Legends | Sko

Sneakers, støvler - Legends sko til den modebeviste mand
Sorter stigende

1 vare(r)

Sorter stigende

1 vare(r)

Legends er stadig et ungt mærke men har allerede vist at sko er et område de specielt er stærke på. Specielt på sneakers fronten og Chelsea boots men også lidt mere klassiske sko.

Når du vælger Legends sko skal du være opmærksom på at de er lidt store i størrelserne.

Typer af skind på dine Legend sneakers. Du kan vælge dine Legend sko forskellige typer læder forarbejdninger. Nyt fra 2018 kommer Legend sko i Nubuck skind. Nubuck er almindelig læder som er garvet, farvet og slebet til det for den ruhed som ligner en meget fint ruskind. Ruskind og skind er altid på paletten hos Legend når de designer deres sko.

Legend Sneakers, sneakers, sneakers,

Resort classic Sneakers, Silverlake Slip-on sneakers og Riviera Classic sneakers er alle semi håndlavet i Portugal i kvalitets materialer. Og kender man til sko er Portugal et af de lande som ikke er det billigste at fremstille sko i men helt klart hvor kvaliteten er i top.

Legends Resort Classic Sneakers

Her har du en sneaker hvor overdelen er i 100% skind eller ruskind, snørebåndet er oftest i matchende farver til skindet. Legends logoet er diskret præget i skindet over snørebåndene. Farverne er ud over de klassiske hvid og sort har resort classic fra Legends knækket hvid, brun i kollektionen i 2018. Sålen er i gummi i hvid farve eller rågummi der giver god komfort og en sko der er behagelig at bruge.

Riviera Classic Sneakers

Du kan godt sige at det er en opdateret version af Resort Classic Sneakers med et kantbånd og klare kvalitets syninger der ofte skaber en kontrast mellem overdel og sål. Sålen er i ekstra blødt gummi for en ekstra komfort men stadig med god støtte. Behandling af ruskind og nubuck læder er ens.

Slip-on sneakers

Legends har deres bud på en slip-on sneaker som de kalder Silverlake Slip On Sneaker.

Slip-on skoen kommer i 2018 i beige og sort farver hvor overdelen er i 100 % ruskind. Skoen har et elastikbånd udenpå i matchende farve og med en gummi sål. Silverlake skoen er fremtillet til at kunne bruges hele året til det danske klime og ikke kun en sommersko. 

Chelseaboots

Er du til en pæne eller den mere afslappe chelseaboot så finder du du chelseaboot i skind fra Legends. De er fremstillet i med enten i blankt læder eller i ruskinds chelseaboot kvaliteter. De er fremtillet i Portugal simi hånlavet chelseaboots som gør de bare holder lidt længere. Legends sort chelsea boots, Legends grå eller Legends brun chelseaboot gør at du altid kan finde den farve som du synes om. Du finder Chelsea boots udsalg i Onkel P butikken i Odense og på side med chelseaboots tilbud.

Duften af rigtigt læder glemmer man aldrig og man for næst lyst til at stikke næsen helt næst på. Sådan er det når du får et par Legends Sko eller Legends Chelsea boot.

Når du så tager en Legend sneaker på mærker du virkelig at det er et naturmateriale at denne kvalitets sko er lavet af. Selv om din fod vil være istand til at ånde igennem læderet så anbefaler vi at du tager en strømpe i skoen for at fødderne ikke kommer til at svede for meget når du har skoen på en del dag.

 

Skift dine sko dagligt

Vi anbefaler også at du har mere end et par sko så du kan skifte. Det gør at din Legends sko vil holde meget længere tid. Når du ikke bruger skoen vil den i løbet af en dag komme af med den eventuelle fugtighed som stadig sidder i skoen hvis du har haft en varm fod.

Med det store udvalg af Legends sko i Onkel P butikken finder du helt sikkert mere end et par som passer til din tøjstil.