Knowledge Cotton

Du kender den lille ugle som er Knowledge Cotton Apparel logo. Du får dejlige chino bukser, elegante jakker og bløde skjorter. Når bæredygtige materialer og økologiske materialer bare ikke er nok.
Sorter stigende

15 vare(r)

Sorter stigende

15 vare(r)

KNOWLEDGE COTTON APPAREL

Knowledge Cotton Apparel også kaldt Knowledge Cotton eller bare KCA, er bæredygtig og økologisk mode til mænd. KCAs historie og deres vison er bare så unique fordi de bare gør det, fordi de mener det og så fortæller de historien på en imponerende måde.

Det er klassisk fashion, med både stil og attitude. Brandet er ikke bare kendt for de moderigtige looks de skaber, men også for deres bevidsthed og omtanke for miljøet. Deres innovative tanker, har skabt et fashion brand, der kan shoppes med god samvittighed. Teamet bag har respekt for naturen og for miljøet. De formår at fremme et budskab med bæredygtige tanker. Tankerne har været der helt fra begyndelsen, da Jørgen Mørup i 19060’erne skabte mærket, med en mission om, altid at producere sine kollektioner i naturlige og rene produkter. Tankerne kan ses, i det du har på. De gør en forskel i tøjbranchen og kan gøre en forskel i dit klædeskab!

KNOWLEDGE COTTON TIL MÆND For Knowledge Cotton Apparel, handler det både om at få mændene til at se godt ud, men også at føle sig godt tilpas i det de har på. Deres klassiske look med trendsættende detaljer, skal på alle måder føltes rigtigt at købe. Teamet bag Knowledge Cotton Apparel har produceret flere kollektioner og design ideerne fortsætter. De skaber alt fra skjorter og bukser, til frakker og tilbehør, accessories. Altsammen til mænd, der vil se godt ud. Det danske brand, producerer tidssvarende modetøj, i organiske og økologiske materialer. Du finder et stort udvalg fra det økologiske mærke Knowledge Cotton Apparel –

Knowledge Cotton Apparel er historien om at gøre en miljørigtig forskel i tøj branchen. Man arbejdede ud fra et simpelt koncept; Gain Knowledge, Take Action, Earn Respect. Tøj og mode generelt handler om mere, end bare at opnå det rigtige look.

Aldrig at gå på kompromis med stil, komfort og kvalitet √ - Knowledge Cotton Apparel = 100 % økologisk bomuld eller anden miljøvenlig materiale = højeste kvalitet √

KNOWLEDGE COTTON UDVALG Hos Onkel P, har vi lidt af det hele fra kollektionerne. Vi er vilde med både de minimalistiske og stilrene looks, men har samtidig udvalg fra deres produktion med prints og lækre detaljer. Især deres kendetegnene ugle-print og deres produkter er økologske materialer efter Global Organic Textile Standard (GOT certificeret) eller af genbrugs materialer. I det heletaget er økologi og bæredygtighed et varemærke som Knowledge Cotton Apparel holder fast ved. Du finder et stort udvalg af Knowledge Cottons økologisk GOT certificeret produkter hos Onkel P. Du finder flere økologiske produkter på vores økologisk produkt side og vi deler løbende information omkring bæredygtig tøjproduktion og omkring økologi via journal og vores nyhedsbrev. Du kan derfor være sikker på at dit køb af Knowledge Cotton er dit køb værd! Knowledge Cotton Apparel | Stort udvalg online på Onkelp.dk Knowledge Cotton Apparel, vil være det sikre valg for dig. Deres tøj er som skræddersyet, og fåes i mange størrelser. Farverne følger tidens tendenser og går ofte igen, så tøjet kan bruges i flere sæsoner.

Udvalget ligger både i stilrene skjorter, klassiske chino’s som Knowlege Cotton Pistol Joe eller Knowledge Cotton Chuck the brain bukser, smarte sweatshirts, print t-shirts og Knowlege Cotton overtøj kvalitetsjakker, f.eks. de kendte PET jakker lavet af genbrugsflasker der er en del af deres store sustainability program. Der er både bukser og trøjer, til hverdag og fest.

Måske er du til det klassiske Ugle motiv T-shirt eller et par Pistol Joe bukser i mange forskellige farver? Onkel P´s mest solgte vare er buksen`Pistol Joe`, den er simpelthen en fantastisk buks som har en pasform udover det sædvanlige. Alle drenge, unge fyre og mænd der får denne buks på, smiler af velbehag! Vi har derfor erklæret Pistol Joe buksen fra Knowledge Cotton Apparel som den mest købte, eftertragtede og smarte modebuks der findes. Buks-prisen er en meget god pris for et par certificerede øko bukser og vi matcher prisen hvis man finder den billigere på en anden webshop eller butik. Vi vil være de billigste og vi satser stort på Onkelp.dk og vores vel-associerede modetøjs udvalg. Vi har kunder der beholder Pistol Joe buksen på og aldrig tager den af, da den er meget blødere og komfortabel end den buks de kommmer! Vi har et udvalg af slimfit bukser som kommer i behageligt økologisk bomulds kvalitet med lidt stræk, i farverne Burned Olive, Total Eclipse (Navy), Tuffet (mørk sandfarve), Phantom (mørk grå) og Brindle (lys sandgrå) i de mange størrelser. Knowledge Cotton Apperal Button Down Oxford Skjorter-GOTS, finder du på shoppen i de 2 mest populære farver, hvid og mørkeblå (total eclipse) skjorter er selvfølgelig begge i økologisk gots certificeret bomulds kvalitet. Den meste købte t-shirt må være KCA owl print hvid t-shirt det er en nos vare der er på lager, den kommer også i andre flotte farver end hvid og selvfølgelig følger KCA op med sæson varer i flere farver der passer til tidens trends og årstid. Vi har gjort det nemt for dig, at sammensætte dit hele eget personlige look, med stilsikre produkter fra Knowledge Cotton.

KØB KNOWLEDGE COTTON HOS ONKEL P Du kan hos Onkel P, helt sikkert finde dit næste Knowledge Cotton sæt. Vi har sørget for at have et bredt udvalg af det lækre mærke, i mange størrelser. Vi har udvalgt tøjet, så det kan mikses på et utal af måder, der passer til netop din stil. Onkel P har som altid gratis fragt, gratis retur og ombytning. Vi sender dine Knowledge Cotton, med Danmarks hurtigste fragt. Husk vi matcher altid prisen på din køb af Knowledge Cotton hos Onkel P hvis du finder den bestilte vare billigere i en anden dansk webshop på den dag du bestiller.