Knowledge Cotton Appeal | Bukser

Danske Knowledge Cotton Apparel giver os rigtig flotte og meget behagelige Chinos i GOTS Certificerede økologisk materiale. Ring til Palle i butikken på numret øverst til højre hvis du er i tvivl om størrelse eller hvad buks du vil vælge.
Sorter stigende

12 vare(r)

Sorter stigende

12 vare(r)

Knowledge Cotton Apparel er et gammelt dansk tøj firma som fremstiller kvalitets Chinos og bukser i økologisk og bæredygtig bomulds kvalitet.

Vi taler om KCA et familie ejet firma som holder fast i sine traditioner og konstant har haft fokus på bæredygtige og økologisk materialer og er et forgangs mærke på disse områder. Og så behøver dine bukser slet ikke at koste mere på grund at det valg.

Knowledge Cotton Apparel Bukser er ikke bare bukser, søger du kvalitets chinos så se efter Knowledge Cotton Apparel chinos, navnene du sikkert genkender er her Knowledge Cotton Pistol Joe eller Knowledge Cotton Chuck the Brain bukserne.

Knowledge Cotton Apparel Pistol Joe buksen er slim-fit med lidt stretch så skal buksen sidde godt til er det et sikkert valg. Den sidder specielt godt hvis du er lidt spinkel bygget og til de yndre herre der vokser i længden. Materialet er yderst blødt således har vi mange kunder som kommer igen og ingen after denne buks når de er vokset ud af buksen eller bare efter en anden farve.

Knowledge Cotton Apparel Chuck the Brain buksen er en klassisk chino med lidt mere plads end Pistol Joe modellen og uden det stræk. Chino stoffet er behagelig blødt som en klassisk kvalitet chino.

Hvad farve skal dine KCA busker være? Knowledge Cotton Apparel bruger lidt andre farve navne, således hedder navy farven "Total Eclipse", den mørke grå "Phantom" eller lys "Tuffet" farvet chino buks. Knowledge Cotton Apparel shorts så er du klar til sommeren hvor benene skal luftes.