Levi's

Levi's® er den oprindelige Levi's store i Odense med det største udvalg på Fyn.

Vores butik hed Levi's Store Odense før vi skiftede navn til Onkel P. Kom til Levis Odense og se stort udvalg af Levis herretøj. 

Du finder Levi's 501, 502, 511 og 512 jeans i mange farver og vaske, samt Levis shorts 501, Levis 502 shorts. Dertil de klassiske Levi's denim jakker, Levis skjorer, t-shirts og sweatshirts så du kan være klar til dit denim look fra den førende og producent af kvalitets denim tøj. 

Ring direkte til Levis Store butikken - 53514151

Ring direkte til Levis Store butikken v/ Onkel P i Odense på Tel 53514151 hvis du ikke finder den Levis størrelse så hjælper vi meget gerne med dine Levis ønsker.

Sorter stigende

1-36 of 44

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-36 of 44

Side:
  1. 1
  2. 2

Levis® store i Odense

Den oprindelige Onkel P butik i Odense var en Levi’s Store. Nu er Levi’s kommet tilbage til Onkel P igen. Onkel P er nomineret i 2018 & 2019 som den førende herretøjbutikker i Odense med et stort udvalg af Levis tøj, kom i Levis store Odense. Vi er din Levi retailer på Fyn og Odense.

Hos Onkel P Levis butikken Odense finder du et udvalg af de klassiske Levis jeans og nye Levis jeans, Levis housemark t-shirts, Levis sweats, Levis Hættetrøjer og det nyest Levis tøj.  

Levi's blev kendt med Bruce Springstreen og senere nogle fængende reklamer med den gule kult bamse  Flat Eric og pigerne husker sikker hvorden en hulk steg op a badekaret kun iført et par 501 Denim Jeans.

Levis er nu tilbage med et klassisk og stilstikkert design. Ikke kun kendisserne som David Becham har taget Levis tøjet til sig. Men Levi´s denim er ikke kun til kendisserne, Onkel P teamet mener at Levis tøj er et sikkert valg som er tidsløst og kan bruges år efter år. Du finder et stort udvalg af herre Levis bukser og Levis toppe i Levis Store Odense hos Onkel P, Klaregade 10, 5000 Odense C.

Find de bedste Levis tilbud i Onkel P butikken hvor der altid er Levis udsalg til de beste priser.

Køb Levis i Onkel P butikken eller online, husk vi levere altid gratis til din dør.

Levis® er historien om denim

Det amerikansk tøjmærke blev grundlagt tilbage i 1853 i San Francisco af grundlægger Levis Strauss og er skaberen af cowboybuksen, som for første gang så dagens lys i 1870’erne. Levis er nu et af de mest anerkendte tøj brands og med det kendte logo. Den klassiske denim Levi’s jeans med det karakteristiske røde mærke placeret på den ene baglomme er et af de stykker tøj, der er tidsløst, og som du aldrig går galt i byen med.

Stort udvalg af Levis Jeans

Når du vælger Levis jeans er det primært nummeret du skal holde øje med. Således er den helt klassiske Levi’s 501 model, da mange af modellerne minder meget om hinanden er det primært 501, 511 og 512 Jeans som du finder i Onkel P.  Du kan finde et stort udvalg af Levis Jeans og Levi´s denim bukser hos Onkel P herrebutikken i mange forskellige farver og vaske.

Levis 501 i Odense, Levis 512 i Odense eller Levis 511 i Odense finder du i hos Onkel P i Odense.

Når det er tid til shorts finder du levis shorts 501 og levis shorts 502 i forskellige vaske.

Par dine Levi’s jeans med en Levis t-shirt eller Levis skjorte for et flot look som er både er klassisk stil men samtidig en sikker stil. Du finder Levis Housemark tee, Levis SS Original HM tees, hvid Levis t-shirt, sort Levis t-shirt og navy Levis t-shirt hos Onkel P i Odense. Levis skjorter med korte ærner måske med et blomtret motiv er perfekt til sommerens outfit eller når du skal på ferie. En Langærmet Levis skjorte kan du bruge året rundt, om sommeren køber du Levis skjorten i Odense i oversize skjorte så du kan bruge den til en overgangs jakke over en Levis tee.

Når det bliver lidt koldere er det perfekt med en langærmet Levis tee i en lidt tykkere kvalitet eller en Levis hættetrøje med kænguru lommer, måske med Levis Graphic logo på fronten som du kan købe i forskellige farver. 

Skab det perfekte denim look med en jeans jakke til herre er en Levis Trucker jakke, det er cowboy jakken som er klassiske cowboy jakke og er stadig elsket af mange. Læk mærket til knapperne med Levis logo hvor det kan se at du får en gennemført Levis denim jakke som du kan have i mange år.

Også den med et par sneakers og en hvid t-shirt eller en sweatshirt for et cool og retro hverdagslook look. Levi’s jeans er efterhånden blevet ikoniske og har den her helt specielle retro vibe over sig, som ingen jeans mærker endnu har formået at opnå i deres designs. Derfor skal du selvfølgelig også have muligheden for at shoppe de ikoniske jeans hos Onkel P. Du finder et udvalg af de klassiske Levis jeans, Levis tee og Levis sweats.

Levi's tænker på miliøet. 

Levi’s has udskrevet en forsker konkurrence omkring hvordan der kan spares på den mængde vand som bruges ved produktionen af specielt denim jeans og jakker. De kalder det "Water Less" hvor der indstil nu er udviklet 20 nye innovative metoder bl.a. ved at bruge flaske kapsler eller golfbolde i stedet for vand når en forvasket effekt ønske opnået.

Status per 2020 på Levis bæredygtighed er således:

  • 67%Levi's® tøj er fremstillet ved brug af mindre vand via Less®techniques
  • 80%af Levis produkter er nu WaterLess® produkter per 2020
  • 65%Bomuld indkøbt er Better Cotton
  • 100%er enten Better cotton, økologisk eller genbrugs bomuld
  • 80%af Levis tøj er fremstillet i fabrikker der supportere arbejdernes vilkår

Nen det stopper ikke her. Forskere i Levis Eureka Innovation Lab har valgt at dele alt deres research med alle som ønsker at videreudvikle teknikerne med det eneformål at spare vand og gøre noget for miljøet.

Levis Waterless går også ud på at genbruge så meget bomulds fibre som muligt og derigennem spare vand.

Levis bruger i stigende grad også naturlige materialer som hamp som bruger mindre vand i fremstilling.

De fleste Levis jeans vi sælger i Onkel P butikken er "Waterless" og derfor bedere for miljøet men stadig i den gennemførte Levis kvalitet.

Levis skjorter

Levis er kendte for deres denim skjorter i et klassisk cowboy look, often har knappen et perlemors finish som er cowboy skjorte som vi alle elsker fra Levis.

Levis Skowmands skjorten er også ofte i kollektion, en lækker skjorte med tern i forskellige farver og i et bomulds mix. Skovmands skjorten fra levi´s bliver fremstillet med lange ærmer og i en sommerversion med korte ærmer i en lettere udgave. Herre Levis Western shirt er en flot ternet skjorte som du finder i Onkel P herrebutikken i de nyeste farve kombinationer.

Levis er også kendte for at komme med lidt sjove skjorter, et år er det Levis hawaii skjorte og næste år er det en Levis Cuban inspiret skjorte. Med en Levis sommerskjorte er du altid klar til en festlig stemning. Køb din Levis skjorte Odense hos Onkel P butikken.

Onkel P har altid Levi's jeans på udsalg og til black friday finder du skarpe Odense Black Friday Levis tilbud.