Forét | Caps & Huer

Får du solen i øjnene eller fryser du toppen? Så er Foréts huer og kasketter sagen. Den perfekte heregave ide og så er den også praktisk anvendelig.
Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

En af de mest købt herre accessoories

Caps, kasketter og er noget af det mest købte herre accssories i Danmark. Vi er blevet en hatte hue og caps nation. Vi lever i den nordlige klode halvdel og vi bliver nødt til at klæde os på efter sæson og vejret. Vi har ofte lange og fugtig kolde vintre her i landet og det betyder at skal have nodget på hovedet. 

Hvorfor bruge hue og kasket?

I Danmark og i Norden er der ofte sne, vinter og minus grader og dermed skal vi klæde os på efter klimaet. Mennesker fordamper utrolig meget og vi er næsten som en ovn, et lokomotiv eller vi kan sammenlignes med en motor. Vi forbrænder mad og energi, og om vinteren ryger varmen fra kroppen, op og ud gennem toppen af hovedet. Det er altså her igennem hovedet at du mister det meste af varmen fra kroppen, altså kropsvarme. Ergo hvis du er iført hue, cap, kasket, eller anden hovedbeklædning, så mister du ikke nær så meget af din kropsvarme som hvis du undlader at have hat og hue på.

Skal man så ikke have en ordentlig og varm hue på istedet for en cap? jo måske, men rent faktisk luner en cap ret meget og en hue endnu mere. Det er hvad du er til og hvilket temperament du er til - måske er du ikke lige en hue person men til caps. Der er en del meninger om man har "hatte hoved" eller ej om man har "cap hoved" eller ikke. Vi har alle mulige forskelleige former for caps og som passer til mange forskelluge hovedformer. Nogle personer synes baseball kasketten er den rigtige, andre mener snapback er den perfekte til dem. Det bedste er at komme ind og prøve sig frem til den rette kasket.

Leder du efter den perfekte cap? Af skandinaviske god kvalitet, så ligger Onkel P inde med Forét Caps, Foret snapback, Foret Kasketter & Foret beanies. Vi tilbyder både One size og justerbare caps i forskellige signatur udgaver. Du er velkommen til at handle online på vores webshop og ellers kigger du blot ind i butikken Onkel P, Klaregade 10 i Odense. Vi er stolte af vores service og vores altide gode humør hos kunderne og os selv..vi servere altid et glas vin og øl fredag og lørdag eftermiddage.