Le Coq Sportif | Tøj fra den atletiske hane!

Franske Le Coq Sportif med den galende hane som deres logo - eller som Le Coq selv kalder det Den Atletiske Hane. Hanen er også kendt fra det franske nationalsymbol som 'Den galliske hane'. Le Coq Sportif holder sig ofte i farverne blå, rød og hvid som er farverne fra det franske flag også kaldet trikoloren. Det er ikke kun flagets farver men også symbolerne det udstråler frihed, lighed og broderskab som Le Coq sportif designerne har dybt forankret i tøj og sko kollektioner.  

Le Coq sportif tøj og Le Coq sportif sko er størrelserne lidt små, så du bør overveje at tage en størrelse større end du normalt vælger hvis du er skandinavisk af kropsbygning.

Velkommen til Le Coq sportif i Onkel P butikken Odense.

Sorter stigende

32 vare(r)

Sorter stigende

32 vare(r)

Et af verdens første sportsmærker

Le Coq Sportif er et af verdens første sportsmærker grundlagt i 1882 i det Nordlige Frankrig og har bidraget med fodboldsuniformer til bl.a. det franske fodboldslandshold. Klassisk foldboldt uniform fra Le Coq Sportif som det franske landshold spiller i, men også Tour de France hvor du kan købe "den gule cykel trøje" i Onkel P herrebutik. Så er du klar til året Tour de France eller en god gave til dine cykel venner.

Le Coq Sportif er et lækkert mærke og på baggrund af Le Coq tøjmærkets lange gode historien er det nu et af de "retro" sportsmærke som vinder frem og Le Coq tøjet og Le Coq skoene bliver solgt i livsstils butikker rundt om i verden. Onkel P teamet er stolte af at kunne tilbyde le coq sportif  til vores kunder i Onkel P butikken og på Onkel P webshoppen! Le Coq Sportif er igen blevet et omtalt og stort navn hos de danske mænd. Grebet af retro-bølgen er Onkel P nu stedet, hvor du finder Le Coq Sportif danmark og vi er Lec Coq Sportif i Odense og på Fyn.  

Selvom Le Coq Sportif nok er mest kendt indenfor fodbold sporten, så startede hele Le Coq eventyret faktisk gennem tennis sporten. I tennis sporten finder Le Coq stadigløbende inspiration til deres Le Coq Sportif sneakers og Lec Coq Sportif tennis sko. Senest har de opkaldt tennis sko efter historiske tennisstjerner som Arthur Ashe og Nanick Noah. 

Le Coq Omega løbesko og tennis sports sko er inspireret fra 1980erne og du finder dem i mange forskellige farver og finish hos Onkel P. Du kan komme ind i vores butik i Odense og prøve skoene og du kan selvfølgelig også bestille dem på nettet hvis det passer dig bedre. Vi sender dem til dig samme dag og har dag til dag levering til hele landet. I Odense har vi gratis.

Le Coq Sportif tøj - 2100 århundres look

Le Coq's tøj er sporty men ikke mere end det også fint passer sammen til et afslappet og sporty 2100 århundred look. 

Le Coq Sportif hættetrøje og sweatshirt er tidsløse og perfekte til at tage på når der skal hygges med familen i hjemmet, eller en tur i byen med vennerne. Det er gennemført sporty, naturlig genkendligt og har et udsøgt casual look. Onkel P startede med at forhandle Le Coq tøj i efteråret 2017 og vi har udvidet Le Coq sortimentet. Kom og se de nye Le Coq Sportif 2021 tøj og sko kollektioner i Onkel P butikken.

Le Coq er kendt af de modne herre som stopper op for det er bare "gensynets glæde" at se Le Coq komme stært tilbage. Men vi er også så glade for at kunne introducere Lec Coq Sportif til de unge.

Det er fransk, lidt frækt, kækt og dejligt med lidt anderledes. 

Le Coq Sportif t-shirts er ikke kun farverige og også med lidt kant. Se på vores fodbold-retro inspirerende trøjer. Tees kommer gerne med et lille v-udskæring, men er ellers meget klassisk og de har ofte en strib af de franske farver, rød, blå og hvid. Mange af deres kollektioner kommer i farverne grå, rød, blå og hvide farver- de er tæt knyttet til det franske flags farver!

Le Coq Sportif SS21 og AW21. Le Coq Sportif tøj og Le Coq Sneakers er nu klar med efterår og vinter kollektioner i Onkel P butikken i Odense.  

Le Coq tøj 2021 er kommet i butikken, du vil se flotte Le Coq t-shirt og sweats i de nye farver styles, Sweats og hættetrøjer i farverne sort, grå og blå farver. 

 TIP : Husk at Le Coq Sportif er lidt små i størrelserne

Ved et fransk mærke som le coq sportif er størrelser lidt små for de fleste der er normalt ser på skandinaviske størrelser. Derfor anbefaler vi; er du normal størrelse og du er ca. en Medium så bør du overveje at købe en størrelse Large. Hvis vi ikke har størrelsen på websiden, så kontakter du os blot og vi finder ud af pasform og størrelse til dig eller gaven du vil købe.

Du kan ringe dirkete til Le Coq Sportif eksperten i Onkel P butikken på Telefon 53514151 eller via email på : info@onkelp.dk