Forét - Foret Studios

Forét tøj fra Foret Studio Copenhagen - Bæredygtig tøj i et lækkert tidsløst design fra danske Forét brand. Det er "slow goods" til din personlige rejse. Alt Forét tøj er fremstillet af bæredygtige materialer og økologisk bomuld.

Forét fysisk butik i Odense ved Onkel P herrebutik med det største udvalg og gode Forét tilbud.

Køb Forét tøj i Odense ✆ 53514151 eller kom ind i butikken der ligger Klaregade 10, 5000 Odense C.

Forét gratis leveret til din dør i løbet af 1-2 dage og i Odense levering samme dag.

 

Sorter stigende

1-36 of 42

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-36 of 42

Side:
  1. 1
  2. 2

Forét Studio et dansk modehus

Det dansk modetøj mærke Forét Studio er et rigtig spændende bekendtskab. Foret Cph blev etableret i 2014 i København af to barndomsvenner Jesper og Jeppe. Da de skulle finde på et navn til deres design brand var det Forét der blev valgt som har taget inspireret af det franske ord [forêt] der betyder `skov` på dansk. Du vil sikkert opdage at de forskellige Forét design kollektioner har taget inspiration fra skoven og naturen, det nemlig i naturen at Jesper og Jeppe tilbringer tid når de skal koble fra og slappe af, eller bare når de søger inspiration til deres bæredygtige tøjkollektioner.

Det handler om at vi skal lære at kunne trække stikket ud, slukke mobilen og få pulsen ned.

Forét Slow fashion - Slow Goods

De to Forét drenge er ofte filmet i skovmiljøet hvor de nyder stilheden imellem træerne og gerne over en kaffe. Foret Jesper siger: "Det gælder om at trække stikket ud, sætte tempoet ned, slukke for mobilen og opnå den naturlige balance og form for meditation", den opnår du bedst ved at være ude i naturen. Det er god karma og fantastisk for os mennesker.

Ny forskning bekræfter hvor vigtigt det er for mennesker at kunne få roen til at samle tankerne en gang imellem. Nogle bruger meditation og andre bruger i stigende grad naturen, havet, skoven og bjergene for at kunne komme væk fra den travle hverdag. Der er ting vi bør gøre oftere, gå ture, nyde udsigter og være sammen på en anden måde end vi er i dag. Forét kalder det "slow goods - wooden mind" som i høj grad følger tidens trend med slow cooking, hvor vi skal genfinde mange af de ting som vi har glemt.

Efter en tur i naturen væk fra den travle hverdag får du en anderledes glæde ved de naturlige små ting og de små detaljer. Forét tøjet giver i det simple designs den ro og en balance der gør at din rejse i gennem byen, på vej til skole eller i din hverdag bliver mere behagelig og afslappet. 

 "Slow goods for your journey slow down go offline and explore our planet". 

Forét vil inspirer dig til en hverdag med lidt stres og jag, hvor Foret tøjet og Foret farverne vil minde dig om at der skal også være tid til at genopdage weekender i skoven, gåture ved vandet og fællesskabet. Vi er heldige at vi i Norden har mulighed for at leve på en god og autentisk måde. Forét mærket fejrer det ægte, de sunde værdier og oser af personlighed og en kærlighed til det der er ægte.

Når en mand for lov til at være en mand

En naturmand med et tvist af urban living, det er vigtigt at et mand får lov til at føle sig som en mand. Det kan være igennem det tøj han klæder sig i men også igennm de aktiviteter som han gør i fritid. Det er god stil at klæde sig som manden er på vej i ud i skoven for at fælde et træk eller på overlevelses tur med vennerne.

Forét herretøj og Forét drengetøj er det vi taler om og du finder et stort udvalg af Foret mødetøj i Onkel P butikken i Odense. Tøjet er fremstillet i slidstærkt bomulds materialer og fremstillet bæredygtigt så samvitigheden er på plads.

Men vi ser også Forét piger synes of Forét stilen, det er lækkert tøj og en den simple pasform. Hvorfor mon det? Onkel P svarer; piger kan li Foret mærket fordi det er et tidsløst og naturligt klassisk design som alle kan lide. piger vil gerne gå i lidt af det samme tøj som drengene, og her har de muligheden.

Pigerne køber gerne en Foret t-shirt eller en Foret sweatshirt i en størrelse mindre end herren. Foret er 100% økologisk og bæredygtigt.

Ideen bag Forét Studio mærket er at lave tøj der er baseret på tidløse design og i god kvalitet så du kan beholde dit Forét tøj i mange år.

Forét mærkets filosofi er at kombinere naturlige bæredygtige materialer med skandinaviske traditioner og godt håndværk. Og her taler vi om at Foret mærket går ikke på kompromis når det gælder de Foret materialer der bliver brugt, men også de leverandører som Foret bruger til tøjproduktionen, er GOTS certificeret og førende i produktionen af økologisk og bæredygtige materialer.

Nøgleordene i Forét tøj er minimalistisk design, god kvalitet med fokus på bæredygtighed hvor farverne på Forets tøj er altid naturfarver i farver der passer til årstiden.

Forét tøj i fysisk Odense butik

Du kan opleve historien omkring Foret tøj og Foret tilbehør på nærmest hold i Onkel P herrebutik i Odense C, Klaregade 10. Her kan du mærke kvaliteten i de lækre Forét t-shirt, skjorter, sweatshirts og hættetrøjer og nyde det store Forét afdelingen i butikken. Derudover finder du Forét accessories som kopper, caps og meget mere, perfekte gaveartikler fra Forét som Onkel P naturligvis pakker gratis ind også hvis du bestiller på vores website www.onkelp.dk.

Husk at Forét tøj er bæredygtigt produceret med genbrugs materialer og bomulds produkterne er i en meget høj og blød kvalitets bomuld som er 100% økologisk fremstillet. Alt Forét tøj bliver fremstillet på en fabrik i Portugal som er førende inden GOTS certificeret økologisk og bæredygtig fremstilling.

Du kan købe Forét tøj i Onkel P butikken til de unge herre i XS og S men også til de storre herre i XXL i Forét kollektionen.

Husk du må også gerne forkæle dig selv med en gave Forét udvalget hos Onkel P. Hvis du vil forkæle dig selv med lækkert design og samtidig være med til at støtte økologi og bæredygtighed, er Forét the way to go! Foret tøj er 100% økologisk fremstillet efter bæredygtighedsprincipperne.

Nyeste Foret kollektionen i Onkel P butikken- Oak Rider & Fish og Folk

Forét fortæller os en spændende historie med hver af deres kollektioner, de har en holdning og fremstiller Forét tøj meget tanke og idea bag. Og ikke som vi ofte ser i tøjbranchen "her har du en t-shirt, den her hvid!". Men ikke hos Forét Studio!!

2019 efterårs Forét tøjkollektionen hedder "Hikerbeast" hvor billeder er taget på en vandretur Færøgerne flotte natur. Faverne er naturlig og flotte til efterår- og vinter outfittet.

En flot fortsættelse af "Foret Oak Rider" og "Foret Fisk & Folk" kollektionerne havde i Onkel P butikken i 2018 og 2019. T-shirt og sweatshirts med fiske motiv er kørt videre men vi møder også mange nye Forét tøj styles.

 Foret tøj er simpelt, anvendeligt og tilpads anderledes at det bliver interinteressant. 

Slukker telefonen og nyd stilheden!

Foret kanvas skjorte som står åben med en simpel Forét t-shirt evt med det passende Foret kanvas shorts genneført urban stil som også passer perfekt til når du er uden i naturen.

Hos Onkel P butikken finder du et stort udvalg af den nyeste Foret tøj men også fra Forét klassiske tøj med Foret Sweats og foret hoodies i mange farver og gerne med Foret logo på fronten i frotte, broderet eller i velcro i en kontrast farve.

Forét grundfarver er jordfarver grå melange, army grønne, sorte , gule, navy, blå - Du finder alle farverne i Onkel P butikken.

Foret Caps, Kasketter, Beanies og Huer

Forét Beanies, Forét caps og Forét kasketter i  det nyeste Foret design ligger klar til dig i butikken og du finder Foret huer i 100% øko merino uld i utrolig fin uld. Priserne er billige og huerne samt i flere farver.

Foret Shirts

Hvis du søger en kvalitets skjorte så prøv at se på designeren Foret button down skjorter, som de fremstiller i de fineste kanvas stof kvaliteter. Foret kanvas skjorter (Foret Bear Shirt og Forét Lumber) i flotte jordfarver er perfekt til en tur i skoven eller storbysjunglen.

Foret kanvas skjorter kommer med lange ærmer og fra 2019 også kommet med forét kortærmet kanvas skjorter. Foret fløjls skjorter er i en tynd fløjl i flottet finish med perlemors knapper. Ternet skjorter kan vi også tilbydes fra Foret, det er skjorter som kan bruges hele året rundt og de kommer i flere farve kombinationer. 

Foret Sweatshirts og Foret Hættetrøjer

Fra Forets første kollektion har Foret Spruce sweatshirt og Foret Spruce Hoodie været fast på programmet. En ensfarvet sweat eller hættetrøje med Foret navnet skrevet på brystet i frote bugstaver i en kontrast farve. Spruce kommer hver sesson med nye farve kombinationer således hedder AW18 farverne Brick-Grey, Petrol-Grey, Army-yellow, Khaki-red og Oatmeal-blue. I typisk Foret tøj stil taver vi om jordfarverne der passer til årstidens farver og sæson.

Foret Space hoodie er nu fast på Foret programmet. Den blev introduceret i efteråret 2017 og Foret Space hoodie i grå og sort farve i økologisk bomuld er en sikker vinder og en del af Foret NOS programmet. Foret Space hættetrøje er ensfarvet og med tone i tone stribe over fronten hvilket giver en flot effekt. Foret navnet er skrevet diskret på fronten så det tydeligt kan ses at du bære en Foret space hættetrøje i sort eller grå farve eller Army grøn farvet hættetrøje.

Foret Picnic sweatshirt er ny fra Foret fra der forår - sommer 2018 kollektion. Picnic sweatshirten er ensfarvet gerne i en grøn eller blå farve med Picnic skrevet på brystet i off-white farve. 

Foret Escape sweatshirt er endnu en Foret nyhed fra SS18. En lækker foret sweasthirt hvor den øverste del og ærmer er i hvid farve og den nederste i grøn, rød eller blå farve. De to dele er adskilt af et par striber i kontrast grøn, rød og blå. En rigtig spændende Foret nyhed med lidt frisk pust af forår og sommer.

Foret Bait Sweatshirt er en ny sweat fra AW18 Fisk & Folk kolletionen en ensfarvet sweat med med en aborre fisk brodeet på brystet. Et genkendeligt udtryk i stil med "Slow good" ideen og med tanken om den fisk du fargende i din barndom.

Foret Carp Sweatshirten er også ny i AW18 af fransk økologisk frotte. En lækker sweat her til efteråret i sort eller oliven farvet.

En tid hvor mange klæder sig med tøj i lag er en Foret hættetrøje perfekt under en tynd jakke.

Foret t-shirts

De lækre Foret t shirts er et must og bør være enhver mands ejendel og bør findes i ethvert klædeskab! Husk Foret designer og producerer tøj som er i superhøj kvalitet med velvære og økologi for øje. Dermed sagt er det ikke lig med at det er et tilbageholdende mærker- tværtimod stormer Foret og deres venner frem og Onkel P har en god hånd med i denne succes, da vi tog mærket ind i vore forretning i 2016 som en af de første butikker i Danmark.

Onkel P er glade for et veletableret og regulært dansk tøjmærke der har styr på deres ting og design. også kendisser som Christopher har taget forets danske tøj design til sig.

Deres tøj bliver produceret i Portugal under gode vilkår og arbejds forholde er i top, samt bæredygtigheden er i højsæde. Foret mærket er begyndt at bliver solgt ud over Danmarks grænser, så Foret Clothing vil du komme til at se på dine rejser rundt omkring i Europa. Vi er stolte hos Onkel P over at Foret nu er ved at blive anderkendt som et at de mest spændende brands, og ved Copenhagen Fashion week 2018 lavede Foret et imponerede catwalkshow, og 1 af kun 3 mærker, der fik muligheden for at går på det berømte Copenhagen Fashion Week.  

Foret Fish and Folk kollektionen i 2018 var skøn med flotte fiske logo og fiske aborre print på t-shirt og sweat, i 2019 hedder kollektionen Forét Oak Rider med retro look motorcykel video omkring mænd som tager deres køretøj ud i naturen en tidlig morgen. 

Foret shorts og Foret bade shorts

Foret fremstiller lækre og tidsløse shorts og badeshorts i blødt og hurtigtørende materialer. Se mere her omkring Foret shorts og Foret badeshorts.

Foret sale

Du finder altid Forét Studio udsalg hos Onkel P herre butik. Det sker ofte af vi har nogle enkelte størrelser vi sælger som leftovers til udsalgspriser for at der kan blive plads på hylderne til Forét nyheder i butikken. Du finder altil gode Foret tilbud i butikken og på leftover eller sale siden

Kom ind i butikken på Klaregade 10, 5000 Odense C og se vores store udvalg af foret t-shirt, Foret sweatshirts, Foret Skjorter, Foret hoodies og hættetrøjer fra Foret Studio. Du kan finde alt foret tøj og foret jakker i butikken eller shop online på www.onkelp.dk