Forét | Skjorter

Forét - tidløse skjorter i kanvas eller blød bomuld fra den danske tøj designer Foret Copenhangen. Pratisk og slidstærke Foret skjorter i et lækkert design

Sorter stigende

3 vare(r)

Sorter stigende

3 vare(r)

Forét skjorter er fantastisk kvalitet i en slidstærk tidløs snit.Forét skjorter er fremstillet i bæredygtige bomulds materialer på en af Europas førende skjortefabrikker i Portugal.

 

Kvalitets Foret Kanvas skjorte

Forét shirts kommer i mange forskellige tykkelser og farver. Forét ikke et nyt skjorte mærke og har opbygget en pæn kollekltion af herreskjorter.

Foret bruger ofte kanvas stof i deres skjorter, enten i ren kanvas som Foret Bear skjorten eller i en kombination med fløjl. Men også et mere tyndt bomulds stof bliver anvendt i nogle Foret forårs og sommerskjorter. 

I Onkel P fysisk herrebutik finder du et stort udvalg der gør at at du som køber føler dig tryg og du så køber varen. Onkel P herrebutik står 100% indefor Forét skjorten.

Forét kanvas skjorter er fremstillet i kanvas materiele som du kender som teltdug.

Forét skjorte overgangs jakke

Mange køber deres Forét skjorten oversize og bruger den over en simpel Forét T-shirt. Denne Foret kombination er perfekt når når skal tidligt up cykelen eller sidder udenfor en kølig sommeraften.

Så er Foret flannel skjorte finder du i butikken til den lidt koldere tid, så i AW kollektionen.

Forét Bear kanvas skjorte er en tyk og lækker kvailtet som mest minder een om spejder bevægelsens teltduge og bivuak! Vækker det minder? Ja oftest vækker det minder om en ro og en frihed som man ofte savner, og det er det foret vil opnå hos kunden og deres købere til tøjet. Onkel P og Forét vil gerne opnå en personlighed og et mønster der gør at det vækker den indre ro og frihed i dig- og hvad gør det mere end tanker og drømme om skov, skovbryn, vand, bække og tidlige forårsdag når bøgen springer ud = frihed og natur. 

Du finder Forét shorts i Onkel P butikken som passer til Forét sjorten så du er klædt på til sommeren. Forét kanvans skjorter med korte ærmer eller lange ærmer så der er lidt at vælge imellem.

Onkel P mener at det er den bedste kanvas skjorte vi længe har oplevet og vores kunder er vældig tilfredse med købet af foret skjorten. Flere af foret skjorter kan bruges åbne som lukket, med en t shirt under skjorten af sammen eller af anden matchende farve. Canvas skjorten er lun om vinteren samt er den perfekte "overgangs jakke" i foråret og sommeren med en tee eller sweatshirt under. Ternet eller stribet skjorter fra foret kommer i brussed bomuld af højeste kvalitet. De er lune og bløde og lige til at holde om! foret skovmands skjorte er den ternede bløde bomuld. Alle skjorter, tees og foret tøj er af almindelig størrelse og til alm bygning.

Foret skjorter med korte ærmer er behagelige når armene skal luftes på en lun sommer dag, men korte ærmer er også bare en smart skjorte løsning.

Foret skjorterne kommer i "mens fit" og er alle fremstillet i økologiske bomuld og hør materilaer.

Så tjek udvalget af fóret skjorter her hos Onkel P og bestil i dag.

Hvis du har brug for hjælp så kontakter du blot butikken Onkel P på 53514151. Vi hjælper gerne med gaver og inspiration samt billige Foret skjorte priser.