Knowledge Cotton

Du kender den lille ugle som er Knowledge Cotton Apparel logo. Du får bløde chino bukser, elegante jakker og flotte skjorter.

Når bæredygtige materialer og økologiske GOTS materialer bare ikke er nok. Fra 2019 er Knowlege Cotton Apparel tøj mærket også Carbon Neutral i deres tøj fremstilling samt Vegan certificeret. Et herre tøjmærke som går forrest og viser vision omkring at der ikke behøves at gå på kompromis og der tages hensyn til miliøet og de næste generationer.

 

 

Sorter stigende

16 vare(r)

Sorter stigende

16 vare(r)

KNOWLEDGE COTTON APPAREL tøj

Knowledge Cotton Apparel er også kaldt Knowledge Cotton eller bare KCA. Bag navnet ligger Danmarks førende produktion af bæredygtig tøj, økologisk mode tøj og langt det meste af deres tøj er vegan tøj. Knowledge cotton fremstille kun tøj til mænd.

Knowlegde cotton apparels historie og deres vison er unique og ikke mindst er det imponerende den måde de fortæller deres klare budskab. Et budstab om at vi skal passe på vores natur, via genbrug og fremstilling af bæredygtigt tøj.

Det er klassisk fashion, med både stil, attitude og god samvittighed.

Brandet er ikke bare kendt for de moderigtige looks de skaber, men også for deres bevidsthed og omtanke for miljøet. Deres innovative tanker, har skabt et fashion brand, der kan shoppes med god samvittighed. Teamet bag har respekt for naturen og for miljøet. De formår at fremme et budskab med bæredygtige tanker. Tankerne har været der helt fra begyndelsen, da Jørgen Mørup i 19060’erne skabte mærket, med en mission om, altid at producere sine kollektioner i naturlige og rene produkter. Tankerne kan ses, i det du har på. De gør en forskel i tøjbranchen og kan gøre en forskel i dit klædeskab!

KNOWLEDGE COTTON TIL MÆND

For Knowledge Cotton Apparel, handler det både om at få mændene til at se godt ud, men også at føle sig godt tilpas i det de har på.

Knowledge cotton tøj har et klassisk look med trendsættende detaljer, det skal på alle måder føltes rigtigt at købe.  De skaber alt fra knowledge cotton skjorter og knowledge cotton bukser, til knowledge cotton frakker med accessories som bløde huer og halstørklader.

Det danske tøj brand, producerer tidssvarende modetøj, i bæredygtige og økologiske materialer. 

Knowledge Cotton Apparel er historien om at gøre en miljørigtig forskel i tøj branchen. Man arbejdede ud fra et simpelt koncept; Gain Knowledge, Take Action, Earn Respect. Tøj og mode generelt handler om mere, end bare at opnå det rigtige look.

Aldrig at gå på kompromis med stil, komfort og kvalitet √ - Knowledge Cotton Apparel = 100 % økologisk bomuld eller anden miljøvenlig materiale = højeste kvalitet √

KNOWLEDGE COTTON stort UDVALG

I Onkel P butikken finder du et stort udvag a både det klassiske knowledge cotton tøj men vi har også et stort udvalg af den nyeste kollektion. Vi er vilde med både de minimalistiske og stilrene looks, men har samtidig udvalg fra deres produktion med prints og lækre detaljer. Især deres kendetegnene ugle-print og deres produkter er økologske materialer efter Global Organic Textile Standard (GOT certificeret) eller af genbrugs materialer. I det heletaget er økologi og bæredygtighed et varemærke som Knowledge Cotton Apparel holder fast ved. Du finder et stort udvalg af Knowledge Cottons økologisk GOT certificeret produkter hos Onkel P. Du finder flere økologiske produkter på vores økologisk produkt side og vi deler løbende information omkring bæredygtig tøjproduktion og omkring økologi via journal og vores nyhedsbrev. Du kan derfor være sikker på at dit køb af Knowledge Cotton er dit køb værd! Knowledge Cotton Apparel | Stort udvalg online på Onkelp.dk Knowledge Cotton Apparel, vil være det sikre valg for dig. Deres tøj er som skræddersyet, og fåes i mange størrelser. Farverne følger tidens tendenser og går ofte igen, så tøjet kan bruges i flere sæsoner.

Udvalget ligger både i stilrene skjorter, klassiske chino’s som Knowlege Cotton Pistol Joe eller Knowledge Cotton Chuck the brain bukser, smarte sweatshirts, print t-shirts og Knowlege Cotton overtøj kvalitetsjakker, f.eks. de kendte Knowledge jakke også kaldet PET jakker som er lavet af genbrugsflasker. Det er ikke kun en god historie men også en vigtig del af Knowlege Cotton Apparal fokus på bæredygtig fremstilling af tøj.

I Knowlegde cottone Apparal kollektionen hos Onkel P herrebutik finder du også et stort udvalg af bukser og Knowledge cotton trøjer, til hverdag og fest.

Tøjet med ugle logo

Du genkender måske den lille ugle som er Knowlegde Cottons logo som du også finder i mange af deres print. Måske er du til det klassiske ugle motiv T-shirt eller et par Pistol Joe bukser i mange forskellige farver?

En af Onkel P butikkens mest solgte vare er Knowlegde cotton buksen`Pistol Joe`, den er simpelthen en fantastisk buks som har en pasform udover det sædvanlige. Alle drenge, unge fyre og mænd der får denne buks på, smiler af velbehag! Vi har derfor erklæret Pistol Joe buksen fra Knowledge Cotton Apparel som den mest købte, eftertragtede og smarte modebuks der findes. Buks-prisen er en meget god pris for et par certificerede øko bukser og vi matcher prisen hvis man finder den billigere på en anden webshop eller butik. Vi vil være de billigste og vi satser stort på Onkelp.dk og vores vel-associerede modetøjs udvalg. Vi har kunder der beholder Pistol Joe buksen på og aldrig tager den af, da den er meget blødere og komfortabel end den buks de kommmer! Vi har et udvalg af slimfit bukser som kommer i behageligt økologisk bomulds kvalitet med lidt stræk, i farverne Burned Olive, Total Eclipse (Navy), Tuffet (mørk sandfarve), Phantom (mørk grå) og Brindle (lys sandgrå) i de mange størrelser. Men du finder også andre populære bukser og shorts hos onkel p fra Knowlege cotton.

Knowledge Cotton Apperal Button Down Oxford Skjorter-GOTS, finder du på shoppen i de 2 mest populære farver, hvid og mørkeblå (total eclipse) skjorter er selvfølgelig begge i økologisk gots certificeret bomulds kvalitet. Den meste købte t-shirt må være KCA owl print hvid t-shirt det er en nos vare der er på lager, den kommer også i andre flotte farver end hvid og selvfølgelig følger KCA op med sæson varer i flere farver der passer til tidens trends og årstid. Vi har gjort det nemt for dig, at sammensætte dit hele eget personlige look, med stilsikre produkter fra Knowledge Cotton.

KØB KNOWLEDGE COTTON HOS ONKEL P i odense

Du kan hos Onkel P, helt sikkert finde dit næste Knowledge Cotton sæt. Vi har sørget for at have et bredt udvalg af det lækre mærke, i mange størrelser. Vi har udvalgt tøjet, så det kan mikses på et utal af måder, der passer til netop din stil. Onkel P har som altid gratis fragt, gratis retur og ombytning. Vi sender dine Knowledge Cotton, med Danmarks hurtigste fragt. Husk vi matcher altid prisen på din køb af Knowledge Cotton hos Onkel P hvis du finder den bestilte vare billigere i en anden dansk webshop på den dag du bestiller.