Knowledge Cotton Appeal | Bukser

Bløde chino bukser - den med uglen 

Det gælder om at finde nogle busker som er behagelige at have på men også får dig til at se godt ud.

Du husker sikkert tøjet med ugle logoet, det danske tøjmærk Knowledge Cotton Apparel. De fremstiller de mest behagelige herre chinos der passer til det meste af dit andet tøj. Som et plus er det alt sammen fremstillet  i certificerede økologisk materialer.

Ring til Palle i butikken på numeret øverst til højre hvis du er i tvivl om størrelse eller hvad buks du vil vælge.

Sorter stigende

9 vare(r)

Sorter stigende

9 vare(r)

Et dansk familie ejet mode firma med en klar mission 

Knowledge Cotton Apparel er et traditionsrigt dansk tøj firma men isom fremstiller kvalitets Chinos og bukser i økologisk og bæredygtig bomulds kvalitet. Familien som ejer firmaet sætter ikke kortsigtet profit foran kvalitet. Vi taler om KCA et familie ejet firma som holder fast i sine traditioner og konstant har haft fokus på bæredygtige og økologisk materialer og er et forgangs mærke på disse områder. Og så behøver dine bukser slet ikke at koste mere på grund at det valg.

Knowledge Cotton Apparel Bukser er ikke bare bukser, søger du kvalitets chinos så se efter Knowledge Cotton Apparel chinos, navnene du sikkert genkender er her Knowledge Cotton Pistol Joe eller Knowledge Cotton Chuck the Brain bukserne.

Knowledge Cotton Apparel slim-fit bukser

Knowledge Cotton Apparel Pistol Joe buksen er slim-fit med lidt stretch så skal buksen sidde godt til er det et sikkert valg. Den sidder specielt godt hvis du er lidt spinkel bygget og til de yndre herre der vokser i længden. Materialet er yderst blødt således har vi mange kunder som kommer igen og ingen after denne buks når de er vokset ud af buksen eller bare efter en anden farve.

Knowledge Cotton apperal - klassisk chino bukser

Knowledge Cotton Apparel Chuck the Brain buksen er en klassisk chino med lidt mere plads end Pistol Joe modellen og uden det stræk. Chino stoffet er behagelig blødt som en klassisk kvalitet chino.

Hvad farve skal dine KCA busker være? Knowledge Cotton Apparel bruger lidt andre farve navne, således hedder navy farven "Total Eclipse", den mørke grå "Phantom" eller lys "Tuffet" farvet chino buks. Knowledge Cotton Apparel shorts så er du klar til sommeren hvor benene skal luftes.