Kygo Life & Sound

Kygo - Much more than just music

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kygo er en af de hotteste DJ's i øjeblikket med det ene hit efter det andet. Kygo er Norsk og har nu lagt sit navn til en lyd serie og tøj. Køb Kygo i Danmark får du i Onkel P i Odense, ikke kun en fantastik lyd men også Kygo Caps og Kygo Kastetter og snart også tøj.

Bag kunstnernavnet dækker en herre ved navn Kyrre Gørvell-Dahll som i øjeblikket rider på succesbølge efter hits med Firestone og mange hits og arrangementer i Danmark, Europa og resten af verden. Og i 2018 besøgte han til Tinderbox festivallen i Odense

Onkel P har nu fået hele Kygo kollektion i butikken af Kygo Høretelefoner og Kygo Øretelefoner fra top modellen A4 en Bluetooth headphone med 16 timers batteri liv med høj lydkvalitet. Lyd serien kommer i 4 forskellige farve som passer til brugerens stil og behov. Kygo Høretelefonerne er utrolig bløde og sidder udenpå øret og helt perfekt så det ikke klemmer på solbrillen. Og så kommer de i 4 forskellige farver fra palme grøn, sort, hvid og grå. Hvis du er mere til ledning så har finder du en fantastisk udvalg fra Kygo sound. Også Kygo A2 modellen har vi ventet spændt på at kunne tilbyde i butikken

Kygo øretelefoner har en fantastisk lyd om du vælger Kygo Earphones trådløst eller med ledning. Ledningen er praktisk flad så den ikke bliver let at pakke ud når du har brug for at høre din favorit musik. Farverne udvalget er stort, sort, hvid, Palm, burgundy, strom grey.

Alle Kygo Sound produkter er unisex, det vil se at du og din kæreste kan vælge jeres farve Kygo høretelefoner og Kygo øretelefoner. 

Du finder Kygo lyd og Kygo tøj på udsalg hos Onkel P, så følg vores nyhedsbrev.

Kygo sound er udviklet og testet i Danmark på de samme laboratorier som også står bag B&O.