Forét Sweatshirt & Hættetrøje

De nyeste Forét sweatshirts og Forét hættetrøjer, køb fra fysk Onkel P herrebutik i Odense.

Foret Sweat er fremstillet i bæredygtige materialer, lige fra bomuld til indpakningen og alt i mellem!

Foret sweatshirts og Foret hættetrøjer fremstår i et tidsløse design med et tema om at "slow down go offline".

Foret sweat er en fryd for øjet og varme omkring hjertet.

Sorter stigende

2 vare(r)

Sorter stigende

2 vare(r)

Forét hoodies og Foret sweatshirts

Forét Sweatshirts yderst anvendlig tøj

Foret Sweatshirts er altid i simpelt snit som falder i de fleste mænd smag. En Foret er derudover meget anvendelig da de vil passe til meste af dit andet tøj. En Foret sweatshirt over en foret skjorte eller en simpel Foret t-shirt vil være en god kombination. 

Foret sweatshirts bliver fremstillet i slidstærkbæredygtig bomuld og kommer i klassike natur faver som sort, navy, army grøn. Often af sweatshirten et  Foret logoet på fronten i forskellige frotte farver som giver en flot kontrast eller et mindre Foret logo flot trygt på.

Forét hættetrøje 

Mange vil måske mene at en Forét hoodie umiddelbart appellerer til den yngre mand, men har de senere år også indfundet sig hos den modne mand - hvorfor mon? De yngre mænd bliver også ældre og de tager moden med sig. - Hvis en yndling først er født så bliver den aldrig ladt alene og du vil elske den som dit eneste og aldrig glemt, så er det lige meget om du er til caps, hoodies, eller sneakers.. en ældre herre vil aldrig glemme sine sneakers.

Forét hoodie giver dig et sporty look til dig som er aktiv og hurtigt skal have noget lunt på, måske efter en løbetur eller en tur på cyklen i skoven. Foret hættetrøje er også hygge, perfekt når du smider dig i sofaen efter en lag dag og gerne vil slappe lidt af.  Eller måske er du lige stået op og skal ud og hente morgenbrød til vennerne, så er Foret hættetrøjen klart til at holde dig varm.

Foret hoodie er for det meste ensfarvet hættetrøjer men alle med en simpel pasformen der gør den meget anvendelig.

Vi har stort udvalg af de klassiske Foret hættetrøjer og sweathirt men du finder også de nye Foret hoddies og Forét sweats i Onkel P herrebutikken og online.