Forét | Shorts

Mangler du shorts til sommeren? Så har Forét hvad du mangler!

Sorter stigende

1 vare(r)

Sorter stigende

1 vare(r)

Hvem har ikke brug for shorts? Med den sommer vi har haft i Danmark de sidste par år kan du ikke nøjes med kun et par shorts. Det er vigtigt at du vælger shorts som passer til resten af dit sommer tøj således at du altid ser smart ud.

Forét kanvas shorts

Forét tilbyder behagelige shorts i teltlags stof som til at starte med måske kan virke lidt stift, men når du begynder at bruge Foret Root shorten så vil du opleve at den bliver blød. Denne fra Foret krøller ikke så du undgår at få et sjusket look. Foret root shorten har den fordel at den kommer i forskellige jord farver som Khaki og Oliven Shorts farver.

Da Foret kanvas Root shorts giver sig lidt bør du bestille en størrelse der er mindre end den du normalt bruger, med mindre du har meget store lår. 

Derudover kan du købe Foret skjorter som er fremstillet i samme materiale som dine Foret shorts.

Forét fløjls shorts

Foret Fløjls shorts hedder Forét Rove shorts disse bløde shorte kan du købe i sort og khaki farver. Rove shorts passer frint til Foret sommer skjorter i fløjl men og og til andre dene af din sommer gardarobe.

Foret Rove shorts er i normal størrelse.

Forét badeshorts 

Er du til smarte bløde kvalitets shorts og short som er hurtigtørende shorts? Her er Foret Swan og Foret Ocean shorts fantatiske at have på. Fremstillet i blødt genbrugs polyester med et net inde i badebukserne til at holdt kronjuvelerne på plads. Badebukserne har elastik lukning samt snørre til den ekstra sikkerhed.