Levi's

Levi's® er tilbage hos Onkel P - Den oprindelige Levi's store i Odense.

Onkel P herre butikken hed Levi's Store Odense før vi fik vores nuværende navn. Så Levi's is coming home til Onkel P. 

Du finder Levi's 501, 511 og 512 jeans i mange farver og vaske, dertil de klassiek Levi's denim jakker, t-shirts og sweatshirts så du kan være klar til dit denim look fra den førende og producent af kvalitets denim tøj. 

Sorter stigende

26 vare(r)

Sorter stigende

26 vare(r)

Levis store i Odense

Den oprindelige Onkel P butik i Odense var en Levi’s Store. Nu er Levi’s kommet tilbage til Onkel P igen. Onkel P er en førende tøjbutikker i Odense var den oprindelige Levis store Odense og er glad for at være Levis butik igen. L

Hos Onkel P Levis store Odense finder du et udvalg af de klassiske Levis jeans og nye Levis jeans, Levis tee og Levis sweats. 

Levi's blev kendt med Bruce Springstreen og senere nogle fængende reklamer med den gule kult bamse  Flat Eric og pigerne husker sikker hvorden en hulk steg op a badekaret kun iført et par 501 Jeans. Og nu 2018 er Levis tilbage med storm. Rihanna lage instagram ned da hun tog et billedet af sig selv iført et par Levis bukser. 

Levis Historien

Det amerikansk tøjmærke blev grundlagt tilbage i 1853 i San Francisco af grundlægger Levis Strauss og er skaberen af cowboybuksen, som for første gang så dagens lys i 1870’erne. Levis er nu et af de mest anerkendte tøj brands og med det kendte logo. Den klassiske denim Levi’s jeans med det karakteristiske røde mærke placeret på den ene baglomme er et af de stykker tøj, der er tidsløst, og som du aldrig går galt i byen med.

Hos Onkel P fører vi den klassiske Levi’s 501 model i en sort 501 Jeans, blå 501 Jean og forskellige andre 501 jeans farver og vaske. Derudover finder du også inde med andre -Levis Jeans modeller som 511 Jeans og 512 jeans modeller. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde netop den, der passer dig bedst. Hvad end der er tale om den klassiske lyseblå Levis jeans, dark denim Levis jean, sort Levis jeans eller en helt tredje farve, så er Levi’s altid et go-to, når du hurtigt skal ud af døren, men stadig gerne vil se cool ud.

Levis 501 i Odense, Levis 512 i Odense eller Levis 511 i Odense finder du i hos Onkel P i Odense .

Par dine Levi’s jeans med en Levis t-shirt eller Levis skjorte for et flot look som er både er klassisk stil men samtidig en sikker stil. Du finder Levis Housemark tee, Levis SS Original HM tees, hvid Levis t-shirt, sort Levis t-shirt og navy Levis t-shirt hos Onkel P i Odense. Levis skjorter med korte ærner måske med et blomtret motiv er perfekt til sommerens outfit eller når du skal på ferie. En Langærmet Levis skjorte kan du bruge året rundt, om sommeren køber du Levis skjorten i Odense i oversize skjorte så du kan bruge den til en overgangs jakke over en Levis tee.

Når det bliver lidt koldere er det perfekt med en langærmet Levis tee i en lidt tykkere kvalitet eller en Levis hættetrøje med kænguru lommer, måske med Levis Graphic Po logo på fronten som du kan købe i forskellige farver. 

Skab det perfekte denim look med en Levis Trucker jakke, det er cowboy jakken som er klassiske cowboy jakke og er stadig elsket af mange. Læk mærket til knapperne med Levis logo hvor det kan se at du får en gennemført Levis denim jakke som du kan have i mange år.

Også den med et par sneakers og en hvid t-shirt eller en sweatshirt for et cool og retro hverdagslook look. Levi’s jeans er efterhånden blevet ikoniske og har den her helt specielle retro vibe over sig, som ingen jeans mærker endnu har formået at opnå i deres designs. Derfor skal du selvfølgelig også have muligheden for at shoppe de ikoniske jeans hos Onkel P. Du finder et udvalg af de klassiske Levis jeans, Levis tee og Levis sweats.

Levi's tænker på miliøet. 

Lev'is has udskrevet en forsker konkurance omkring hvordan der kan spares på den mængde vand som bruges ved produktionen af specielt denim jeans og jakker. De kalder det "Water Less" hvor der indstil nu er udviklet 20 nye innovative metoder bl.a ved at bruge flaske kapsler eller golf boldte i stedet for vand når når en forvasket effekt ønske opnået. Per 2017 er det lykkedes at mindske mægden af vand med hele 55%, men det stopper ikke her. Forskere i Levis Eureka Innovation Lab har valgt at dele alt deres research med alle som ønsker at videreudvikle teknikerne med det eneformål at spare vand og gøre noget for miliøet.

Onkel P har altid Levi's jeans på udsalg og til black friday finder du skarpe Odense Black Friday Levis tilbud.