Leon Louis

Da vi ikke skal have LL72 by Leon Louis i Onkel P butikken sælger vi alt resterede LL72 billigt i både online samt i butikken.LL72 udsalg så kvalitetstøj sælges til meget billige priser.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

LL72 BY LEON LOUIS udsalg

LL72 er navnet på en af kollektionerne skabt af danske Leon Louis. Den kompromisløse designer, inspireres især af Jack The Rippers tiden i London. LL72 er en mere kommerciel og mainstream udgave, af designerens mainline. Formsproget og detaljerne er de samme, men hele linjen kan vaskes ved 30/40 grader og er billigere end den kollektion vi ellers kender fra brandet.

DANSK DESIGN Leon Louis ser alt i 3D, med fokus på kroppens facon.

Det er vigtigt for designeren, at tøjet er behageligt og med plads til fuld bevægelighed. Brandet går aldrig på kompromis med kvaliteten og er altid på jagt efter nye materialer og kvaliteter. Med ideer hentet i middelalderen og ved gammelt militær tøj, har designeren fået skabt en smykke kollektion der matcher linjen. Med et præg af vikingetiden har Kim Vestergaard fra guldsmedeværkstedet To Form skabt dødninge lignende sølvringe, der matcher den utraditionelle tøj linje. Han har skabt en hel række af smykkeaccessories, der kan kombineres med tøjet.

INTERNATIONAL SUCCES Med et navn der bliver solgt i butikker over hele verden, må Leon Louis siges at have skabt en international succes. Designet kan blandt andet findes i New York, Oslo, London, Hongkong, Australien, Italien og Belgien. Han rejser ofte til Portugal, hvor han inspireres af deres måder at arbejde med læder på. Der har han eksempelvis skabt en af hans specialsyede signatur jakker, der kun produceres få stykker af.

SE UDVALGET AF LEON LUIS LL72

LL 72 designeren er kendt for sine sweats med lange hætter, buede kanter forneden på og tommelfingerhuller i ærmerne. Skrå lynlåse, maskuline veste og næsten alt i sort. Det er luksuriøst og kompromisløs mode. Hele kollektionen er skabt i det fra designeren genkendelige og unikke design. Det er skabt til modebevidste mænd, der tør være sig selv. Tøjet skaber et individuelt og til tider anderledes look. Alligevel er tøjet kreeret således, at det stadig nemt kan matches personligt. Med tidsløse farver, er det nemt at sætte sammen på tværs.

KØB LEON LOUIS billigt HOS ONKEL P

Onkel P er glade for at føre kollektionen fra den talentfulde designer Leon Louis. Vores kunder har her muligheden for at købe tøj af en designer der kæler for detaljer og kvalitets materialer. Som med alt andet på vores webshop, kan du købe tøjet med fri fragt, fri ombytning og retur. Vi har faktisk danmarks hurtigste fragt, så vi er klar til at sende dit nye outfit fra Leon Louis.