511 i Odense finder du i hos Onkel P i Odense.

 Udover at du finder Levis Jeans butikken ved Onkel P centralt på fyn i Odense, du kan også bestille dine Levi´s Jeans Odense online, du modtager dem i løbet af 1-2 dage gratis til din dør eller pakkeshop. Hvis dine jeans ikke passer i størrelse eller du godt kunne tænke dig at bytte dine LEVIS JEANS er du altid velkommen til at besøge Levi´s Jeans butikken Odense hvor du får en personlig service.