Forét - Foret Studios

Forét tøj fra Foret Studio i København - Lækkert og tidsløst design fra et af det mest spændende nye danske brands. Det er "slow goods" til din personlige rejse gennem livet. Alt Foret tøj er fremstillet af økologiske og bæredygtige materialer.
Sorter stigende

27 vare(r)

Sorter stigende

27 vare(r)

Forét Studio et ungt dansk modehus

Nogle kalder det "forret", altså noget du spiser..men det er det ikke helt, det er i en helt anden retning namlig tøj, selvom den med mad også vækker en dejlig fornemmelse. Hvorfor mon dette? tja siger vores kunder, "så husker vi bedre navnet", ihvertfald indtil vi har udtalt det nogle gange!

Slow fashion

Det er rigtig spændende med vores bekendtskab med dansk modetøj mærket Forét Studio. Foret blev etableret i 2014 i København af to barndomsvenner Jesper og Jeppe. Da de skulle finde på et navn til deres design brand var det Forét der blev valgt som har taget inspireret af det franske ord [forêt] og betyder `skov` på dansk. Du vil sikkert opdage at de forskellige Forét design kollektioner har taget inspiration fra skoven og naturen når Jesper og Jeppe tilbringer tid og inspiration i det fri.

De to Forét fyre er ofte filmet i skovmiljøet hvor de nyder stilheden imellem træerne og gerne over en kaffe. Foret Jesper siger: "Det gælder om at trække stikket ud, sætte tempoet ned, slukke for mobilen og opnå den naturlige balance og form for meditation", den opnår du bedst ved at være ude i naturen. Det er god karma og fantastisk for os mennesker.

Der er ting vi bør gøre oftere, gå ture, nyde udsigter og være sammen på en anden måde end vi er idag. De kalder det "slow goods - wooden mind" som følger i høj grad tidens trend med slow cooking, hvor vi skal genfinde mange af de ting som vi har glemt. Vi får en anderledes opfattelse af naturen og de naturlige små ting, fordi vi har en mere travl hverdag. Så Foret tøjet giver i deres simple designs den ro og en balance der gør at din rejse i gennem byen, på vej til skole eller i din hverdag bliver mere behagelig.

Ideen er at når du så kommer tilbage til hverdagen med lidt stres og jag og alle rutinerne, så vil Foret tøjet og Foret farverne minde dig om at der skal også være tid til at genopdage weekender i skoven, gåture ved vandet og fællesskabet. Vi er heldige at vi i Norden har mulighed for at leve på en god og autentisk måde. Foret mærket fejrer det ægte, de sunde værdier og oser af personlighed og en kærlighed til det der er ægte.

Forét er herretøj og Forét drengetøj er det vi taler om og du finder et stort udvalg af Foret mødetøj i Onkel P butikken i Odense. Men vi ser også Forét piger som vores Foret kunder, de synes også bare det er lækkert tøj og en simpel pasform. Hvorfor mon det? Onkel P svarer; piger kan li Foret mærket fordi det er et tidsløst og naturligt klassisk design som alle kan lide. piger vil gerne gå i lidt af det samme tøj som drengene, og her har de muligheden. Pigerne køber gerne Foret t shirt og Foret sweatshirt i en størrelse mindre end herrene. Foret tøj minder en del som et andet dansk mærke Le Deux i pasformen og stilen, med den forskel at Foret er 100% økologisk og bæredygtig fremstillet hvilket Le Deux ikke er.

Ideen bag Foret Studio mærket er at lave tøj styles, er baseret på tidløse design og i god kvalitet så du kan have dit Foret tøj i mange år. Foret mærkets filosofi er at kombinere naturlige bæredygtige materialer med skandinaviske traditioner og godt håndværk. Og her taler vi om at Foret mærket går ikke på kompromis når det gælder de Foret materialer der bliver brugt, men også de leverandører som Foret bruger til deres produktion er cerficeret og førende i produktionen af økologisk og bæredygtig materialer. Nøgleordene i Forét er minimalistisk design, god kvalitet med fokus på bæredygtighed og 100% økologi dvs. brug af økologiske bomuld samt andre materialer. Farverne på Forets tøj farver er altid naturfarver i farverne grøn eller army, khaki, sort, hvid og mange flere skønne farver der passer til årstiden.

I Onkel P butikken i Odense, Klaregade 10, 5000 Odense C, samt på vores webshop finder du et stort udvalg af det lækre Foret modetøj og Foret produkter, som f.eks. Foret bluser, de er fremstillet i 100% økologisk bomuld, som er ekstra behagelig blød bomulds kvalitet. Forét tøj kvaliteten er helt i top og alt Foret tøj produktet produceres på en fabrik i Portugal som er kendt for at have  høj kvalitets kontrol. Designet foret fremstiller også foret jakker som Foret Roam Fleece Jakke, Foret Lake Thermo jakke. 

Forét vil rigtig gerne designe foret tøj som en foret betydning så derfor er der så meget tanke og idea bag hvorfor lige....det gør bare Foret tøj så meget anderledes og så meget mere interessant.

Hvis du vil forkæle dig selv med lækkert design og samtidig være med til at støtte økologi og bæredygtighed, er Forét the way to go! Foret tøj er 100% økologisk fremstillet efter bæredygtigheds principperne.

Hos Onkel P finder du Foret Sweats og foret hoodies i mange farver og gerne med Foret logo på fronten i frotte, broderet eller i velcro i en kontrast farve. Foret grundfarver er grå melange, army grønne, sorte , gule, navy, blå - vi har i alle farver.

Foret Caps, Kasketter, Beanies og Huer

Forét Beanies, Forét caps og Forét kasketter i  det nyeste Foret design ligger klar til dig i butikken og du finder Foret huer i 100% øko merino uld i utrolig fin uld. Priserne er billige og huerne samt i flere farver.

Foret Skjorter

Hvis du søger en kvalitets skjorte så prøv at se på designeren Foret button down skjorter, som de fremstiller i de fineste stof kvaliteter.  Foret skjorterne kommer i tyk ensfarvet  bomuld i sort og hvid farve under navnet Foret Willow shirt, men også i kanvas materiale eller blødt fløjl er in. Foret kanvas skjorter (Foret Bear Shirt og Forét Lumber) i flotte jordfarver er perfekt til en tur i skoven eller storbysjunglen.

Foret kanvas skjorter kommer med lange ærmer og fra 2019 også kommet med kortærmet kanvas skjorter. Foret fløjls skjorter er i en tynd fløjl i flottet finish med perlemors knapper. Ternet skjorter kan vi også tilbydes fra Foret, det er skjorter som kan bruges hele året rundt og de kommer i flere farve kombinationer. 

Foret Sweatshirts og Foret Hættetrøjer

Fra Forets første kollektion har Foret Spruce sweatshirt og Foret Spruce Hoodie været fast på programmet. En ensfarvet sweat eller hættetrøje med Foret navnet skrevet på brystet i frote bugstaver i en kontrast farve. Spruce kommer hver sesson med nye farve kombinationer således hedder AW18 farverne Brick-Grey, Petrol-Grey, Army-yellow, Khaki-red og Oatmeal-blue. I typisk Foret tøj stil taver vi om jordfarverne der passer til årstidens farver og sæson.

Foret Space hoodie er nu fast på Foret programmet. Den blev introduceret i efteråret 2017 og Foret Space hoodie i grå og sort farve i økologisk bomuld er en sikker vinder og en del af Foret NOS programmet. Foret Space hættetrøje er ensfarvet og med tone i tone stribe over fronten hvilket giver en flot effekt. Foret navnet er skrevet diskret på fronten så det tydeligt kan ses at du bære en Foret space hættetrøje i sort eller grå farve eller Army grøn farvet hættetrøje.

Foret Picnic sweatshirt er ny fra Foret fra der forår - sommer 2018 kollektion. Picnic sweatshirten er ensfarvet gerne i en grøn eller blå farve med Picnic skrevet på brystet i off-white farve. 

Foret Escape sweatshirt er endnu en Foret nyhed fra SS18. En lækker foret sweasthirt hvor den øverste del og ærmer er i hvid farve og den nederste i grøn, rød eller blå farve. De to dele er adskilt af et par striber i kontrast grøn, rød og blå. En rigtig spændende Foret nyhed med lidt frisk pust af forår og sommer.

Foret Bait Sweatshirt er en ny sweat fra AW18 Fisk & Folk kolletionen en ensfarvet sweat med med en aborre fisk brodeet på brystet. Et genkendeligt udtryk i stil med "Slow good" ideen og med tanken om den fisk du fargende i din barndom.

Foret Carp Sweatshirten er også ny i AW18 af fransk økologisk frotte. En lækker sweat her til efteråret i sort eller oliven farvet.

Foret Oak Tees, Foret Bear skjorter og foret Jakke, Foret overtøj f.eks. Roam overtøj er altid i butikken så du er klædt på til en tur i naturen eller bare i storbys junglen.

En tid hvor mange klæder sig med tøj i lag er en Foret hættetrøje perfekt under en tynd jakke, eller evt Forets egen fleece i sort eller oliven farve.

De lækre Foret t shirts er et must og bør være enhver mands ejendel og bør findes i ethvert klædeskab! Husk Foret designer og producerer tøj som er i superhøj kvalitet med velvære og økologi for øje. Dermed sagt er det ikke lig med at det er et tilbageholdende mærker- tværtimod stormer Foret og deres venner frem og Onkel P har en god hånd med i denne succes, da vi tog mærket ind i vore forretning i 2016 som en af de første butikker i Danmark.

Onkel P er glade for et veletableret og regulært dansk tøjmærke der har styr på deres ting og design. også kendisser som Christopher har taget forets danske tøj design til sig.

Deres tøj bliver produceret i Portugal under gode vilkår og arbejds forholde er i top, samt bæredygtigheden er i højsæde. Foret mærket er begyndt at bliver solgt ud over Danmarks grænser, så Foret Clothing vil du komme til at se på dine rejser rundt omkring i Europa. Vi er stolte hos Onkel P over at Foret nu er ved at blive anderkendt som et at de mest spændende brands, og ved Copenhagen Fashion week 2018 lavede Foret et imponerede catwalkshow, og 1 af kun 3 mærker, der fik muligheden for at går på det berømte Copenhagen Fashion Week.  

Foret Fish and Folk kollektionen i 2018 var skøn med flotte fiske logo og fiske aborre print på t-shirt og sweat, i 2019 hedder kollektionen Forét Oak Rider med retro look motorcykel video omkring mænd som tager deres køretøj ud i naturen en tidlig morgen. 

Foret sale

Du finder altid Forét Studio sale hos Onkel P herre butik, hvor vi har Forét leftovers sælger vi dem til udsalgspriser  for at der kan blive plads på hylderne til Forét nyheder i butikken. 

Kom ind i butikken på Klaregade 10, 5000 Odense C og se vores store udvalg af foret t-shirt, Foret sweatshirts, Foret Skjorter, Foret hoodies og hættetrøjer fra Foret Studio. Du kan finde alt foret tøj og foret jakker i butikken eller shop online på www.onkelp.dk