Knowledge Cotton Appeal | Skjorter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Knowledge cotton fremstiller den mest fantastiske bottom down skjorte i en tyk lækker bomulds kvalitet. KCA er et gammelt dansk mærke som lige ved hvad danske mænd har brug for når de skal vælge skjorte og det er Onkel P butikken i Odense helt enige i.

Knowledge Cotton Apparel NOS bottom-down skjorte i hvid og blå farver er en klassik oxford skjorte som har deres trofaste publikum men også nye Knowledge Cotton Apperal skjorte tilbængere kommer til. Knowledge cotton skjorten har en god pasform og er fremstillet i økologisk bomuld med det anerkendte GOTS certificering. KCA er meget aktiv i brugen af bæredygtige skjorte materialer og økologiske herre skjorter.

Du kender Knowledge Cotton Apperal skjorten på den lille ugle logo som du enten finder på brystet eller nederst på skjorten, men altid diskret og et tegne på god stil i de flestes øjne.

Skjortepleje vejledning finder du altid meget detalieret på din Knowlege Cotton Apperal skjorte så du ikke er i tvivl om hvorden den skal vaskes, stryges og plejes. Hvis du er i tvivl ringer du bare til Palle eller kommer ind og taler med ham i butikken, så hjælper vi gerne.