Forét | T-shirts - økologi, bæredygtighed & kvalitet i topklasse

Forét T-shirts fra er ikke kun et stil sikkert valg - men også økologisk!

Sorter stigende

7 vare(r)

Sorter stigende

7 vare(r)

En t-shirt er ikke bare en t-shirt

Foret t-shirten er så simpel og 100% økologisk men er designet i tråd med slow living, hvor vi skal stoppe op og huske at nyde nuet.

Du finder hos Onkel P butikken et stort udvalg af t-shirts fra Foret. foret t shirt kommer i et regulært fit og er fremstillet i Portugal i 100% økologisk bomuld der er bæredygtigt fremstillet. Det er en t shirt der er i rigtig god kvalitet. Selvom den er en anelse dyrere end nogle andre t - shirts, så får du meget for pengene her i Onkel P og hos foret. En t shirt skal kunne tåle at gå med og en ordentlig omgang vask - også mere end 5 vaske. Mange tees kan kun tåle få vaske, her kommer både Foret studio t-shirt ind i billedet.

Hvis du vil have en t shirt der holder længere og kan vaskes oftere, så er det en foret t shirt du skal købe. Oveni en super kvalitet så er pasformen unik og tilpasser rigtig godt både den unge samt den modne mand. Størrelserne er tro og passer,  dvs en X-large er oprigtig en X -Large og ikke en medium, som man desværre ses på mange andre mærker. Her hos os vil vi naturligvis gøre opmærksom på hvis str. er lidt anderledes end forventet. foret tøj er til den bevidste og moderigtig mand der også tænker designet ind i hverdagen og også er bæredygtig bevidst. Al foret tøj og foret jakker, foret t shirts, foret sweatshirts er 100% økologisk!

Foret har i deres relative korte liv som t-shirt designer hurtigt opbygget navn og ikke på grund af Forets bæredygtige t-shirt men ikke mindst på grund af det simple design som falder de danske drenge og mænds smag. Og netop at far og søn kan kan købe de samme typer t-shirt i et tidsløst design. I AW18 Foret t-shirt kollektionen som hedder Fisk og Folk har aborre motivet vundet indpas. Her mindes den tid hvor far var den store lystfisker og hyggede sig ved vandløbet eller søgen bag huset. Og drengende synes bare at motivet er totalt flot og anderledes. Foret Fish t-shirt med en ligge aborre broderet på det ene bryst i Army eller hvid farve. Foret Perch T-shirt med et stor abrorre broderet midt på brystet i flotte farver som vi kender fra fisken. 

Foret Feef T-shiren stilen er en tee med broderet Foret boxlogo skrevet på fronten. Fisk & Folk kollektionen har også fået sin egen tee med Foret Fisk & Folk skrevet på front med blå farve på en hvid tee.

Foret Oak tees som er ensfarvet med sort Foret log på brystet. Foret Oak t-shirts kommer i sort, hvid, navy og grå samt i årstidens farver. I AW18 er Foret Oak t-shirt nye farverne Brick og Petrol.

Foret Trout tees er også ensfarvet i sort og hvid med Foret logo skrevet i håndskrift. Foret log t shirt er en simpel t-shirt med FORET skrevet på brystet i frotte. Teen kommer i hvid eller grå melange farve med frotte skriften i forskellige farve. Somme tider har vi foret sale og udsalg på varer, men det er oftest midt januar og efter sommerferien. 

Foret Axe t-shirt er en simpel tee i f.eks sort farve men så har den en detalje velcro lap på brystet. Lappen har broderet Foret logo i sort farve, et unique finish.

Journey t-shirt er også ny hos Foret Studio fra SS18. Foret Journey tee er en kortærmet t-shirt med rund hals. Den øverste del er teen er cream-offwhite og den nederste varierer i rød, grøn eller navy farve.

Der sker hele tiden noget nyt fra drengene fra Foret Studio, så hold øje med de nye styles og farver som vi får i Onkel P butikken. Husk vi har det størtste udvalg af foret t-shirts på Fyn og i syddanmark. Kom forbi i Odense eller shop her på shoppen, begge er til at regne med og du kan stole på en god service. Vi er dansk ejet og har fysisk butik Onkel P, Klaregade 10, i Odense. 

Hvis du har andre ønsker kontakter du Palle i  butikken eller skriver til os på info@onkelp.dk . Så kommer vi hurtigt tilbage til dig og hjælper gerne med gaver og størrelser. Foret Gaver bliver ALTID pakket GRATIS ind. Alternativt kan du altid købe et gavekort som kan bruges i butik samt på webshop. 

Englig levere vi din Foret t-shirt ud samme dag i Odense og i resten af landet vil du have din Foret t-shirt pakke i løbet af 1-2 dage. Og det er GRATIS.