Levi's Jeans

Din lokale Levi´s Jeans butik Odense. Du finder altid et stort udvalg af de klassiske Levi´s Jeans bukse modeller men også de helt nye Levi Jeans modeller i mange jeans farver og mange jeans vaske. Køb Levis herrejeans klassiske 501 model, den populære slimfit Levis 512 jeans og den behagelige Levis 511 jeans i Onkel P butikken Klaregade 10, Odense eller online www.onkelp.dk. Det største udvalg på Fyn i Levis benlængde 30, 32 & 34 og omkring livet Levis jeans fra 28 til den tynde herre til størrelse 40.
Sorter faldende

31 vare(r)

Sorter faldende

31 vare(r)

Jeans fra din lokale Levis butik i Odense

Det skal være let at købe dine favorit jeans i din lokale Levis jeans butik, derfor har Levis butikken i Odense Klaregade 10, 5000 Odense C altid et stor udvalg af de klassiske Levis cowboy jeans modeller men du finder også de helt nye jeans vaske og jeans modeller.

Levis Jeans i mange benlængder

Mænd har ikke lige lange ben og derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige benlængde. Levis hos Onkel P i Odense finder du alle Levis jeans i jeans benlægde 30, jeans benlængde 32 og jeans benlænde 34. Husk at når en et jeans typisk bliver 2-5 cm kortner når du begynde at bruge den, speciel når du har siddet ned, så en jeans må gerne være lidt længere når du prøver den første gang. 

Bæredygtige Jeans

Levi´s er bevist hvor vigtigt det er at passe på vores natur og hvor vigtigt det er at der er rent drikkevand til alle, bl.a. igennem deres samarbejde med Water.org.

Levis Waterless

Men Levi´s bruger nu op til 96% mindre vand i produktionen af deres jeres end tidligere. Så hvis du vil gøre dit når du køber jeans så køb dine klassiske Levi´s jeans med Waterless jeans vaske. Derudover anbefaler Onkel P at du ikke vasker dine jeans for ofte. Hvis de ikke er beskidte så er det bedre at hænge bukserne ud i solen eller ud i frosten, du vil blive overrasket over hvor friske dine brukser vil være herefter. Nogle ligger også sine jeans i fryserne i nogle timer hvor du opnår den samme rensende effekt. 

Levis better cotton

The Better Cotton Initiative er en et international initiativ fra nogle af de ledende tøj producenter som ønsker at gøre noget for miliøet. Her bruger bomulds Levi's producenterne meget mindre vand, ingen eller minimal pesticider og gødning. 

Levis 501 Jeans

501 Jeans, er denim buksen til dem som søger en klassisk jeans der sidder lige op og ned. Ikke noget med stræk og en alt for tætsiddende buks. Det er en jeans som er let at få udover anklerne når du skal have buksen af om aftenen og let at trække på om morgenen igen.

Du finder buksen i typisk blå 501 denim farve Marlon, i sort 501 jeans farve eller i en lys blå farve så der er helt sikkert en 501 jeans også til dig i Onkel P herrebutikken i Odense.

Levis 511, 512 Jeans og 512 Chinos

I Levis Odense butikken finder du stort udvalg af de populære Levis 511 Jeans og Levis 512 jeans. Det er begge jeans modeller der har lidt træk og derfor mere tætsiddende end en 501 model.

Køb levis chinos i 512 jean snit i flotte sand eller navy farve. Det er en chino buks som har lidt stræk til ekstra komfort.  

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde netop den, der passer dig bedst. Hvad end der er tale om den klassiske lyseblå Levis jeans, dark denim Levis jean, sort Levis jeans eller en helt tredje farve, så er Levi’s altid et go-to, når du hurtigt skal ud af døren, men stadig gerne vil se cool ud.

Hvor slidstærk er en Levi's jeans? Mange kender til at at pluselig begyder dine jeans at flække, ofte på det forkerte sted og på det forkerte tidspunkt. Måske når du svinger på på cyklen er der en stor flænge bag på. Naturligvis gælder reglen at pris og kvalitet hænger sammen. Dette skyldes de bomulds fibre som bruges i produktionen, såleves vil du opleve at Levis bomulds fibre på en Rock Cod vask er 20 gange stærkere end en traditionel jeans. Derudover jo mere en jeans er forvasket jo tyndere vil fiberene blive og derfor mindre holdbare. Ring på 53514151 eller kom ind i butikken hvis du har spørgmål omkring hvor holdbare de forskellige Levis jeans vaske er.

Levis 501 i Odense, Levis 512 i Odense eller Levis 511 i Odense finder du i hos Onkel P i Odense.

Udover at du finder Levis Jeans butikken ved Onkel P centralt på fyn i Odense, du kan også bestille dine Levi´s Jeans Odense online, du modtager dem i løbet af 1-2 dage gratis til din dør eller pakkeshop. Hvis dine jeans ikke passer i størrelse eller du godt kunne tænke dig at bytte dine LEVIS JEANS er du altid velkommen til at besøge Levi´s Jeans butikken Odense hvor du får en personlig service.