Forét | T-shirts - økologi, bæredygtighed & kvalitet i topklasse

T-shirts fra Forét, ikke kun et stilet valg - men også økologisk!

Sorter stigende

15 vare(r)

Sorter stigende

15 vare(r)

Har du brug for en t-shirt?

Du finder hos Onkel P butikken et stort udvalg af t-shirts fra Foret. foret t shirt kommer i et regulært fit og er fremstillet i Portugal i 100% økologisk bomuld der er bæredygtigt fremstillet. Det er en t shirt der er i rigtig god kvalitet. Selvom den er en anelse dyrere end nogle andre t - shirts, så får du meget for pengene her i Onkel P og hos foret. En t shirt skal kunne tåle at gå med og en ordentlig omgang vask - også mere end 5 vaske. Mange tees kan kun tåle få vaske, her kommer både foret og filippa k ind i billedet.

Hvis du vil have en t shirt der holder længere og kan vaskes oftere, så er det en foret t shirt du skal købe. Oveni en super kvalitet så er pasformen unik og tilpasser rigtig godt både den unge samt den modne mand. Størrelserne er tro og passer,  dvs en X-large er oprigtig en X -Large og ikke en medium, som man desværre ses på mange andre mærker. Her hos os vil vi naturligvis gøre opmærksom på hvis str. er lidt anderledes end forventet. foret tøj er til den bevidste og moderigtig mand der også tænker designet ind i hverdagen og også er bæredygtig bevidst. Al foret tøj og foret jakker, foret t shirts, foret sweatshirts er 100% økologisk!

Foret Oak tees som er ensfarvet med sort Foret log på brystet. Foret Oak t-shirts kommer i sort, hvid, navy og grå samt i årstidens farver.

Foret Trout tees er også ensfarvet i sort og hvid med Foret logo skrevet i håndskrift. Foret log t shirt er en simpel t-shirt med FORET skrevet på brystet i frotte. Teen kommer i hvid eller grå melange farve med frotte skriften i forskellige farve. Somme tider har vi foret sale og udsalg på varer, men det er oftest midt januar og efter sommerferien. 

Foret Axe t-shirt er ny i SS18. Denne smarte tee kommer i sort farve og har en detalje velcro lap på brystet. Lappen har broderet Foret logo i sort farve, et unique finish på en flot, men enkelt tee.

Journey t-shirt er også ny hos Foret Studio fra SS18. Foret Journey tee er en kortærmet t-shirt med rund hals. Den øverste del er teen er cream-offwhite og den nederste varierer i rød, grøn eller navy farve.

Der sker hele tiden noget nyt fra drengene fra Foret Studio, så hold øje med de nye styles og farver som vi får i Onkel P butikken. Husk vi har det størtste udvalg af foret t-shirts på Fyn og i syddanmark. Kom forbi i Odense eller shop her på shoppen, begge er til at regne med og du kan stole på en god service. Vi er dansk ejet og har fysisk butik Onkel P, Klaregade 10, i Odense. 

Hvis du har andre ønsker kontakter du butikken eller skriver til os på info@onkelp.dk . Så kommer vi hurtigt tilbage til dig og hjælper gerne med gaver og størrelser. Alternativt kan du altid købe et gavekort som kan bruges i butik samt på webshop. Vi pakker altid vores pakker flot ind, så er der een ting mnidre at tænke på som kunde hos os.