Kamilla Rasmussen

I den fysiske Onkel P butik finder Du et meget større udvalg af butterfly's, slips og lommeklude end her på websiten. Så hvis det du søger ikke er her på siden så ring direkte til butikken på 53514151 og vi viser gerne over facetime eller sender billeder til dig. Kom ind in i Onkel P butikken i Odense så hjælper Dan, Lizette eller en af de andre erfarne medarbejdere dig gerne.
Sorter stigende

4 vare(r)

Sorter stigende

4 vare(r)

Kamilla Rasmussen butterfly's

Danske Design Kamilla Rasmussen er navnet bag den førende designer og producerer butterfly’s. Kamilla designer alle kollektionerne selv og en stor del af produkterne, produceres i Danmark. Butterfly til modebevidste mænd Kamilla Rasmussen skaber butterfly’s til mænd der sætter pris på god stil og lækkert design. Hun udvælger nøje de bedste kvaliteter og har særligt en forkærlighed for bomuldskvaliteter. Designeren rejser rundt i hele verden for at finde sin inspiration til kollektionerne og laver både klassisk smukke butterfly’s og samtidig kollektioner med fede prints der giver ekstra kant. Kamilla kan godt lide at producere produkter du ikke finder andre steder, og har blandt andet skabt butterfly’s i mat look eller med blomster print, som står ud fra mængden. De kendte går i Kamilla Rasmussen design Kamilla Rasmussen har med sin unikke design, udmærket sig nok til, at flere af de kendte bruger hendes butterfly’s. TV2 Voice, Brystgalle og Vild med dans, er bare nogle af de events, Kamilla har været designer og leverandør til. Det er ikke uden grund, at designeren bliver valgt til de store events. Hendes design formår at skabe butterfly’s, hvor både kvalitet og design er helt til perfektion. De er stilede, maskuline og sætter et ekstra præg på dit outfit.

Butterfly eller slips til festlige lejligheder

Kamilla Rasmussen udvalg hos Onkel P Uanset om du vælger en klassisk butterfly, slips eller har brug for en der skaber noget helt unikt for dit look, så har vi det i vores udvalg hos Onkel P. Vi har både almindelige bundne butterfly’s og selvbinder butterfly’s, så du kan få lige præcis den type du holder mest af. Vi tilbyder også den matchende en håndsyet lommeklud som kan købes seperat eller sammen med butterflyen. I mange farver og i flere forskellige prints. Konfirmation, bryllup, barnedåb eller fødselsdag ? Vi har butterfly’s til enhver lejlighed og til enhver smag. Se det store udvalg online hos Onkel P. Køb Kamilla Rasmussen hos Onkel P Dansk design når det er bedst ! For Kamilla Rasmussen er leveringen af hendes design, enormt vigtigt. Derfor sikrer vi hos Onkel P, at du får leveret din nye butterfly, slips eller lommeklud, i den standart der matcher kvaliteten og looket af din nye favorit accessorie. Kamilla Rasmussen producerer butterfly’s i de fineste stoffer og laver altid et stort udvalg i både uld og bomuld. Altid nye lækre farver og nye fængende prints. Kamilla Rasmussen design, sikrer at du kan skille dig ud fra mængden med en bemærkelsesværdig butterfly eller slips