Levi's T-shirts

Stort udvalg af de klassiske Levis t-shirts men også de helt nye Levis t-shirts. Køb din Levis t-shirt hos Onkel P i Odense som er den gamle Levis Store Odense.
Sorter stigende

7 vare(r)

Sorter stigende

7 vare(r)

Levis t-shirts er altid et praktisk og sikkert valg, og du har så en kvalitets levis t-shirt der passer rigtig fint til dine denimjeans.

Housemark t-shirt fra Levis

Du finder et stort udvalg af de klassiske Levis t shirts i mange farver til en billig penge. Housemark t-shirts med stort Levis logo på brystet kommer i mange farver bl.a. Hvid Housemark t-shirt, Navy Housemark t-shirt og Sort Housemark t-shirt. Derudover kommer det hele tiden nye levis t shirts bl.a. i olive farver. 

Original HM t-shirt fra Levis

Levi´s original HM tee et en t-shirt med et lille Levis Logo på brystet. Du kan købe denne simple t-shirt i sort, hvid og andre farver. Levis original HM tee kan du både købe som SS (korte ærmer) eller LS (lange ærmer). Så du har stort udvalg denne anonyme t-shirt du kan bruge året rundt.

Levi´s Retro t-shirts

Levis er et tøj mærke med en rigtig lang historie i bagagen. Således har Levis brandet haft op og nedture og det er således helt naturligt et finde nogle af de klassiske retro t-shirt design frem igen og relancere dem måske med et lidt nyt tvist. Således kan retro t-shirten bruger et historisk mønster eller nogle farver fra tidligere. 

Det er sjovt at se retro Levi´s t-shirt og du finder et stort udvalg af de nye klassiskere i Onkel P herrebutikken i Odense.