Le Coq Sportif sko & sneakers

Le Coq Sportif Sneakers giver dig et retro look med 2019 twist. Le Coq sko finder stor inspiration fra den klassiske tennis sko, du får unikke sneakers i flotte farver, der er meget komfortable.

Husk Le Coq Sportif sko størrelser er lidtsmå, så du bør altid tage en størrelse større end normalinnocent

Sorter stigende

7 vare(r)

Sorter stigende

7 vare(r)

Franske Le Coq Sportif sports brand er ren retro stemningen.

Hvis du er i 40-50års alderen har du sikkert haft et par Le Coq Sportif sko, og du husker hvor stolt du var over at kunne vise disse fantastiske sneakers til dine venner. Var du også med på trenden med Le Coq gummisko?  - Nu er er de franske sneakers mærket tilbage og de yngre herrer synes nu også at Le Coq Sportif sko og sneakers er rigtig fede og passer til både et unique og et klassisk look hvor du samtidig kan give dit look et sporty twist!

Klassiske sneakers farver

Le Coq Sportif sko kommer i mange klassiske farver, som du kan sammensætte med det meste af dit tøj. Le Coq Sportif grønne sneakers, Le Coq Sprtif blå sneaker eller hvide sneakers er bare flotte.

Du kan bruge dine Le Coq Sportif sneakers til sport, men også til at fuldende en casual look sammen med jeans eller shorts.

Mange mænd stopper ved vores butiksudstilling når de ser Le Coq sneakers i vinduet, og ofte med et lille smil på læben som et tydeligt tegn på genkendelsens glæde. ”Jeg har ikke set Le Coq Sneakers” i mange år høre vi ofte i butikken.

Le Coq Sneakers med historie

Le Coq er tæt knyttet til tennis sporten og har ad med succes hevet et par vindere hjem!

Arthur Ashe var en amerikansk tennisspiller fra 1969 frem til 1980, vandt 3 grand slam titler og ikke mindre end 33 single og 18 duble titler! Han har fået et stadion, hvor berømte US Open spilles, opkaldt efter sig - og det må vi sige er stort, hvem kunne ikke lige tænke sige det? Og nu har Le Coq Sportif opkaldt en helt hvid tennis-sko efter Arthur Ashe, som er perfekt et sporty look.

Jannick Noah, en fransk tennis spiller, er også blevet sendt op til nettet. Han var kendt for at være en showman og være en farverig spiller på banen og han havde også en sangkarriere, sådan! Med 23 single titler og 16 duble titler skulle han også have en sko opkaldt efter sig.

Du er velkommen til at kigge indenfor i Odense, eller tage et nærmere eftersyn af vores flotte og unikke sneakers her på siden.