Forét Sweatshirt & Hættetrøje

Du finder flotte Forét sweatshirts og Forét hættetrøjer i naturlige farver i Onkel P butikken. Alt fra Foret er fremstillet i bæredygtige materialer, lige fra bomuld til indpakningen og alt i mellem. Foret sweatshirts og Foret hættetrøjer fremstår i et tidsløse design med et tema om at "trække stikket ud" og opleve fryd og ro for øjet og varme omkring hjertet.

Sorter stigende

11 vare(r)

Sorter stigende

11 vare(r)

Forét hoodies og Foret sweatshirts

Historien om hættetrøjen

Hætte trøjen er en kultur i sig selv. Historisk stammer hætten fra middelalderen hvor vi bla ser på billeder og film at katolske munke bærer hætten med deres kutte. Den kommer herfra, videre til arbejderne i New York som bærer den i hverdagen og i forbindelse med deres arbejde. Det er rent faktisk Champion der i 1930érne leverer varen til new yorkerne. I 70érne får den atter gennembrud, dog er det i de mere skumle områder at hættetrøjen vinder frem, men det ændres da de store modesdesignere og modehuse, bla tommy hilfiger, giorgio armani, og senere Ralph Laurent tager trøjen op igen. Mode kuturen udviklede sig enormt, og vi andre fulgte så småt efter. Hættetrøje har også et øgenavn og kælenavn "hoodie". Den er blevet taget rigtig godt imod her i landet.

Forét hættetrøje ikke kun til den unge mand!

Umiddelbart appellerer en Forét hoodie indimellem til den yngre mand, men har de senere år også indfundet sig hos den modne mand - hvorfor mon? De yngre mænd bliver også ældre og de tager moden med sig. - Hvis en yndling først er født så bliver den aldrig ladt alene og du vil elske den som dit eneste og aldrig glemt, så er det lige meget om du er til caps, hoodies, eller sneakers.. en ældre herre vil aldrig glemme sine sneakers.

Forét Sweatshirts yderst anvendlig tøj

Eller er du mere til sweatshirts så skal du også se indefor hos vores Foret Sweatshirts med nogle spændende nyheder og klassikere. Foret tøj er til lag på lag tøj. Her er Foret hætte trøjer en vigtig del over en Foret t-shirt eller en Foret overtøj. 

Foret Spruce kommer både som en sweatshirt og en hættetrøjen. Begge kommer i klassike faver som sort, navy, army grøn eller mest i grå farver. De har Foret logoet på fronten i forskellige frotte farver som giver en flot kontrast. Spruce hoodies har to kænguro lommer i fronten. Foret Spruce og Foret hotties har været i Foret kollektionen fra dag et, og er stadig yderst populære hos Onkel P's kunder.

Vi har stort udvalg af de klassiske Foret hættetrøjer og sweathirt men du finder også de nye Foret hoddies og Forét sweats i Onkel P herrebutikken og online.

Space hoodie er ensfarvet hættetrøje i sort eller grå farve der har broderet Foret navnet i samme farve på fronten. Foret space hættetrøje har foruden et lille logo, to påsyede striber i samme farver på tværs af brystet. Hættetrøjen er et favorit valg blandt vores kunder og pasformen er efter sigende helt i top. Kunder fortæller at pasformen god da de syede striber giver en behagelig støtte omkring brystet.

Den strammer ikke den giver blot en god fornemmelse og den holder derfor formen og bliver ikke slakset efter vask.