Forét | Skjorter

Forét - Slidstærke kanvas skjorter i et lækkert design

Sorter stigende

3 vare(r)

Sorter stigende

3 vare(r)

Forét skjorter er fantastisk og rigtig god kvalitet. Det er 100% bomulds kvalitet og kommer i mange forskellige tykkelser og farver. foret er et rimeligt nyt mærke så de har ikke et udvalg på hundredvis af skjorter at vælge imellem, men det er der nødvendigvis ikke behov for? Ofte er det et sikkert og beskedent udvalg der gør at at du som køber føler dig tryg og du så køber varen. Vi står 100% indefor produktet, ellers ville vi ikke have det i vores butik eller på webshoppen. Vi tilbyder Oxford skjorte, Canvas skjorte mm. i forskellige tykkelser. Nogle kunder kalder enkelte af deres skjorter for foret skjorte jakke eller foret flannel skjore.

foret canvas skjorte er en tyk og lækker kvailtet som mest minder een om spejder bevægelsens teltduge og bivuak! Vækker det minder? Ja oftest vækker det minder om en ro og en frihed som man ofte savner, og det er det foret vil opnå hos kunden og deres købere til tøjet. Onkel P og foret vil gerne opnå en personlighed og et mønster der gør at det vækker den indre ro og frihed i dig- og hvad gør det mere end tanker og drømme om skov, skovbryn, vand, bække og tidlige forårsdag når bøgen springer ud = frihed og natur. 

Vi vil påstå at det er den bedste canvas skjorte vi længe har oplevet og vores kunder er vældig tilfredse med købet af foret skjorten. Flere af foret skjorter kan bruges åbne som lukket, med en t shirt under skjorten af sammen eller af anden matchende farve. Canvas skjorten er lun om vinteren samt er den perfekte "overgangs jakke" i foråret og sommeren med en tee eller sweatshirt under. Ternet skjorter fra foret kommer ofte i brussed bomuld af højeste kvalitet. De er lune og bløde og lige til at holde om! foret skovmands skjorte er den ternede bløde i 100% økologisk bomuld. Alle skjorter, tees og foret tøj er af almindelig størrelse og til alm bygning.

Vi sælger alle lækre skjorter i Onkel P. Skjorterne kommer i "mens fit" og er alle økologiske. Så tjek udvalget af fóret skjorter her hos Onkel P og bestil i dag. Hvis du har brug for hjælp så kontakter du blot butikken og snakker med Palle eller en anden medarbejder fra Onkel P. Vi hjælper gerne med gaver og inspiration.