Legends | Bukser

Til casual og fint brug - Legends har hvad du har brug for

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Legends bukser finder du hos Onkel P med det største udvalg i Syddanmark i de nyeste styles, og specielt indenfor jakkesæt bukser eller som også er kaldt suit pants.

Legends bukser er en suit pant med elastik i livet og på nogle modeller også snøre. Buksen er lidt moderne stumpet og sidder til men er ikke til den helt smalle og langbente fyr. Legends Hermosa buksen kommer i en vinterudgave med lidt tykkere stof og sommer udgaven er naturligvis i en tyndere kvalitet. Udover de klassike Hermosa black og Hermosa Dark Navy kommer Hermosa pants også i farver som grey, ecu, tan og mange flere. Legends buks er et populært valg blandt yngre mænd, og det fortælles at de føles som en meget behagelig buks der føles "som om du er hjemme hele tiden". Den sammenlignes også "med en jogging buks" - fordi den er så blød at have på og den falder pænt. Det er en buks du kan benytte til daglig men også til fest med en flot skjorte eller blazer til. På hermosa buks er der elastik, den kan IKKE ses når buksen er på, det er ligesom den forsvinder og buksen ligner alle andre bukser, blot pænere.  Century buks er med lidt elastik bagtil (på en anden måde end hermosa) samt stropper til livrem og knap samt lynlås fortil. Century er lige så meget en chino / jakkesæts buks/ suit pants. Alle bukser fås i mange farver og størrelser. De er med en smule stretch og selvfølgelig bomuld.

Hermosa shorts er baseret på det samme snit som Hermosa buksen men naturligvis en en kort udgave til midt på låret. Med Legends Hermosa shorts er du klar til sommerern med sort, navy farver eller lysere som tan eller grå.

LA Trousers er igen en suit pants men med lidt plads i buksen og lige op og ned. Det er dog ikke løs hængende buks. Legends LA Trousers suit pants kan du købe i navy og sort farve og hver sommer har vi dem også i en grå eller lysere farve.

Century trousers er en suit pant med knaplukning og bælte stropper. Legends century trousers er en lidt mere klassisk jakkesæts buks med lidt stump men en elegant klassisk flot pasform. Legends century buksen kommer i en sort og mørk navy farve.

Kom ind i Onkel P butikken i Odense og se det størte udvalg af Legends bukser. Vi står altid med den bedste service i byen og på webshop! 

Hvis du ikke kan finde hvad du søger, så kontakt os - vi kan være behjælpelige og ellers skaffer vi det hjem til dig!

Er du i tvivl, så kontakt os, vi er dansk webshop med en fysisk butik i Odense C. Vi er en anden type butik der yder en flot service, og det laver vi af. Vi er glade når vores kunder er glade og tilfredse, og vi prøver ihærdigt at få vores gode budskab ud til jer kunder. Støt op om en god butiik der både er dansk-ejet og privat-ejet.