Legends | Sko

Sneakers, støvler - Legends sko til den modebeviste mand

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Legends er stadig et ungt mærke men har allerede vist at sko er et område de specielt er stærke på. Specielt på sneakers fronten og Chelsea boots men også lidt mere klassiske sko.

Når du vælger Legends sko skal du være opmærksom på at de er lidt store i størrelserne.

Typer af skind på dine Legend sneakers. Du kan vælge dine Legend sko forskellige typer læder forarbejdninger. 

Legend Sneakers, sneakers, sneakers,

Resort classic Sneakers, Silverlake Slip-on sneakers og Riviera Classic sneakers er alle semi håndlavet i Portugal i kvalitets materialer. Og kender man til sko er Portugal et af de lande som ikke er det billigste at fremstille sko i men helt klart hvor kvaliteten er i top.

Legends Resort Classic Sneakers

Her har du en sneaker hvor overdelen er i 100% skind eller ruskind, snørebåndet er oftest i matchende farver til skindet. Legends logoet er diskret præget i skindet over snørebåndene. Farverne er ud over de klassiske hvid og sort har resort classic fra Legends knækket hvid, brun i kollektionen i 2018. Sålen er i gummi i hvid farve eller rågummi der giver god komfort og en sko der er behagelig at bruge.

Riviera Classic Sneakers

Du kan godt sige at det er en opdateret version af Resort Classic Sneakers med et kantbånd og klare kvalitets syninger der ofte skaber en kontrast mellem overdel og sål. Sålen er i ekstra blødt gummi for en ekstra komfort men stadig med god støtte. Behandling af ruskind og nubuck læder er ens.