Forét | T-shirts - Slow down and go offline

Forét T-shirts fra er ikke kun et stil sikkert valg - Slow down and go offline

Sorter stigende

3 vare(r)

Sorter stigende

3 vare(r)

En Forét t-shirt er ikke bare en t-shirt!

En Forét t-shirt er designet efter tanken om "slow living" om at trække strikke ud, stoppe op og huske at nyde nuet. Forét tee er simpel og lidt firkantet i form og 100% økologisk GOTS certificeret bomuld.

Du finder hos Onkel P butikken et stort udvalg af t-shirts fra Forét Studio. foret t shirt kommer i et regulært fit og er fremstillet i Portugal i økologisk bomuld der er bæredygtigt fremstillet. Det er en t shirt der er i rigtig god kvalitet. Selvom den er en anelse dyrere end nogle andre t - shirts, så får du meget for pengene her i Onkel P og hos foret. En t shirt skal kunne tåle at gå med og en ordentlig omgang vask - også mere end 5 vaske. Mange tees kan kun tåle få vaske, her kommer både Foret studio t-shirt ind i billedet.

Hvis du vil have en t shirt der holder længere og kan vaskes oftere, så er det en foret t shirt du skal købe. Oveni en super kvalitet så er pasformen unik og tilpasser rigtig godt både den unge samt den modne mand. Størrelserne er tro og passer,  dvs en X-large er oprigtig en X -Large og ikke en medium, som man desværre ses på mange andre mærker. Her hos os vil vi naturligvis gøre opmærksom på hvis str. er lidt anderledes end forventet. foret tøj er til den bevidste og moderigtig mand der også tænker designet ind i hverdagen og også er bæredygtig bevidst.

Forét t-shirt style

Foret har i deres relative korte liv som t-shirt designer hurtigt opbygget navn og ikke på grund af Forets bæredygtige t-shirt men ikke mindst på grund af det simple design som falder de danske drenge og mænds smag.

Og netop at far og søn kan kan købe de samme typer t-shirt i et tidsløst design. De forskellige Foret T-shirt kollektioner fortæller en historie. Således hed AW18 Foret t-shirt kollektionen "Fisk og Folk" hvor aborre motivet vundet indpas. Her mindes lystfiskeren og hyggen ved vandløbet eller søgen bag huset. I AW19 Hikerbeast kollektionen tilbyder Foret flotte t-shirts til vandreture i naturen men også perfekt til urban living. 

Foret Oak tees og Foret Hawk t-shirts er ensfarvet med sort Foret log på brystet. 

Foret t-shirts er med rund hals og nogle styles med lange ærmer og ellers er de flest med korte ærmer. Fælles for Foret log t-shirten er at Foret logo fremstår simpelt og diskret på t-shirten.

Nye Foret t-shirt. Foret tilbyder løbende nye t-shirt således er der fra 2019 ikke kun 2 årlige kollektioner men i stedet for kommer der løbende nye t-shirt styles og nye t-shirt farver som passer til årstiden.

 

Der sker hele tiden noget nyt fra drengene fra Foret Studio, så hold øje med de nye Forét t-shirt styles og farver da du finder altid den nyest Forét t-shirt i Onkel P herrebutikken. Husk du finder det størtste udvalg af foret t-shirts på Fyn og i syddanmark. Kom forbi den fysiske Onkel P butik hvor du kan prøve de nye Forét tees i Odense eller shop her på shoppen, begge er til at regne med og du kan stole på en god service.

Onkel P herrebutik er dansk ejet og du finder det store Forét t-shirt udvalg og Forét t-shirt tilbud i den fysiske butik Onkel P, Klaregade 10, i Odense. 

Hvis du har andre ønsker eller spørgsmål så ringer du bare direkte til butikken på 53514151 eller skriver til os på info@onkelp.dk . Så kommer vi hurtigt tilbage til dig og hjælper gerne med gaver og størrelser. Foret Gaver bliver ALTID pakket GRATIS ind. Alternativt kan du altid købe et gavekort som kan bruges i butik samt på webshop. 

Englig levere vi din Foret t-shirt ud samme dag i Odense og i resten af landet vil du have din Foret t-shirt pakke i løbet af 1-2 dage. Og det er GRATIS.