Forét

Forét tøj- Lækkert og tidsløst design fremstillet af økologiske or bæredygtige materialer
Sorter faldende

1-24 of 38

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-24 of 38

Side:
  1. 1
  2. 2

Har du hørt om tøj mærket Forét?

Mærket Forét er etableret i 2014 i København af to barndomsvenner. Navnet Forét er inspireret af det franske ord for forest [forêt] og betyder `skov` på dansk. og forets designer for ofte inspiration når han tilbringer tid i skoven.

Ideen bag mærket er at lave styles, der er tidløse i udtrykket og i god kvalitet. Mærkets filosofi er at kombinere naturlige materialer med skandinaviske traditioner og godt håndværk. Nøgleordene i Forét er minimalistisk design, god kvalitet og fokus på bæredygtighed. I Onkel P butikken i Odense samt i webshoppen forhandler vi et stort udvalg af blandt andet lækre foret sweatshirts og foret hoodies lavet i 100% økologisk bomuld og merino uld, som giver en ekstra behagelig og god kvalitet. Hvis du vil forkæle dig selv med lækkert design og samtidig være med til at støtte økologi og bæredygtighed, er Forét the way to go! Foret er 100% økologisk og i Onkel P finder du foret Sweats og foret hottiesi mange farver bla. gule, navy, army grøn, blå og sorte - vi har i alle farver. Beanies og caps er deres nyeste design og du finder huer i 100% øko merino uld i utrolig fin uld, billige priser samt i flere farver. Hvis du søger en kvalitets skjorte så designer Foret buttom down skjorter i fine stofkaviliteter og også ternet og fløjls skjorter i mange farver. 

En tid hvor mange klæder sig med tøj i lag er en Foret hoodie perfekt under en oversize openstående jakke, eller evt Forets egen fleece i sort eller olive farve.

De lækre t-shirts fra Foret er et must og bør være enhver mands ejendel og bør findes i ethvert klædeskab! Husk Foret designer og producerer tøj som er i super høj kvalitet med velvære og økologi for øje. Dermed sagt er det ikke lig med at det er et tilbagholdende mærker- tværtimod stormer Foret og deres venner frem og Onkel P har en god hånd med i denne succes, da vi tog mærket ind i vore forretning i 2016. Onkel P er glade for et veletableret og regulært dansk tøjmærke der har styr på deres ting og design. også kendisser som christopher har taget forets danske tøj design til sig.

Deres tøj bliver produceret i Portugal under gode vilkår og arhejds forholde er i top samt bæredygtigheden er i højsæde.

Kom ind i butikken på Klaregade 10, 5000 Odense C og se vores store udvalg af Foret t-shirts, Foret Sweats, Foret hoodies fra Foret Studio. Du kan finde alt Foret tøj i butikken eller shop online på www.onkelp.dk