Legends | Skjorter

Fine skjorter fra modebevidste Legends

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Legends skjorte er en blød og klassisk skjorte design. Legends leverer skjorter i button-down stilen, skjorten med et afslappe look. Normalt designes skjoret i bomuld men i det danske mærke Legends og Copenhagen leverer de gerne skjorter i hør og andre kvaliteter - nogle gange i hamp! Deres skjorter kommer i flere farver og i årstidens farver og er både med korte og lange ærmer, stribede og ensfarvet, men endnu har vi ikke set en blomstret skjorte - måske oversaker de os til kommende sæson? Det er et godt og klassisk valg til en modeskjorte og du vil have glæde af Legends skjorte i lang tid. Vi har kun gode kommentarer fra kunder og en ros til Legends!

De er meget klassiske i ders snit og vi fornemmer at det er den smalle skjorte som prædger deres kollektion. Dvs. det er skjorter til den slanke mand og de er ikke for store. Vi har andre skjorter til den større mand bla Venti skjorten fra Tyskland. Den hedder slim men den er original og til alm bygning. Vi har skjorter til den store mand og spørg endelig hvis den ikke lige er til at se- vi har helt op til 48!

 

TIP: Legends skjorte og alle skjorter bør vaskes på skjorte program. Hvad vil det sige? Det vil sige at det er en kort vask og ofte på 30C, med en centrifuge på ca 800 omdrejninger. Det gør at skjorten er en anelse mere "våd" end når du centrifugerer på f.eks.1400 eller1600 omdrejninger. Du kan tage skjorten ud af maskinen (efter endt vask) og hænger på bøjle med det samme, herefter dryp-tørrer skjorten ( det vælter IKKE med vand) og den bliver glat og fin somom den er strøget!

Hvis du er helt skjorte nørd..så anbefaler vi (med stor succes) at bruge anti-kalk tabletter! Du kan dele tabletten i 2 halve da det er rigeligt til en vask. Udover anti-kalk tabletten bruger vi soda pulver til hvid vask. HUSK at tøjet/skjorter bliver mindre krøllet af en mindre fyldt maskine end en stop-fyldt maskine. Ingen af delene er dyre og fås i mange supermarkeder og købmænd. Det eneste du bliver overrasket over, er den vask du åbner for, efter endt vaske tid!

- Hurra, du behøver derfor ikke stryge skjorter mere!

Hvis du ikke har et skjorteprogram bør du vaske på ca. 30C. Du bør ikke vaske med jeans eller andre grove materialer da det slider meget på en fin skjorte, og den bliver kedelig at se på. Brug gerne kalk tabletter der renser hårdt vand under vask af skjorter, dermed opnår du et længere skjorteliv og farven skinner som ny, prøv det!