Forét | Skjorter

Forét - Slidstærke skjorter i et lækkert design

Sorter stigende

10 vare(r)

Sorter stigende

10 vare(r)

Kvalitets Kanvas skjorte

Forét skjorter er fantastisk kvalitet. De er fremstillet i bæredygtige bomulds materialer på en af Europas førende skjortefabrikker i Portugal.

Forét shirts kommer i mange forskellige tykkelser og farver. Forét er et nyt skjorte mærke så de har ikke et udvalg på hundredvis af skjorter at vælge imellem, men du behøver ikke et stort udvalg når de skjorter som Forét tilbyder bare er de rigtige. Ofte er det et sikkert og beskedent udvalg der gør at at du som køber føler dig tryg og du så køber varen. Onkel P herrebutik står 100% indefor Forét skjorten, så hvis du fortryder dit køb har du fri retur og gratis ombytning. Og dette gælder både i vores fysiske butik også når du køber på vores webshoppen.

Forét Canvas skjorter er fremstillet i kanvas materiele som du kender som teltdug.

Forét skjorte overgangs jakke

Mange køber deres Forét skjorten oversize og bruger den som en overgangs jakke over en t-shirt, der måske er en Forét T-shirt. Dette er perfekt når det er begyndt at bliver lidt varmere eller til de kølige sommeraftener. Så er Foret flannel eller en Foret skjorte perfekt.

Forét Bear kanvas skjorte er en tyk og lækker kvailtet som mest minder een om spejder bevægelsens teltduge og bivuak! Vækker det minder? Ja oftest vækker det minder om en ro og en frihed som man ofte savner, og det er det foret vil opnå hos kunden og deres købere til tøjet. Onkel P og Forét vil gerne opnå en personlighed og et mønster der gør at det vækker den indre ro og frihed i dig- og hvad gør det mere end tanker og drømme om skov, skovbryn, vand, bække og tidlige forårsdag når bøgen springer ud = frihed og natur. 

Du finder Forét shorts i Onkel P butikken som passer til Forét sjorten så du er klædt på til sommeren. Forét kanvans skjorter med korte ærmer eller lange ærmer så der er lidt at vælge imellem.

Onkel P mener at det er den bedste kanvas skjorte vi længe har oplevet og vores kunder er vældig tilfredse med købet af foret skjorten. Flere af foret skjorter kan bruges åbne som lukket, med en t shirt under skjorten af sammen eller af anden matchende farve. Canvas skjorten er lun om vinteren samt er den perfekte "overgangs jakke" i foråret og sommeren med en tee eller sweatshirt under. Ternet eller stribet skjorter fra foret kommer i brussed bomuld af højeste kvalitet. De er lune og bløde og lige til at holde om! foret skovmands skjorte er den ternede bløde bomuld. Alle skjorter, tees og foret tøj er af almindelig størrelse og til alm bygning.

Foret fløjl skjorter er flotte og bløde og perfekt både til den koldere tid men i korte ærmer en smart skjorte løsning.

Vi sælger alle lækre skjorter i Onkel P. Skjorterne kommer i "mens fit" og er alle økologiske. Så tjek udvalget af fóret skjorter her hos Onkel P og bestil i dag. Hvis du har brug for hjælp så kontakter du blot butikken Onkel P på 53514151. Vi hjælper gerne med gaver og inspiration.