Forét - Slow Living!

Forét tøj fra Foret Studio Copenhagen - Foret tøj er tidsløst til når du går "offline". Det perfekte tøj til når naturen kalder eller på din tur igennem byen.

Køb Foret tøj der er bæredygtig tøj fremstillet i slidstærk kvalitets materialer og økologisk bomuld - der er "slow goods" til din personlige rejse.

Forét fysisk butik i Odense, Onkel P herrebutik med stort udvalg og stærke Forét tilbud.

Køb Forét tøj i Odense ✆ 53514151 i butikken der ligger Klaregade 10, 5000 Odense C.

Forét gratis leveret til din dør i løbet af 1-2 dage og i Odense levering samme dag.

 

Sorter stigende

10 vare(r)

Sorter stigende

10 vare(r)

Historien om Forét Studio - et dansk tøjmærke

Foret Cph blev etableret i 2014 i København af to barndomsvenner Jesper og Jeppe.

Forét Studio er dansk tøjmærke og er et rigtig spændende bekendtskab der fremstiller stilrent simpelt tøj det holder i mange år både med et tidsløst design men også fremstillet i materialer i høj kvalitet. 

Forét design kollektioner har taget inspiration fra skoven og naturen, det nemlig i naturen at Jesper og Jeppe tilbringer tid når de skal koble fra og slappe af, eller bare når de søger inspiration til deres bæredygtige tøjkollektioner.

Det handler om at vi skal lære at kunne trække stikket ud, slukke mobilen og få pulsen ned og dermed - De kalder det for "slow living" med en opfordring at vi skal "slow down go offline".

Køb Forét tøj i fysisk butik - Stort udvalg og billige priser

Du køber Foret tøj og Foret tilbehør fra den fysiske herrebutik Onkel P.  Du finder butikken midt i Odense C i den hyggelige gade Klaregade 10.

Kom og mærk Forét tøj kvaliteten, de lækre Forét t-shirt, Foret  skjorter, Foret sweatshirts og hættetrøjer. Kom om oplev den store Forét tøj afdelingen i Onkel P butikken. Du har god plads i butikken med håndsprit og kan tage din tid til at vælge netop det tøj som passer bedst til dig.

Derudover finder du Forét tilbehør som kopper, caps og meget mere, perfekte foret gaveartikler fra som Onkel P naturligvis pakker gratis ind også hvis du bestiller Foret tøj online på vores website www.onkelp.dk.

Husk at Forét tøj er bæredygtigt produceret med genbrugs materialer og bomulds produkterne er i en meget høj og blød kvalitets bomuld som er 100% økologisk fremstillet. Alt Forét tøj bliver fremstillet på en fabrik i Portugal som er førende inden GOTS certificeret økologisk og bæredygtig fremstilling.

Du kan købe Forét tøj i Onkel P butikken til de unge herre små foret tøjstørrelser men også til de storre Foret herre.

Husk du må også gerne forkæle dig selv med en Forét gave hos Onkel P. 

2021 Forét Nye kollektionen i Onkel P butikken

Foret nye tøj kollektionen SS21 er igen flot gennemført herretøj i simpel dansk tøj design som du let kan kombinere med resten af dit tøj. Det casual herretøj er vigtig for den danske man, hvor Forét tøj udståler stil samt en bæredygtig holdning i det tøjvalg.

Forét fortæller os en spændende historie med hver af deres kollektioner, de har en holdning og fremstiller Forét tøj meget tanke og idea bag. 

Foret tøj er vendeligt og de fleste mænd vil føle sig tilpads i Forét nye 2021 kollektion.

Slukker telefonen og nyd stilheden!

Foret kanvas skjorte som står åben med en simpel Forét t-shirt evt med det passende Foret kanvas shorts genneført urban stil som også passer perfekt til når du er uden i naturen.

Hos Onkel P butikken finder du et stort udvalg af den nyeste Foret tøj men også fra Forét klassiske tøj med Foret Sweats og foret hoodies i mange farver og gerne med Foret logo på fronten i frotte, broderet eller i velcro i en kontrast farve.

Forét grundfarver er jordfarver grå melange, army grønne, sorte , gule, navy, blå - Du finder alle farverne i Onkel P butikken.

Foret Caps, Kasketter, Beanies og Huer

Forét Beanies, Forét caps og Forét kasketter i  det nyeste Foret design ligger klar til dig i butikken og du finder Foret huer i 100% øko merino uld i utrolig fin uld. Priserne er billige og huerne samt i flere farver.

Foret skjorter

Hvis du søger en kvalitets skjorte så prøv at se på designeren Foret button down skjorter, som de fremstiller i de fineste kanvas stof kvaliteter. Foret kanvas skjorter, Foret fløjls skjorter eller Foret flannel skjorter i flotte jordfarver er perfekt til en tur i skoven eller storbysjunglen.

Foret kanvas skjorter kommer med lange ærmer og fra 2019 også kommet med forét kortærmet kanvas skjorter. Foret fløjls skjorter er i en tynd fløjl i flottet finish med perlemors knapper. Ternet skjorter kan vi også tilbydes fra Foret, det er skjorter som kan bruges hele året rundt og de kommer i flere farve kombinationer. 

Foret Sweatshirts og Foret Hættetrøjer

Forets sweatshirt og Foret Spruce Hoodie været fast på programmet. En ensfarvet sweat eller hættetrøje med Foret navnet skrevet på brystet i frote bugstaver i en kontrast farve. Spruce kommer hver sesson med nye farve kombinationer i jordfarverne der passer til årstidens farver og sæson.

 En tid hvor mange klæder sig med tøj i lag er en Foret hættetrøje perfekt under en tynd jakke.

Foret t-shirts

De lækre Foret t shirts er et must og bør være enhver mands ejendel og bør findes i ethvert klædeskab! Husk Foret designer og producerer tøj i kvalitet med velvære og økologi for øje. Dermed sagt er det ikke lig med at det er et tilbageholdende mærker- tværtimod stormer Foret og deres venner frem og Onkel P har en god hånd med i denne succes, da vi tog mærket ind i vore forretning i 2016 som en af de første butikker i Danmark. Køb Foret t-shirt kollektionen fra Onkel P herrebutikken i retro look og narturlige farver

Foret shorts og Foret bade shorts

Foret fremstiller lækre og tidsløse shorts og badeshorts i blødt og hurtigtørende materialer. Se mere her omkring Foret shorts og Foret badeshorts.

Foret sale

Du finder altid Forét Studio udsalg hos Onkel P herre butik. Det sker ofte af vi har nogle enkelte størrelser vi sælger som leftovers til udsalgspriser for at der kan blive plads på hylderne til Forét nyheder i butikken. Du finder altil gode Foret tilbud i butikken og på leftover eller sale siden

Kom ind i butikken på Klaregade 10, 5000 Odense C og se vores store udvalg af foret t-shirt, Foret sweatshirts, Foret Skjorter, Foret hoodies og hættetrøjer fra Foret Studio. Du kan finde alt foret tøj og i butikken eller shop online på www.onkelp.dk

Forét Slow fashion - Slow Goods - "slow down and go offline"

De to Forét drenge er ofte filmet i skovmiljøet hvor de nyder stilheden imellem træerne og gerne over en kaffe. Foret Jesper siger: "Det gælder om at trække stikket ud, sætte tempoet ned, slukke for mobilen og opnå den naturlige balance og form for meditation", den opnår du bedst ved at være ude i naturen. Det er god karma og fantastisk for os mennesker. Så slow down and go offline!

Ny forskning bekræfter hvor vigtigt det er for mennesker at kunne få roen til at samle tankerne en gang imellem. Nogle bruger meditation og andre bruger i stigende grad naturen, havet, skoven og bjergene for at kunne komme væk fra den travle hverdag. Der er ting vi bør gøre oftere, gå ture, nyde udsigter og være sammen på en anden måde end vi er i dag. Forét kalder det "slow goods - wooden mind" som i høj grad følger tidens trend med slow cooking, hvor vi skal genfinde mange af de ting som vi har glemt.

Efter en tur i naturen væk fra den travle hverdag får du en anderledes glæde ved de naturlige små ting og de små detaljer. Forét tøjet giver i det simple designs den ro og en balance der gør at din rejse i gennem byen, på vej til skole eller i din hverdag bliver mere behagelig og afslappet. 

 "Slow goods for your journey slow down go offline and explore our planet". 

Forét vil inspirer dig til en hverdag med lidt stres og jag, hvor Foret tøjet og Foret farverne vil minde dig om at der skal også være tid til at genopdage weekender i skoven, gåture ved vandet og fællesskabet. Vi er heldige at vi i Norden har mulighed for at leve på en god og autentisk måde. Forét mærket fejrer det ægte, de sunde værdier og oser af personlighed og en kærlighed til det der er ægte.

Når en mand for lov til at være en mand

Foret manden er en naturmand med et tvist af urban living, det er vigtigt at et mand får lov til at føle sig som en mand. Det kan være igennem det tøj han klæder sig i men også igennm de aktiviteter som han gør i fritid. Det er god stil at klæde sig som manden er på vej i ud i skoven for at fælde et træk eller på overlevelses tur med vennerne.

Forét herretøj og Forét drengetøj er det vi taler om og du finder et stort udvalg af Foret mødetøj i Onkel P butikken i Odense. Tøjet er fremstillet i slidstærkt bomulds materialer og fremstillet bæredygtigt så samvitigheden er på plads.

Men vi ser også Forét piger synes of Forét stilen, det er lækkert tøj og en den simple pasform. Hvorfor mon det? Onkel P svarer; piger kan li Foret mærket fordi det er et tidsløst og naturligt klassisk design som alle kan lide. piger vil gerne gå i lidt af det samme tøj som drengene, og her har de muligheden.

Ideen bag Forét Studio mærket er at lave tøj der er baseret på tidløse design og i god kvalitet så du kan beholde dit Forét tøj i mange år.

Forét mærkets filosofi er at kombinere naturlige bæredygtige materialer med skandinaviske traditioner og godt håndværk. Og her taler vi om at Foret mærket går ikke på kompromis når det gælder de Foret materialer der bliver brugt.

Nøgleordene i Forét tøj er minimalistisk design, god kvalitet med fokus på bæredygtighed hvor farverne på Forets tøj er altid naturfarver i farver der passer til årstiden.