Legends

Legends udsalg på Legends herretøj og Legends herresko og støvler i Onkel P butikken i Odense.Stort udvalg af Legends herretøj, Legends herre sko og Legens herre Chelsea boots.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Legends of Copenhagen i Onkel P herrebutikken

Her er et herretøjmærke, som du skal søge for at holde godt øje med! Legends of Copenhagen startede med at producere  herremode i København i 2013 og har lige siden været en vigtig del af den danske streetwear kultur. Kvaliteten er i top, og mærket appellerer især til den modebevidste mand. Legends tøjmærke laver klassikere, der alle har et udtryk, der passer til nutidens modebillede bl.a. t-shirts med grafiske print og skjorter i 100% bomuld.

Legends herrebukser som Legend Hermosa Suit Pants og Legends Century Trousers eller Legends LA Trousers er evige vindere hos mange. Buksen sidder perfekt og er et valg for mange kunder. Det er en buks der stumper en anelse ifht andre bukser, og det er helt bevidst. Legends bukser er et lækkert vlag til meget rimelige priser og i manmge af sæsonens farver. 

Legends overtøj finder du også i Legends kollektionen hos Onkel P i Odense både den lette overgangs jakke men også den tykkere vinter jakke til den koldere tid. Legends bragte os Legends Etty Jakken som er en let kort overgangs-jakke i 2017 som i 2018 er blevet erstattet af Legends Lima jakken som er lidt det samme snit som Etty Jacket men er i en lidt tykkere kvalitet i bomuld og med en foret polyester kvalitet. Lima jacket er en i sikker vinder og kommer i tidsløse sort og navy farve og sommer, forårets Khaki farve. Legends Lima overtøj kan du mixe din stil og være med på trenden uden at det behøver at koste en formue. Legends overtøjet er klassisk tøj, men men med lidt typisk Legends street tøj stil. Legends tøjet kan let kombineres med andre Legends tøj men også andre brands. 

Et godt tip er lag på lag metoden "layers upon layers" - klimaet har ændret sig og vi føler at behovet er skiftet fra at eje den store uld jakke, til istedet at bruge flere lag. Det gør det letter at klæde sig inden arbejde. der er kommet langt mere lag på lag tøj. Det gør det muligt at være på sin arbejdsplads eller skolen uden at man behøver at få et hedeslag af en stor striksweater eller tyk foret uld frakke. Vi prøver at klæde vores kunder på, så man let kan tage et lag af uden af skulle blotte sig, men stadfigvæk være velklædt.

Skoene og sneakers fra Legends er klart at anbefale! Vi har ikke haft en eneste reklamation fra kunder, og vi kan kun anbefale de flotte og bløde sko. Skoene er produceret i Portugal og kommer i flere designs hver sæson. Rivera classic og Resort classic er "klassikere" hvert eneste år. De bliver fremstillet i flere farver bla. hvide, sorte, grå, beige, osv. Mange af skone bliver nu lavet i bøffel læder som giver et flot look og meget behagelige at gå med.

I Onkel P kan du også købe Legends chelsea boots. Det er den mest klassiske chelsea boots du kan finde på markedet. Den har den rigtige facon og runder rigtig i snuden, og er hverken flad i snude eller for smal over vristen. Den bliver fremstillet i bøffel læder og færdig håndsyet i Portugal. De sidste sæson støvler som vi har haft har været fra "kobe kvæg", dvs. det er kvæg der bliver brugt til det japanske og amerikanske marked, de bliver masseret, passet og plejet og kødet skulle smage helt fantastsik og være utrolig mørt (og dyrt). Legends opkøber herefter skindet (ikke koen) og laver om til sko og chelsea boots! Vi har støvlen til salg til meget rimelige priser. 

Mærket er inspireret af de afslappede vibes fra det sydlige Californien mixet med et simpelt og stringent skandinavisk look. Om det er Legends t-shirts, Legends Sweats , jakker, punge, Legends sko eller Legends skjorter, så er der ikke den ting,  som Legends ikke kan sørge for til dit klædeskab. Mærket er let af kombinere med andre mærker.

Legends accessories er der også kommet i kataloget. Her kan vi fremhæve Legends solbriller hvor du virkelige får noget for pengene. Legends briller har Carls Zeiss glas som du ellers kun finder i solbriller som fra Ray Ban. Også rammen er der kræset om, og du finder mange forskellige Legends solbrille design hos Onkel P i Odense. Temaet til Legends navne på solbrillerne er taget fra populære ferie destinationer som Acapulco, Macau og Cancun. Alle steder hvor du kan godt brug for Legends solbriller.

Legnds udsalg i butikken og online

Hos Onkel P sælger vi Legends tøj på udsalg så du for utrolig meget for dine penge når du handler Legends hos Onkel P herrebutik i Odense. 

Alt Legends tøj / Legends clothing kan vaskes på normal vis i vaskemaskine mm. andet står skrevet i siden af tøjet på vaskemærket. Vi anbefaler at vaske legends tøj fra Onkel P på ca 30C, det skåner både dit tøj og miljøet og du sparer penge!

Vi står parate til at servicere - du siger blot til, så er vi på pletten, med en god og hjælpende hånd!