Filippa K T-shirts til herre

Køb Filippa K t-shirt fra Onkel P herrebutik Odense. Gratis levering til døren. Du finder stort udvalg af en mands essentials - Filippa T-shirten i de fleste størrelser og de nyeste farver.

Sorter stigende

19 vare(r)

Sorter stigende

19 vare(r)

Du finder de mest fantatiske t-shirt til herre i Filippa K kollektioner. Du finder mange styles fra de lidt mere rå til den klassiske filippa K herre tee, men en ting har de alle til fælles, nemlig en ektrem høj kvalitet og brug af materialer som har det ekstra.

Den klassiske basic tees er et must for alle mænd. Filippa K denmark hos Onkel P tilbyder basic t-shirts. Du finder et stort udvalg af Filippa K herre t-shirt med f.eks lidt stræk men også nogle med lidt kant hvis du er mere til nogle lidt more rå roll edge tee. Men en ting har Filippa K tees til fælles, de holder bare vask efter vask, år efter år. Så en Filippa K t-shirt er en god gave til en ven eller til dig selv. Hos Onkel P finder du udvalgte produkter på Filippa k udsalg under leftovers

Økologisk t-shirt

Filippa K fremstiller nu en stor del af deres Filippa K herre t-shirts i økokologisk bomuld og andre bæredygtige materialer. Materialer er GOTS certificeret og Filippa K har ansat en hær af kontoløre for at holde kvaliteten.

Spar mange penge på din næste Filippa K T-shirt

Når du køber klassiske t-shits hvorfor så ikke spar penge. Det gør du ikke altid med at vælge den billigste som ofte mister farven og pasformen efter ganske få vask.  Det er ikke noget mere kedeligt og usexet at se på en grå T-shirt som engang var sort eller Navy farve men nu mest liner et gråt slaske spøgelse.

Prøv at se på Filippa Ks klassiske Soft Lyra tees de ansatte hos Onkel P selv har brugt i de sidste mange år. Vores butikschef Palle siger “jeg har haft min Filippa K softe lycra T-shirt i snart 5 år og den er stadig sort og den samme pasform”.

Vi taler om en T-shirt til 400 kr. som du kan glæde dig over i mange år. Onkel P har altid Filippa K Lycra T-shirten i farven SORT, HVID og NAVY og ofte 1-2 andre farver som følger modens farver.

Så kom ind i Onkel P og se vores store udvalg af Fillippa T-shirts og evt. prøv den på. Husk vi levere samme dag i Odense hvis du bestiller inden 13:30 med Onkel P levering og ellers med GLS I løbet af 1-2 dage direkte fra vores Onkel P butik i Odense.

Om du søger du Filippa K i Århus, Filippa K i Odense eller i anden by i Danmark så levere Onkel P dit Filippa tee køb i løbet af 1-2 dage direkte fra butikken i Odense.

Filippa K t-shirt gave

Vi pakker gerne din Filippa K herre t-shirt pænt ind hvis det er til gave og det er helt gratis. Du skal bare fortælle os at det er til gave ved checkout.