Le Coq Sportif sko & sneakers

Le Coq Sportif Sneakers er inspireret af det retro look. Med stor inspiration fra tennisverdenen giver det unikke sneakers i flotte farver, der er meget komfortable. Størrelserne er en smule små, så du bør tage en størrelse større end normalt.
Sorter stigende

6 vare(r)

Sorter stigende

6 vare(r)

Franske Le Coq Sportif sports brand har skruet op for retro stemningen.

Hvis du er i 40-50års alderen har du sikkert haft le coq sportif sko og du erindrer at været stolt over at kunne vise dine venner, at du var med på trenden med Le Coq gummisko?!  - WOW nu er de franske sneakers tilbage og de yngre herrer synes nu også at Le Coq Sportif sko og sneakers er rigtig fede og passer til et sporty look !

Le Coq Sportif sko i mange klassiske farver som Le Coq Sportif grønne sneakers, Le Coq Sprtif blå sneaker. Mange Le Coq Sportif sneakers flotte sneakers som du kan bruge til sport men også til at fuldende en casual look sammen med jeans og shorts. Vi sælger skoen rigtig godt og mange kigger efter netop le coq sportif skoene. De kommer i mange designs og farever og de skifter meget ud alt efter sæson og temperament. Vores kunder elsker at se skoene igennem - enten det er på webshoppen eller i butikken. Det er faktisk dem de fleste mænd stopper op for, enten på deres vej til arbejde eller et ærinde, netop for at tage et ekstra kig på de fantastsik flotte sneakers, inden de igen går videre, eller popper ind i butikken! 

Le Coq er tæt knyttet til tennis sporten og har ad med succes hevet et par vindere hjem!

Arthur Ashe var en amerikansk tennisspiller fra 1969 frem til 1980, vandt 3 grand slam titler og ikke mindre end 33 single og 18 duble titler! Han har fået et stadion, hvor berømte US Open spilles, opkaldt efter sig - og det må vi sige er stort, hvem kunne ikke lige tænke sige det? Og nu har Le Coq Sportif opkaldt en helt hvid tennis-sko efter Arthur Ashe, som er perfekt et sporty look.

Jannick Noah, en fransk tennis spiller, er også blevet sendt op til nettet. Han var kendt for at være en showman og være en farverig spiller på banen og han havde også en sangkarriere, sådan! Med 23 single titler og 16 duble titler skulle han også have en sko opkaldt efter sig.

Du er velkommen til at kigge indenfor i Odense, eller tage et nærmere eftersyn af vores flotte og unikke sneakers her på siden.