Legends | T-shirts

T-shirts fra Legends, når overarmene skal luftes

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Ledgens t-shirts med logo er tees i en god kvalitet til en fornuftig pris i regular størrelse. 

Du finder coin tees er en legend tee med et rundt logo på fronten i forskelle farver. Manly t-shirt er en ensfarvet kortærmet tee med LEGENDS skrevet på fronten i en kontrast farve. Legends manly t-shirt kan du købe i sort, hvid men også i andre farver som navy.

Legends t-shirts til konfirmaten i XS eller Small som gerne ikke er det formelle look, eller anden dages t-shirt. 

Når du din dreng ikke gider H&M mere så er Legends et godt valg og en fed t-shirt som kan bruges hele året, lag på lag t-shirt eller under en blazer. 

Ledgens tees er på grund af det minimalistiks look altid tidsløse og kan bruges sammen med dine jeans, chinos. Din legends tee er fed skole t-shirt, eller god arbejds t-shirt og mange kunder bruger den også til en flot gå i byen t-shirt.

Legends t-shirt i ferie tasken er et must, da den så anvendlig og en praktisk t-shirt. Når du tager på året lastival skal du huske at have rigelige t-shirts med, for du kommer til at svede og bliver nok lidt beskidt. Så er det godt at hvave maser af t-shirsts med som ikke er for dyre og du altid kan tage frisk t-shirt på og ikke lugter af sved og gammel mand.

Når du vælger en hvid, sort og navy ensfarvet t-shirts fra Legends med simpelt logo på fronten, så er du klart til at møde verden på din engen personlige måde med brystkassen stukket frem fuld af selvtillid. Som man siger er Legends born in t-shirts.